Luna Neagră în Fecioară (Octombrie 2023 - Iunie 2024): Ordine în privința muncii și a sănătății

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 octombrie 2023, 3694 vizualizari

Luna Neagră (Lilith) a ieșit din semnul de foc Leu și a intrat în Fecioară la începutul lui Octombrie. Va sta în acest semn de pământ până in Iunie 2024.

Lilith în Leu a fost despre putere și mândrie. Leul este un semn de foc înflăcărat care își dorește să atragă atenția, așadar șederea Lunii Negre în Leu a fost legată de lupta pentru putere. Cu Lilith în Fecioară se schimbă registrul. Nu mai suntem tentați să ieșim în față, suntem mai liniștiti și ne preocupă strângerea de informații și dovezi în toate aspectele din viața noastră. 

Cumva, prin acumularea de resurse informaționale, ne simțim mai în siguranță și mai confortabili în privința credințelor noastre. Cu Luna Neagră în Fecioară vom lua atitudine dar într-un mod mult mai liniștit. S-ar putea să fim metodici sau să găsim modalități noi de a vorbi și de a ne evidenția pe parcursul acestui tranzit.

Lilith în Fecioară poate aduce ordine în privința muncii noastre. Putem vedea mai mulți oameni care militează pentru drepturile muncitorilor, putem cere condiții de muncă mai bune sau salarii mai mari. Ne cunoaștem propria valoare și putem lupta pentru ea.

Fecioara este și despre sănătate, așa că, până în Iunie 2024, cât timp Lilith tranzitează acest semn, vom pune un accent mai mare pe sănătatea noastră, pe alimentație, pe mediul în care trăim si ne desfășurăm activitatea. Cu Luna Neagră în Fecioară suntem mult mai corecți și mai responsabili. 

Pentru cei care aveți Luna Neagră în Fecioară în harta natală în perioada Octombrie 2023 - Iunie 2024, puteți experimenta lecții ce țin de deschidere și comunicare. Veți fi puși în situația de a vă susține punctele de vedere, de a lupta pentru drepturile voastre și de a va apăra interesele. 

Sursă articol: thedarkpixieastrology.com

---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole