Luna Noua in Sagetator- 13 decembrie 2012. Relatii, proiecte si viziuni noi

Autor: Nicoleta - joi, 13 decembrie 2012, 1389 vizualizari
Luna Noua in Sagetator- 13 decembrie 2012. Relatii, proiecte si viziuni noi


Joi, 13 decembrie 2012, la ora 10:42, va avea loc aspectul de Luna Noua (conjunctie Soare-Luna) in Sagetator. 

Harta evenimentului astrologic indica un Ascendent in Varsator si localizarea Lunii Noi in casa a XI-a. 

Cum Luna Noua semnifica noi inceputuri, in aceste zile putem planta seminte ale unor noi proiecte, ne putem revizui aspiratiile, absorbim cu usurinta informatiile de care avem nevoie, beneficiem de inspiratie in a ne alege un nou drum sau o noua viziune in ce priveste imaginea, statutul nostru, viata sociala. 

Nu e nevoie sa ne facem griji ca nu vom fi sustinuti, intrucat Luna Noua in Sagetator ne promite sustinatori care apar de nicaieri, relatii benefice, noi cunostinte, eventual din strainatate, sponsori si aliati. Practic atragem tot ce avem nevoie pentru a materializa un vis, o dorinta, o aspiratie. Pentru asta, avem nevoie de claritate si concentrare, ordine si organizare mentala. Mercur se afla in aspect de cuadratura cu Neptun, ceea ce predispune la disipare, disolutie, ganduri amestecate, incoerenta, poate nehotarare, pesimism si dezorganizare. Cu alte cuvinte, acum e necesar sa fim atenti la intuitia noastra, sa facem alegeri clare si ferme, dupa care sa actionam coerent si constructiv in sensul stabilit. Si chiar daca nu ne e clar cum vor decurge lucrurile, sa avem incredere si sa facem primul pas. 

Ascendentul in Varsator indica situatii neprevazute, schimbari bruste de directie sau o mare deschidere catre nou si neconventional. Solutiile pe care le gasim, ideile noastre, maniera de abordare a lucrurilor sunt surpinzatoare, noi, imprevizibile. Dar asta e si ideea. Avem de castigat, doar daca avem disponibilitatea de a coti brusc intr-o noua directie si a imbratisa o viziune noua, indrazneata, inovatoare.

Uranus, stapanul Ascendentului, se afla in Berbec, in casa a II-a, ceea ce anunta castiguri din senin, pe cai neasteptate, prin mijloace neconventionale. Domeniul financiar este insa supus fluctuatiilor si surprizelor, de aceea, daca apar oportunitati de castig si venituri suplimentare, e necesar sa fie prudent administrate. 

Un alt aspect este acela al solutiilor gasite peste noapte, la un impas in care unii dintre noi au stat blocati vreme indelungata. In urmatoarele zile, pur si simplu apare inspiratia, solutia, omul potrivit sau informatia optima.

Guvernatorul Lunii Noi, Jupiter, aflat inca in retrogradare, in casa a V-a astrologica, arata ca pentru reusita unui proiect nou sau a unui proiect reconfigurat, e nevoie sa ne analizam mai atent talentele, sa revenim asupra unor activitati care ne faceau placere odata, sa punem pe primul plan bucuria de viata si pasiunea, in ceea ce alegem sa facem de aici inainte si, eventual, sa transformam un hobby intr-o afacere sau o profesie.

Odata cu aceasta Luna Noua, suntem motivati sa ne reconfiguram inclusiv cercul de prieteni. Simtim nevoia de oameni noi in preajma noastra, de un decor mai vesel, o abordare mai pozitiva sau de viziuni mai proaspete. Astfel, e posibil sa ne indepartam de oamenii cu care nu mai rezonam si nu mai impartasim aceleasi convingeri si aspiratii, pentru a primi in viata noastra prieteni noi, adecvati nivelului nostru de perceptie si evolutie.

E posibil sa intalnim si oameni care sa joace rolul de mentor, profesor, ghid, sursa de inspiratie. Sau noi, la randul nostru, sa jucam acest rol in anturaj. Oricum, cu totii putem beneficia de o expansiune a constiintei, de deschidere mentala, perceptii mai inalte. 

Luna Noua inspirata si curajoasa, tuturor!

Din inima,

Nicoleta Svârlefus


*Sursa foto: http://www.ehd-wallpapers.com
Astro Shop

Cele mai noi articole