Luna nouă în Gemeni și conjuncția Marte-Jupiter în Berbec, 30 Mai 2022. Un nou start în viață

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 30 mai 2022, 22765 vizualizari

Astăzi, 30 mai 2022, la ora 14:31, suntem bincuvantati cu o ofertantă Lună nouă în Gemeni.

Ca la fiecare Lună nouă, e timpul să o luăm de la capăt, să plantăm semințe, să creăm ceva nou, din energia adolescentină a Gemenilor, cu deschidere, curiozitate și inocență.

Efectele Lunii noi se întind pe o perioadă de 28 de zile (un ciclu lunar) și au reverberații timp de 6 luni, până la Luna plina în Gemeni, când putem culege roadele în urma a ceea ce semănăm acum.

Contextul energetic în care se aseaza această Lună nouă în Gemeni este extrem de interesant, o dată pentru că venim după o perioadă tensionată, cu eclipse transformatoare, provocări de creștere și “autenticizare”, trăiri care mai de care mai puternice și experiențe care ne-au scos de pe linia obișnuită. A fost o perioadă de purificare, transformare și regenerare, având că temă centrală descotorosirea de ceea ce nu ne mai servește în noua etapă din viața noastră și de tot ce ne oprește să progresăm, să ne ducem viața la nivelul următor.

A fost inconfortabil, dar sănătos, și ar fi bine să ne întrebăm unde, în viața noastră, am căpătat o noua perspectivă, unde vedem lucrurile într-o nouă lumină și ce compromisuri nu mai suntem dispuși să facem. Ce limitări, răni, dureri nevindecate ne-au fost activate și la ce ne-a ajutat asta.

Acum, la Luna nouă în Gemeni, suntem în sfârșit dispuși să îmbrățișam schimbarea, noul, începutul unei noi etape. Mai cu seamă că Luna nouă este însoțită de un alt eveniment semnificativ și puternic, conjuncția Marte-Jupiter în Berbec, la gradul 0. În traducere, e un moment de început îndrăzneț, e o trambulină către noi posibilități de dezvoltare, creștere, expansiune personală. Suntem îmboldiți de această energie înflăcărată să ne avântam în idei, proiecte și obiective mult mai mari decât frica noastră. Să ieșim din rolul de victimă, de spectator al propriei vieți, și să fim jucători

Luna nouă în Gemeni este un cocktail de idei, informații, soluții și vesti. Este inspirația de a scrie, de a comunica și a învăța. Putem culege acum informațiile de care avem nevoie, dacă suntem deschiși și receptivi, curioși și dispuși să schimbam unele puncte de vedere și percepții.
Toate activitățile care țin de comunicare, scris, oratorie, publicistică, negociere, vânzare, călătorii, promovare, sunt avantajate în ciclul lunar care începe acum. De asemenea, toți cei care sunt deschiși să ia în considerare posibilități noi de comunicare si creatie sunt bine susținuți acum.

Luna nouă în Gemeni, în tandem cu planetele din Berbec, este o oportunitate de a ne arăta, de a fi autentici, de a ne reinstaura încrederea în noi, de a recunoaște cine suntem și ce vrem cu adevărat. Practic, este oportnitatea descoperirii și creării la propriu a unui drum nou.

Până pe 3 iunie, stăpânul Lunii noi în Gemeni, Mercur, este încă retrograd în Taur, iar în ziua de 30 iunie se afla în careu cu Saturn, ceea ce înseamnă că există predispoziție către pesimism sau putem avea tendința de a despica firul nu în patru, ci în șapte. Pe de o parte, prudența e de bun augur, precum și atenția la detalii, pe de alta parte, e bine să fim atenți din ce spatiu gândim și comunicam. Hrănim victima, sau creatorul? Suntem spectatori, sau jucători?

Dacă alegem să fim jucători, singura soluție, singura cale spre succes este acțiunea. Marte în Berbec reușește, acționând fară ezitare. Din perspectiva lui Marte în Berbec, mai bine o alegere greșită pusă în practica, decât nicio alegere și nicio acțiune.

E timpul să ne luăm singuri ceea ce ne dorim de la viata. Fară amânare! Fară scuze și plângeri.

Fie primit, cu inima sus!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole