Luna Noua in Leu sau inceputul piesei de teatru! 30 iulie 2011

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 29 iulie 2011, 949 vizualizari

Pe 30 iulie, la ora 21:40  ora Romaniei, Luna se intalneste cu Soarele, in acelasi punct pe cerul astral, gradul 7:16  Leu. Are loc astfel conjunctia Luminariilor, adica Luna Noua.

Dupa cum bine stim, fiecare moment de Luna Noua este un inceput al unui ciclu lunar si este asociat cu inceputurile din viata noastra. Luna Noua se produce in Leu in casa a 6-a, casa sanatatii, serviciului, locului de munca, activitatilor profesionale de rutina, responsabilitatilor, stilului de viata, alimentatiei. Asadar, acestea vor fi zonele vizate in urmatoarele 28 zile, de schimbari, reconfigurari, inceputuri.

Luna Noua este acompaniata de Venus (gradul 2:39  Leu), privita cu "ochi" buni de catre Uranus (Berbec) si Saturn (Balanta), dar tensionata de Jupiter (Taur). In acest context, putem vorbi despre exagerari, gesturi teatrale, dramatice, reactii disproportionate, nevoie accentuata de atentie, admiratie si apreciere. Este un moment in care atragem cu usurinta atentia asupra noastra, prin spectacolul pe care-l cream in orice situatie. Exista insa o limita in toate (Saturn), o doza de precautie care ne opreste la timp din a face gafe iremediabile.

Totusi, cei care se simt constransi la un loc de munca pe care nu si-l doresc, care se afla pe un drum profesional inchis sau care nu le place, cei care simt ca pot si vor mai mult, acum primesc raspunsurile de care au nevoie si curajul de a se arunca in necunoscut. Unii vor avea curajul sa-si asume chiar si pierderi materiale, pentru o idee, un ideal, o dorinta puternica de reinventare. Cu alte cuvinte, simtim nevoia sa aducem ceva nou in modul de viata, sa iesim din tipare, sa fim originali si chiar nonconformisti. Unii pot simti ca se sufoca pur si simplu, daca nu schimba ceva, daca nu se afirma, daca nu scot la lumina potentialul cu care sunt inzestrati. Este a o chemare launtrica puternica, pe care doar putini o vor putea ignora.

E-adevarat ca sunt posibile si manifestari pornite din vanitate si orgoliu, ca exagerarile si reactiile teatrale sunt la ordinea zilei, ca tendinta unora de a se da in spectacol si a-si arata forta va fi la cote inalte, insa daca ne directionam constructiv energia, daca ne ascultam vocea launtrica, vom sti care sunt alegerile potrivite pentru noi.

Exista tendinta gesturilor extravagante, cheltuielilor impulsive, investitiilor neacoperite. Altfel spus, suntem inclinati sa cheltuim mai mult decat ne putem permite, doar pentru a arata cat de grozavi suntem. De altfel, exista tendinta de a exagera in toate.

Insa, una peste alta, aceasta Luna Noua cu Ascendent in Pesti, ne ajuta sa intelegem ce putem schimba in viata noastra exterioara, astfel incat sa fim aliniati cu interiorul nostru. Chiar daca urmatoarea perioada sta sub semnul emotivitatii, sensibilitatii si starilor schimbatoare, ce e valoros cu adevarat este ca se accentueaza cel de-al 6-lea simt. Intuitia se ascute, capacitatile extrasenzoriale se amplifica mai ales acolo unde sunt constientizate si cultivate, telepatia functioneaza din ce in ce mai puternic, ni se releva respunsuri importante pentru noi si viata noastra.

Cele mai valoroase beneficii le vor extrage cei care sunt constienti, se centreaza in fiinta lor, se asculta, se lasa ghidati de spirit. Cei care inteleg ca lumea exterioara este doar o reflexie a lumii interioare. Cei care privesc experientele cu detasare si primesc mesajele profunde din ele. Cei care aleg sa stea mai mult cu ei (mai ales pe 30 iulie), care-si ofera intimitate, sunt sinceri cu ei insisi, recunosc ce-si doresc cu adevarat sa experimenteze, inceteaza sa se complaca in situatii care nu le sunt potrivite si le iau din putere.

Este un moment excelent pentru a ne intreba care sunt darurile, talentele, calitatile noastre, si cum le putem pune in lumina. Sa ne intrebam daca suntem pe un drum profesional care ne implineste si ne onoreaza fiinta. Acum e momentul si pentru a ne schimba stilul de viata, daca din cel vechi lipseste bucuria, sanatatea si vitalitatea.

Leul este semnul bucuriei de viata si expresiei de sine, creativitatii si iubirii, maretiei si stralucirii. Suntem indemnati acum sa gasim calea prin care sa facem loc acestor binecuvantari in viata noastra. Sa iubim si sa ne lasam iubiti. E timpul sa renuntam la convingerea ca "trebuie sa muncim din greu" si sa o inlocuim cu aceea ca "munca poate fi o bucurie, o expresie a unui dar/talent pe care-l impartasim cu gratie si usurinta lumii". Care sunt darurile tale si cum alegi sa le dai mai departe? Ce poti sa aduci sub luminile rampei, cum alegi sa-ti manifesti maretia?

Iata care sunt zonele vizate in mod special pentru fiecare zodie:

Berbec: iubire, copii, creativitate, putere, stralucire, expresie de sine, speculatii, divertisment.

Taur: familie, casa, locuinta, patrimoniu, avere, siguranta, relatia cu parintii, locurile natale.

Gemeni: relatii cu rudele, calatorii scurte, comunicare, activitate intelectuala, studii.

Rac: bani, imagine de sine, aptitudini, talente, abilitati.

Leu: expresie de sine, personalitate, relatia cu ceilalti, initiativa.

Fecioara: credinta, caritate, spiritualitate, izolare, altruism.

Balanta: prieteni, aspiratii, proiecte, relatia cu publicul, clientela, promovare.

Scorpion: cariera, nume si renume, statut, imagine sociala, relatia cu sefii, profesia liber aleasa.

Sagetator: relatii cu strainii, calatorii lungi, evolutie, dezvoltare personala, filozofie de viata.

Capricorn: banii altora, mosteniri, cadouri, favoruri, transformare personala.

Varsator: casatorie, parteneriate, colaborari, contracte, imagine.

Pesti: loc de munca, serviciu, sanatate, stil de viata, activitati de rutina.

Nicoleta Svârlefus

Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole