Luna nouă și eclipsă de Soare în Pești- 26 februarie 2017. Magicieni cu ajutorul iubirii

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 25 februarie 2017, 77507 vizualizari

Ne apropiem de cea de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare in Pești, la Luna nouă din 26 februarie- 16:58h. Prima a fost o eclipsa de Luna in Leu, pe 11 februarie 2017.

Perioada dintre eclipse, 11-26 februarie a fost ca o cură de detoxifiere, de eliminare a ceea ce nu ne mai folosește, de transformare a unor tipare repetitive. Și probabil ca multi dintre noi am constientizat focare de toxicitate in viata noastra sau poate ne-am simtit mai obositi, devitalizati ori lipsiti de sens si motivatie. A fost, cum spuneam, o perioada de purificare, iar astfel de perioade nu sunt comode, de regula.

Zilele premergătoare eclipsei de Soare în Pești au pus accentul mai mult pe trecut, pe ceea ce trebuie transformat, pe înțelegerea la alt nivel a unui ciclu de viață care trebuie să se încheie pentru a face loc altei etape, altui nivel. Practic, acum se elibereaza tipare karmice foarte vechi.

Este un moment-pivot, pe care îl vom resimți ca o maximă urgență. Sensibilitatea este foarte crescută. Senzitivitatea lucrează în favoarea noastră. Dar... emoțiile și agresivitatea ne pot deturna și induce în eori regretabile.

Eclipsa de Soare in Pești este o ECLIPSĂ MAGICIAN, un spațiu de creatie magic, un moment de transcendere a planului în care am funcționat până acum, un salt în conștiință, un test de măiestrie si gratie.

Pe de o parte, sunt multe planete in Pesti la momentul producerii eclipsei (Luna, Soare, Mercur, Neptun), iar energia Pestilor include totul, nu exclude nimic, deci ne ajuta sa vedem mai multe posibilitati decat am vazut vreodata, intr-o situatie, intr-un context de viata... Apoi, energia asta a apei, de tip Pesti, ne confera intuitie, imaginatie, inspiratie, creativitate... si inca ceva: compasiune, acceptare, iubire. VINDECARE.

Practic, acest moment este zugravit in doua culori care predomina, doua energii: apa si foc. Ce inseamna asta? Apa (Pesti) ne confera inspiratia. Focul (Berbec) urgenteaza si chiar forteaza saltul inainte, pasul de facut pentru a schimba realitatea noastra, de fapt de a transforma imaginatia in concret. Din acest motiv, daca exista prea multa graba, heirupism, e posibil ca alegerile/actiunile si consecintele aferente sa vireze in agresivitate si chiar violenta. Si sa distrugem mai mult decat cream. De aceea, e important sa fim atenti la tendinta de a ne lasa "dusi de valul" apei, adica de a ne lasa imersati in emotii care nu ne apartin, eventual de origine colectiva, sau de a ne grabi sa facem ceva ce inca nu stim daca e potrivit, nu avem toate detaliile sau pentru care nu a sosit inca momentul. Sa stim sa curgem si sa intervenim la momentul oportun dictat de inima noastra cand suntem in pace, iata maiestria despre care vorbeam.

E clar ca dupa aceasta luna februarie, viata noastra nu va mai fi la fel, chiar daca transformarile interioare, care s-au produs iremediabil si inevitabil, inca nu pot fi intelese, vazute, palpate, evaluate, cu totii stim si simtim ca ceva s-a schimbat profund in noi, ca poate niste piese de puzzle s-au asezat la locul lor, iar pe altele le-am recuperat, luindu-ne puterea de la cei pe la care o lasasem, prin atasament, de ei si de un trecut dureros.

In orice caz, schimbarea in realitatea noastra va incepe deja sa se simta, iar noi e posibil sa initiem actiuni care mai de care mai curajoase de aici incolo, revolutionand viata noastra si uneori chiar si pe a altora, fara sa ne propunem neaparat.

Iata cateva posibilitati pe care le deschide aceasta eclipsa:

IUBIRE la alt nivel si dincolo de forme sau conditii. Primim ce oferim.
Pestii, ca ultim semn din cele douasprezece, este intruchiparea iubirii universale, posibilitatea de a manifesta aceasta iubire  pe pamant. Avand in vedere ca toate aceste planete vor fi situate in casa a 7-a, in momentul eclipsei, e posibil sa ne aduca mai multa constienta cu privire la iubirea manifestata fata de oamenii din viata noastra. Cat de vulnerabili de permitem sa fim? Cat de dispusi sa lasam garda jos si sa iubim dincolo de orice conditie sau asteptare? Cat de dispusi suntem sa primim cu usurinta iubire?

Mesajul acestei eclipse este ca primim in masura in care oferim. Si poate nu ar strica sa ne intrebam, in ultima vreme, ultimele luni, poate chiar ultimii ani, cat de mult am conditionat iubirea si cat de mult ne-am privat de ea? Si cum am facut asta?
Este un moment in care multi oameni reusesc sa dizolve bariere, sa topeasca armuri, sa iasa de dupa paravanul agresivitatii cu care de fapt se aparau, sa renunte la a-i mai indesa pe altii in cutii cu forme predefinite care se afla in mintea lor, formate de ganduri si puncte de vedere.

Este un moment in care ne putem conecta cu divinul din noi, ne amintim ca avem o inima... iar noi putem fi creatori si chiar magicieni cu ajutorul iubirii.

VINDECARE prin iertare. Ne putem elibera de o suferinta veche, de un fel in care am facut lucrurile, de un tipar distructiv, de ceva ce am dus mult timp cu noi, poate chiar mai multe vieti. Prin iertare. Detasare. Acceptare. Iubire.

Si nu trebuie sa stim cum facem asta. Pur si simplu e important sa intentionam. Sau mai bine zis sa permitem ;)

MIRACOLE pentru cei care permit
Cu cat avem mai multa permisivitate si cu cat intelegem mai repede ca nu exista bun sau rau, corect sau gresit, si ca mereu avem alegere ca fiinte infinite si constiente, cu atat mai uimitoare este creatia noastra. Pentru ca aceasta intelegere ne va plasa in momentul prezent si ne va imputernici.

VISE transformate in realitate.
In urmatoarea perioada, pret de cateva luni, visele se pot transforma in realitate. Daca le permitem. Daca nu le mai strangulam cu asteptari legate de forma in care "trebuie" sa apara in realitatea noastra. Daca nu le mai conditionam in ce priveste timpul, momentul in care "trebuie" sa se implineasca.

Fie primit! Eclipsă fericită, tuturor!

Foto: Gabriel Tomoiaga

http://www.tomoiagafineart.com/

 Astro Shop

Cele mai noi articole