Luna Noua in Gemeni (16 iunie 2015): in sfarsit suntem pregatiti pentru schimbare!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 15 iunie 2015, 2227 vizualizari
Luna Noua in Gemeni (16 iunie 2015): in sfarsit suntem pregatiti pentru schimbare!

Luna Noua in Gemeni din 16 iunie este despre faptul ca, in sfarsit, suntem pregatiti sa imbratisam schimbarea!

Am avut parte de cateva luni pline extrem de puternice in ultimele cicluri lunare. Insa in timp ce acestea au tendinta de a fi cele mai remarcate datorita efectelor evidente pe care le au in viata noastra, lunile noi sunt la fel de importante, deoarece ele reprezinta momentul in care semintele schimbarii se sadesc.

Lunile noi reprezinta un moment foarte special in astrologie. In timp ce lunile pline ne cheama la actiune, la a iesi din zona noastra de confort, lunile noi tind sa ne faca se ne retragem, devenind mult mai introspectivi. Acesta este momentul in care s-ar putea sa simtim nevoia de solitudine – in mod special sa ne bucuram de momente in natura. De asemenea, acesta este momentul in  care, sub cerurile cele mai intunecate, semintele schimbarii se sadesc.

Aceasta Luna Noua din 16 iunie este foarte speciala, venind imediat dupa Luna Plina in Sagetator, care a fost intru totul despre noi inceputuri. Insa noile inceputuri pot speria, iar uneori egoul nostru incepe sa se intrebe daca suntem pregatiti.

Saptamana asta, nu numai ca vom crede ca suntem pregatiti, ci vom fi!

In ultimele saptamani, inca de la ultima luna plina, am adunat informatii; insa deoarece Mercur a fost in mers retrograd, nu am fost capabili sa luam ceea ce am invatat si fie sa comunicam celorlalti, fie sa facem schimbarile concrete necesare pentru manifestare.

Totul este despre schimbare.

Gemenii sunt despre a lua informatia si a o canaliza in actiune pozitiva. Odata ce Mercur isi incepe mersul direct, noi vom incepe sa avem mai multa claritate in gandire cu privire la tot ce am absorbit si invatat in ultimele saptamani. Subiecte care ar putea aparea sunt cele precum scopuri pe termen lung cu privire la cariera – in mod special cele de natura antreprenoriala si relatii de natura romantica.

De asemenea, Gemenii sunt un semn al gandirii rapide si independente, sunt pro-activi si, de obicei, pot face mai multe lucruri simultan. Combinatia dintre energia lunii noi si mersul direct reluat al lui Mercur ne va inspira sa ne cream propriul drum in cariera. Poate ca ne-am gandit sa incepem propriul nostru business sau sa ne implicam in ceva mau creativ, cum ar fi sa scriem o carte. Aceasta Luna Noua ne va da increderea pentru a ne ridica si a lua initiativa pentru a ne transforma visele in realitate!

Semnul Gemenilor este reprezentat de ideograma cu acelasi nume si intruchipeaza energia yin-yang. Acesta este de asemenea semnul Flacarilor Gemene. Pana si simbolul zodiacal est identic cu 11, un aspect extrem de important in numerologie pentru Flacarile Gemene. Aceasta Luna Noua are abilitatea de a scutura un pic lucurile de natura romantica. Cel mai bine este ca in urmatoarele saptamani sa ne bucuram de viata asa cum este, deoarece situatia se va schimba – intr-un mare fel!

Planeta care guverneaza Gemenii este Mercur, care si-a reluat mersul direct in data de 12 iunie, insa Marte va tranzita si el acest semn. Pregatiti-va de un foc de artificii! Marte este planeta pasiunii, a actiunilor decisive si a urgentei. Suntem satui sa mai avem rabdare, iar in aproximativ o saptamana, aceasta va fi doar o amintire.

Cateodata ne place sa facem schimbari lente, linistite, ca in ultimele luni pline. Acestea decizii au fost deliberate, mature, rationale. De data aceasta insa, ne vom satura de asteptare si vom realiza ca aceasta asteptare nu prea mai are sens.

Vom dori ca viitorul sa inceapa azi!

Pentru prima data in mult timp ne vom simti pregatiti pentru schimbare! Nu numai asta, ci vom sti extrem de clar ce vrem si cum sa manifestam acest lucru cel mai bine. Nu exista razgandiri cu privire la asta; mintile si inimile noastre sunt clare cu privire la directia in care dorim si avem nevoie sa ne indreptam...si vom avea toata increderea in a face acest lucru.

In ultimul timp am cerut destul de multe de la inimile naostre. Am inceput sa sapam in profunzimea lor, indepartand tot paienjenisul si vazand clar ce le ingreuneaza. Aceasta ultima luna a fost frustranta, deoarece nu am fost capabili sa ne punem gandurile si sentimentele in cuvinte. Acest lucru se termina acum, odata ce Marte intra in Gemeni, dandu-ne pornirea si pasiunea pentru a spune exact ceea ce vrem si ce simtim.

Timpul asteptarii a luat sfarsit. Desi de obicei tindem sa fim mai relaxati si calmi in perioada lunilor noi, sa nu fiti surprinsi daca saptama aceasta care vine nu veti putea dormi. Suntem anxiosi, nerabdatori cu privire la schimbarile pe care le simtim, aproape de a fi atinse.

Desi ne simtim in pace si relaxati, deoarece am facut pasii necesari pentru a invata tot ce putem si pentru a procesa orice insemnatate ar avea aceste lucruri pentru noi, pur si simplu nu mai putem astepta.

Nu numai ca suntem pregatiti pentru schimbare, insa ne-o dorim acum.

Ritual pentru Luna Noua:

In timp ce in aceasta perioada ne putem sadi semintele schimbarii in mintea si inimile noastre, acesta este un moment minunat sa manifestam aceste vise si dorinte in univers.

De ce avem nevoie:

Un ghiveci, fertilizator si pamant, seminte (la alegere), sfoara, hartie si creion.

Ce avem de facut:

Scrieti pe hartie intentiile si dorintele voastre care ati dori sa devina realitate – scrieti din inima. Luati acesta hartie si impaturiti-o in 3 si legati ata in jurul ei. Ingropati-o in pamant, plantati semintele si udati-le cu apa.

Meditati la schimbarea pe care doriti sa o initiati; concentrati-va pe acceptarea tuturor aspectelor pe care aceasta le aduce, cu inima deschisa.

In timp ce semintele plantate vor creste, la fel se va intampla si cu intentiile pe care le-ati setat. Tineti cont de faptul ca majoritatea semintelor schimbarii pe care le plantati in acest fel au nevoie de cel putin 3 cicluri lunare pentru a se manifesta. Asadar, aveti rabdare cu voi insiva si cu Universul.

Kate Rose

Sursa: http://www.elephantjournal.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.huffingtonpost.comAstro Shop

Cele mai noi articole