Luna Nouă în Săgetător - 13 Decembrie 2023: testul adevărului

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 08 decembrie 2023, 4893 vizualizari

Energia Lunii Noi în Săgetător din 13 Decembrie este despre noi începuturi, viziuni și perspective. 

Suntem invitați să ne uităm la cum va arăta viața noastră de acum înainte. Care sunt intențiile pe care ne dorim să le notăm acum, semințele pe care alegem să le plantăm și de care va depinde viitorul nostru pe termen mediu și lung. Va trebui să privim spre viitor cu curaj și cu entuziasm și să ne setăm intenții cu încrederea că acestea se vor materializa. Dar nu înainte de a ne întreba ce este adevăr pentru noi. Ce este autentic și ce nu, din ce trăim sau ne dorim. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Luna Nouă se află în relație încordată cu Neptun în Pești, așa că nu ar strica să dăm la o parte “preșul”, sub care ascundem cine știe ce. Unde ne mințim, unde evităm, unde omitem intenționat adevărul? Unde ne eschivăm în viața noastră? 

Apoi, de reținut că Marte e și el prezent la eveniment, așa că, să fim cu băgare de seamă în ce privește furia, impulsivitatea și să relaționăm cu acestea într-un mod sănătos. De asemenea, Marte adaugă și mai mult combustibil dorințelor noastre, așa că e posibil să ne simțim determinați și pregătiți să acționăm pentru a ajunge acolo unde ne dorim. 

E un moment foarte bun în care să privim spre direcția în care ne-ar plăcea să ne îndreptăm și spre nivelul pe ne-am dori să-l accesăm, din punct de vedere al cunoașterii și al evoluției personale. E important să ne concentrăm pe răspunsurile de care avem nevoie și pe care le căutăm de mult. S-ar putea ca acum să le primim. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

În preajma datei de 13 Decembrie este posibil să fim tentați să plecăm departe de casă, să ne dorim să mergem în tot felul de călătorii mai lungi sau mai scurte. Însă, deși dorința din partea noastră există, e posibil să apară unele amânări, întârzieri sau schimbări  de planuri pentru că în aceeași zi (13 Decembrie) Mercur isi începe mișcarea aparent retrogradă. Pot surveni tot felul de schimbări de planuri ce au legătură cu deplasările și cu călătoriile. )

Cu Luna Nouă în Săgetător va trebui să fim dispuși să ne deschidem mintea tot mai mult, să ne uităm după moduri inedite de a găsi soluții și să avem încredere că intențiile noastre se vor materializa. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Luna Nouă în Săgetător ne cere să ne reinventăm, să ne reorganizăm și să fim flexibili în toate aspectele vieții noastre. Se recomandă să ne adaptăm, să curgem pur și simplu cu viața, care ne va duce pe calea potrivită sufletului nostru. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole