Luna Noua in Rac- 16 iulie 2015. Sah mat in jocul iubirii

Autor: AstroCafe.ro - marti, 14 iulie 2015, 2042 vizualizari
Luna Noua in Rac- 16 iulie 2015. Sah mat in jocul iubirii

Lunile Noi sunt incredibil de puternice ca momente ale noilor inceputuri, insa deoarece aceasta Luna noua are loc intre doua Luni pline, pe parcursul aceleiasi luni calendaristice, energiile sunt amplificate.

Pe 16 iulie, Luna Noua va fi in Rac – aceasta este cunoscuta si ca luna intunecata, deoarece nu poate fi vazuta cu ochiul liber.

Racul este un semn de apa, astfel ca totul este simtit mai profund atunci cand Luna se afla in acest semn, mai ales atunci cand este plina sau noua. In plus fata de sentimentul de profunzime emotionala, Soarele este de asemeneain Rac, impreuna cu Mercur si Marte.

Este momentul sa inspiram profund acum, deoarece, in curand, emotiile noastre vor fi intense si vor fierbe la propriu.

Acesta a fost un an important pentru noi toti – a fost despre schimbari bruste si despre descoperirea sinelui nostru autentic. A fost un timp al inradacinarii a cine suntem si cum ne dorim ca vietile noastre sa arate, fara influentele externe ale altora; a fost un an al simtirii si trairii adevarului nostru individual.

Am decis ce vrem sa facem, mai curand decat ce ar trebui sa facem.

In ultimile luni, am trecut prin schimbari urgente, iar uneori, progresul afost incet (daca a fost). Am avut surprize, caldura, pasiune si sansa de a revizita trecutul pe parcursul recentului Mercur retrograd – daca am acceptat provocarile, vietile noastre probabil se simt acum diferit fata de cum erau la inceputul lui ianuarie. Slava cerului!

De data aceasta, Luna Noua este despre ceva diferit – sincronizare.

„Daca aveti chimie, mai aveti nevoie de un singur lucru – Sincronizare. Dar sincronizarea este o scorpie” – Necunoscut

Astrele se aliniaza la propriu, pentru a ne forta mana.

Unii dintre noi ar putea avea provocari in cariera, in mod special de natura antreprenoriala. De asemenea, ar putea exista provocari in ceea ce priveste viata si aranjamentele de familie. Insa aceasta vara este cu adevarat una a iubirii, astfel ca, pentru multi dintre noi, aceasta faza a Lunii se va face simtita adanc in inimile noastre.

De cate ori am spus ca am gasit persoana potrivita in momentul gresit?

Acest lucru este pe cale de a se schimba in aceasta luna – nu numai ca vom fi constienti de cine este persoana potrivita, insa se va intampla exact la momentul potrivit. 

In timp ce unii ar putea spune ca nu exista persoana „potrivita”, in acest context „potrivita” inseamna relatia care nu poate fi comparata cu celelalte –iar daca unii dintre noi inca batjocoresc acest ideal, acest lucru se intampla numai pentru ca nu l-au experimentat inca.

Deoarece Mercur si Marte vor fi Rac, nu numai ca vom simti sentimentele si emotiile noastre dintr-un spatiu profund al inimii noastre, dar de asemenea vom simti stringenta de a le exprima.

Pe durata acestei faze a Lunii, ce incepe undeva in jurul datei de 7 iulie, vom simti ca si cum cuvintele din inima noastra vor vorbi de la sine. Nu e ca si cum ne-am fi pierdut mintile, calmul, ci brusc nimic altceva nu va mai conta, in afara de adevarul care zace adanc in sufletul nostru.

In jurul perioadei de Luna Noua si o saptamana dupa, pana pe aproximativ 28 iulie, vom simti presiunea crescand, pana cand pur si simplu nu vom mai putea si va trebui sa ne aratam adevarul.

Datorita cuadraturii cu Uranus, vietile noastre romantice se vor simti ca si cum brusc am experimentat o trezire. Cateodata, cele mai evidente lucruri sisentimente sunt omise la inceput. Cateodata, ne este mai usor sa cream drama, decat sa ne bucuram de sentimentul de usurinta.

Aceasta Luna Noua in Rac este extrem de speciala. Nu numai ca vom canta cantecul adevarului din inima noastra, insa vom simti un puternic sentiment de usurinta si pace, odata ce devenim capabili sa eliberam emotiile si sa manifestam ceea ce ne dorim in vietile noastre.

In acest punct vom pierde abilitatea de a minti – in special de a ne minti pe noi insine si, desi adevarul este de cele mai multe ori greu de intalnit, acesta va impanzi aerul noptii din jurul nostru pe parcursul acestei luni noi.

In aceasta perioada Saturn va fi retrograd, iar Pluto va crea un trigon, ceea ce inseamna ca, inca o data, relatii din trecut vor putea reaparea, pentrua fi revizuite.

Insa de aceasta data, diferenta este ca Universul este de partea noastra.

Vor exista destul de multe momente de genul „Aaaa..haaa!”, pe masura ce lucrurile se aseaza si toata confuzia ultimilor ani se va domoli, permitandu-ne sa absorbim si sa intelegem lectiile pe care le-am experimentat.

Cateodata, nu este usor sa vedem motivele din spatele a ceea ce se intampla– insa o data la ceva timp, totul pare sa se lege.

Nici macar soarta nu se poate certa cu astrele.

Toate Lunile noi sunt despre noi inceputuri si despre a planta semintele schimbarilor pe care ne-am dori sa le manifestam in vietile noastre pe durata urmatoarelor cicluri lunare – insa aceasta Luna Noua este despre ceva unic.

Este despre a planta noi seminte – insa multe dintre de ele prind radacini de aceasta data.

Uneori este mai usor sa traiesti viata ca si cum ai juca o partida de sah.

Este usor sa fii pionul, iar uneori, chiar sa fii regina – sa pretinzi ca viata si secretele din inimile noastre sunt complet diferite de pulsatiile sinceritatii ce bat adanc in inimile si sufletele noastre.

Insa aceasta Luna Noua este despre cum totul se leaga – nu numai ca vom simti chimia fierbinte a iubirii adanci si a pasiunii – insa sincronizarea va fi, de asemenea, de partea noastra.

De data aceasta, inimile noastre pun totul la bataie – este momentul de ada sah mat in jocul iubirii.

Kate Rose

Sursa: http://www.elephantjournal.com

Traducere: Alice Danila
Astro Shop

Cele mai noi articole