Luna fara directie

Autor: Nicoleta - vineri, 27 martie 2009, 4886 vizualizari
Luna fara directie

Luna fara directie (void of course moon) este perioada in care Luna tocmai a incheiat un aspect major cu o alta planeta si nu mai formeaza niciun alt aspect, inainte sa treaca in urmatorul semn zodiacal.

Semnificatie

O veche regula astrologica spune ca „fara aspecte, nu exista evenimente”. Asadar, daca atunci cand Luna formeaza aspecte cu alte planete, putem anticipa evenimentele si evolutia lor, cand Luna nu primeste niciun aspect de la o alta planeta, nu ne putem astepta la evenimente.

Detalii

Aceasta perioada dureaza in mod obisnuit, cateva ore. Insa poate dura de la cateva minute, la doua zile si jumatate (exact timpul in care Luna strabate un semn zodiacal).

Ce se intampla?

In perioadele cu Luna fara directie, tindem sa ne desprindem de realitate, sa ne disipam atentia, sa intram mai usor in conexiune cu Universul, cu „tot ce este”.

Ce este indicat sa facem?

Aceste perioade sunt favorabile meditatiei, practicilor spirituale, cercetarilor metafizice. Se spune ca in aceste perioade, somnul este mai profund si ne odihnim mai bine.

Ce NU este indicat?

Avand in vedere ca planul concret este mult „diluat”, este de preferat sa evitam aceste perioade, in cazul in care dorim sa atingem obiective importante, sa incepem un proiect sau o afacere, sa ne casatorim, sa semnam un contract, sa achizitionam un bun material valoros (casa, masina, etc).

Ca regula generala:

Daca doriti ca un lucru sa nu se intample, alegeti perioadele cu Luna fara directie.

Daca doriti ca un lucru sa se intample, evitati perioadele cu Luna fara directie.

Informatii despre intervalele cu "Luna fara directie" puteti gasi aici

Nicoleta Svârlefus
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole