Luna Nouă în Berbec, 21 Martie 2023. Înnoirea vieții

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 19 martie 2023, 12934 vizualizari

“O minte, odată deschisă de o idee nouă, nu se întoarce niciodată la dimensiunile sale originale.” (Ralph Waldo Emerson). Atingând apogeul imediat după Echinocțiul de primăvară, Luna Nouă din Berbec de pe 21 Martie întoarce o nouă filă. Această Lună Nouă vine cu cele mai bune energii pentru noile începuturi pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului. Ea aduce o mare energie creatoare, permițându-ne să ne manifestăm cu ușurință, să găsim noi oportunități și să ne deschidem către noi orizonturi.

Vă puteți gândi la această Lună Nouă din Martie 2023 ca la o gură de aer proaspăt, care ne ghidează să gândim diferit, să ne deschidem mintea către noi dimensiuni și să privim lucrurile într-un mod complet nou. Noutatea este este elementul cheie al acestui eveniment astrologic. Dacă ți-ai dorit să faci niște schimbări în viața ta, dacă este timpul să cauți oportunități în altă parte, această Lună Nouă este de partea ta.

Luna Nouă din Berbec și viitoarea Eclipsă de Soare la Lună Nouă în Berbec 
Cu toată această energie proaspătă și nouă care se învârte pe cerul cosmic, este de așteptat ca unele informații surprinzătoare sau poate chiar șocante să intre în lumea noastră. S-ar putea să experimentăm un fel de trezire sau să avem un moment profund și poate chiar un fel de conștientizare de genul…Aha...S-ar putea să avem nevoie să ne adaptăm sau să facem schimbări pentru a ne potrivi în această nouă paradigmă care este acum în fața noastră. Suntem binecuvântați cu două evenimente astrologice de tip Lună Nouă în Berbec în 2023: Luna Nouă din 21 Martie este primul, iar al doilea vine sub forma unei Eclipse Solare în Lună Nouă pe 19 aprilie. Aceste două evenimente din Berbec vor lucra împreună: Luna Nouă din Martie care va cădea la începutul Berbecului la 0-1 grade și Eclipsa Solară în Luna Nouă din Aprilie care va cădea la sfârșitul Berbecului la 29 de grade.

Dacă Luna Nouă din Martie este la începutul zodiei Berbec și Eclipsa Solară de Lună Nouă din Aprilie la sfârșit, sunt șanse ca orice apare în Luna Nouă din Martie să fie doar o parte din poveste. Restul poveștii ne va fi dezvăluită în cadrul acelei puternice și revelatoare Eclipse de Soare din Aprilie. Cele două cicluri lunare din Berbec indică o perioadă puternică, îndrăzneață și înflăcărată, în care suntem încurajați să facem salturi și alegeri neînfricate.  Universul este de partea noastră, aducându-ne în fața unor noi oportunități, dar și încrederea și motivația de a profita de acele oportunități.

Luna Nouă în Berbec și Pluto 
La scurt timp după această Lună Nouă din 23 Martie, Pluto se mută în Vărsător pentru prima dată în ultimii 200 de ani. Această mișcare a lui Pluto este unul dintre cele mai semnificative evenimente cosmice din 2023, iar căderea imediat după Luna Nouă indică o creștere a unei energii proaspete pentru noi. Mutarea lui Pluto în Vărsător este o energie de care beneficiem o singură dată în viață și indică deschiderea unui nou ciclu pentru noi atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv.

Pluto reprezintă transformarea și puterea.  Poate aduce chiar și distrugere, dar prin această distrugere, suntem capabili să renaștem în ceva nou și mult mai puternic. Cu Pluto atât de aproape de Luna Nouă, este posibil ca orice nou început care se deschide pentru noi să aibă o aromă ușor plutoniană. Poate că ceva trebuie să ardă înainte de renașterea din cenușă.

Cum să folosești energia Lunii Noi din Berbec 

Cu energia creativă aflată la cote ridicate în perioada de Lună Nouă, este momentul potrivit să plantezi semințe și să te gândești la ceea ce ai vrea să atragi în viața ta.  Dacă există ceva ce ți-ai dori să manifești, Luna Nouă va face posibil acest lucru pentru tine! Folosește această energie pentru a-ți seta intenții și pentru a te gândi la ce acțiuni, obiective, obiceiuri sau trăiri ți-ai dori să aduci în viața ta. Notează-le și lipește-le undeva unde să le poți vedea în fiecare zi. Setează-ți intențiile dintr-o energie de iubire, inspirație și bunătate.Transformă-le în motivație pentru tine însuți.

S-ar putea să simțim că ne-am născut din nou sub această energie. S-ar putea să simțim că întoarcem o nouă pagină a vieții noastre în care rescriem niște noi direcții după care am ales să trăim.  Îmbrățișați toată această nouă energie proaspătă care curge prin cerurile cosmice.  Folosiți-o pentru a vă ridica nivelul de conștiință și pentru a aduce inspirație proaspătă în fiecare colț al minții, corpului și sufletului vostru.

Sursa:www.foreverconscious.com

-----

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole