Libertatea finala. Schimbare reala in vietile noastre - Lauren Gorgo, iulie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 06 iulie 2015, 1816 vizualizari

Scrisoare de dragoste

Am avut intotdeauna o afinitate peste masura pentru libertate, insa in acest an aducem libertatea la un nivel complet nou.

Dupa multe saptamani/luni/ani de masiva alchimie interioara, in sfarsit ne miscam intr-o perioada activa de schimbare reala a vietii. Solstitiul recent a completat un ciclu de crestere majora, o initiere de cel mai inalt ordin, iar acum... pe urmele unei foarte puternice Luni Pline , care a servit pentru a incheia unele detalii esentiale...energii binevoitoare abunda, ce ne vor sprijini pe masura ce vom iesi la iveala din coconii nostri, ne vom intinde aripile si vom zbura intr-o faza nou-nouta a evolutiei personale si planetare.

La cel mai inalt nivel, avem oportunitatea de a actualiza complet conceptul de Dumnezeu (creator), acela ca avem puterea absoluta de a schimba totul in lumile noastre...intr-un mod foarte real. Nu numai asta, dar cu simpla comutare a unui gand, suntem capabili sa initiem schimbarea instantaneu, acum.

Aceasta perioada este foarte interesanta, un moment al libertatii adevarate si de durata, pentru multi...libertate fata de mintea inferioara si, in cele din urma, libertate fata de frica. Pentru cei pregatiti, asta inseamna inceputul maiestriei aplicate... o perioada pentru a pune puterile noastre in joc, in scopul de a ne transforma vietile. Da, acesta este momentul pentru care am muncit cu totii, unde tot ce visam poate deveni, de fapt, o realitate fizica.

De la ultima scrisoare de dragoste, personal am trecut printr-o completa crucificare si inviere, si stiu ca multi dintre cei care cititi ati trecut, de asemenea, prin asta. Primele sase luni din 2015 au cerut absolut ca noi sa devenim MAI MARI decat fricile noastre, ceea ce a insemnat ca fiecare dintre noi a atras provocarile perfect dureroase si unice necesare pentru a renunta la vechile noastre identitati, pentru a pasi mai adanc in adevarul nostru autentic.

Aceasta reconectare cu divinitatea noastra abia acum incepe sa dezvaluie adevarata putere cuprinsa in noi, ceea ce inseamna ca suntem mai echipati sa utilizam sentimentul nostru reinnoit al suveranitatii, pentru a crea o schimbare atat de necesara in corpurile si vietile noastre. De fapt, se intampla deja...doar uita-te in jur in lume ca sa vezi dovada adevarului, ca omenirea simte si raspunde la lumina acum ancorata atat de deplin pe planeta.

Recompensele pentru a fi autentic sunt in final mult mai mari decat riscul din frica noastra, pentru ca, ei bine...fara a fi un cliseu, dar IUBIREA a castigat!

Puterea noastra in curs de dezvoltare impreuna cu deplina constientizarea si experienta necesara, pentru a ne schimba in bine, dincolo de trecut (multumesc, Mercur retrograd), inseamna ca schimbarile care modifica viata sunt active.

Acesta este un moment, timpul nostru, de schimbare absoluta intr-un nou teritoriu. Cu totii avem acum toate piesele puzzle-lui, dar ca intotdeauna depinde de noi insine sa ne dam seama unde sa le plasam. Pe masura ce ne punem puterea in practica, pentru a infrunta si a rezolva fiecare tipar problema/incercare/trecut ramas, starnit de punctul culminant al solstitiului, ne eliberam din robie...o limita, la un moment dat. In acest proces realizam ca, intr-un mod bazat pe experienta, exista o noua maniera de a face fata provocarilor, si asta este exact ceea ce invatam acum sa FACEM.

Da, ne intoarcem la A FACE viata, pentru ca in cele din urma sa FIM.

Lasati LIBERtatea sa stapaneasca!

Lauren Gorgo

http://thinkwithyourheart.com/

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole