Luna Noua in Fecioara si Eclipsa partiala de Soare- 13 septembrie. Totul si orice este posibil!

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 12 septembrie 2015, 2210 vizualizari
Luna Noua in Fecioara si Eclipsa partiala de Soare- 13 septembrie. Totul si orice este posibil!

Duminca, 13 septembrie, vom avea Luna Noua in Fecioara  si o Eclipsa partiala de Soare (in jurul orei 9:40 am, ora Romaniei).

Lunile Noi si Eclipsele Solare reprezinta deopotriva noile inceputuri. In mod traditional, la Luna Noua ne setam si eliberam in Univers intentiile – ne punem dorinte pe stele cazatoare, inchizand ochii si sperand ca acestea se vor implini.

Insa la eclipse, e un pic mai diferit – acestea pur si simplu creeaza schimbarea pe care ne-o dorim.

O saptamana inainte si cateva dupa, vom simti cea mai puternica energie a schimbarii mustind in adancurile noastre. Cu toate acestea, inceputurile marete de care vrobim vor incepe sa lucreze in urmatoarele cateva luni, pana sa ajunga sa se manifeste deplin.

Aceasta Eclipsa supraincarca Luna Noua, facand aproape imposibil pentru fiecare dintre noi sa isi mai ignore propriul adevar.

In timp ce ar putea parea ironic ca in intunericul de neclintit al Soarelui si Lunii ne vom regasi, exact asta se va si intampla.

Uneori, in viata suntem atat de ocupati, incat nu ne mai oprim pur si simplu pentru a simti – si desi acest wekend va fi la nivel fizic in intuneric, ne vom simti cei mai increzatori in ceea ce priveste directia in care vrem sa o luam de fapt si de drept.

Energia telurica a Fecioarei se va face simtita puternic in jurul Lunii Noi si a Eclipsei. Fecioarele sunt nascute protectoare si par a fi atotstiutoarele zodiacului – iar aceste caracteristici vor acoperi orice frica cu care ne-am confruntat la proriu in ultimele luni.

Nu numai asta, insa chiar ne vom mira de ce am simtit acea frica din capul locului.

Aceasta energie se va simti destul de diferita fata de cea a  Lunii in Pesti, de acum cateva saptamani. In loc sa fi prinsi in mintea noastra si sa avem discutii interioare cu noi insine, ne vom simti linistiti, calmi, impamantati in minte si in inima.

Pacea soseste atunci cand inima si mintea noastra ajung in aliniament cu scopul sufletului nostru.

Ni se va reaminti ca raspunsurile pe care ne dorim sa le primim nu trebuie cautate atat de intens – cateodata, este suficient sa lasam viata sa se desfasoare pur si simplu, gasind calea pe masura ce calatoria noastra se desfasoara.

Aceasta Luna Noua in Fecioara va fi adapostul nostru, refugiul de siguranta si va fi acolo ca sa ne ajute si sa ne poarte pe partea cealalta. Iar aceasta minunata Eclipsa Solara va fi acolo pentru a ne intampina cu bratele deschise in ceea ce urmeaza a fi – in inceputul care de a luat nastere, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru.

Urmatoarele cateva saptamani vor fi cruciale pentru noi toti – fiind in acelasi timp o perioada in care vom sti deja raspunsurile pe care le cautam – tot ce va trebui sa facem este sa ne abandonam un pic si sa lasam viata sa ne arate ca suntem cu adevarat pe calea care trebuie.

Nu conteaza de ce ni se ofera aceasta oglinda in care sa ne uitam cu totii la noi insine si la adevarul care sta ascuns in inimile noastre – insa ceea ce conteaza cu adevarat este ce alegem noi sa facem cu oportunitatile pe care Universul ni le prezinta.

In timp ce aceasta Luna Noua se vrea a fi butonul de „pauza”, in cazul inflacaratei eclipse, nici pomeneala de asa ceva.

De aceasta data nu mai vrem sa facem pauza, nu mai vrem sa asteptam.

Avem nevoie de ceva timp dupa emotionala Luna in Pesti sa ne uitam si sa obervam ce anume inseamna viata pentru fiecare dintre noi si cum este posibil sa combinam inimile cu iubirea noastra, sufletele noastre cu viata. 

Eclipsele sunt despre schimbare – atat inceputuri, cat si sfarsituri. Iar ceea ce este atat de special la aceasta Luna Noua si Eclipsa este faptul ca intram cu totii in ele vulnerabili din punct de vedere emotional.

In ultimele doua saptamani, de la ultima Luna Plina incoace, am fost provocati sa ne dezbracam de toate armurile si scuturile pe care le-am purtat. Ni s-a cerut sa stam cu parti din noi si vietile noastre care ne fac sa zvarcolim si sa ajungem sa le iubim - pentru a vedea motivele din spatele a tot ceea ce facem – fiecare minciuna pe care ne-am spus-o si fiecare momemt in care am ales indoiala, in locul sperantei.

Ceva s-a schimbat acum – am suportat tot, ne-am dezgolit complet si am lasat afara tot ceea ce era tinut in interior. Armurile si scuturile pe care le purtam candva nu ne mai vin acum.

Aceasta eclipsa ne va arata in mare fel tuturor ca am crescut – gata cu cine am fost – greselile facute sunt lectii pe care le-am primit deja si de care ne putem desparti acum, pe masura ce ne mutam in viitorul care ne asteapta.

Se simte ca si cum o multime de lucruri s-au schimbat in aceste ultime saptamani – aceasta este intampinarea eclipsei care ne marcheaza acum vietile.

Este inceputul schimbarilor bruste si a rasturnarilor de situatie dramatice – viata pe care am crezut ca am dibuit-o, in sfarsit, in iulie si august?!....Pregatiti-va ca totul sa se rastoarne cu fundul in sus. Partea interesanta – de data aceasta vom zambi in permanenta.

Ni se va arata ce uneori un numar mare de schimbari poate avea loc intr-un timp scurt, iar ceea ce noi credeam ieri a fi adevarat, azi poate fi fals. Aceste momente de surpriza, de schimbare sunt momentele pe care nu le vom uita niciodata.

Un lucru este garantat – este un moment in care totul si orice este posibil.

Si brusc stii, pur si simplu....ca este timpul sa incepi ceva nou si sa ai incredere in magia inceputurilor” - Necunoscut

Sursa: http://www.elephantjournal.com/

Autor: Kate Rose

Traducere: Alice Danila
Astro Shop

Cele mai noi articole