Lecții de viață de la Fecioara Maria: Crede, Prețuiește, Eliberează

Autor: AstroCafe.ro - luni, 14 august 2023, 2162 vizualizari

Fecioara Maria a fost aleasă de Dumnezeu pentru de a-L naște pe Isus, pentru a-L iubi necondiționat și pentru a-L hrăni. Alături de soțul ei, Iosif, Maria I-a permis lui Isus să crească în înțelepciune, în smerenie și în sprijinul lui Dumnezeu și al altor oameni.

Avem multe de învățat de la Fecioara Maria pentru a trăi o viață în pace și liniște sufletească. Iată câteva exemple:


Cât de des trecem prin niște situații de viață și ne împotrivim sau intrăm în luptă? Dumnezeu ne oferă atât de multe motive să credem în El, însă de foarte multe ori ne îndoim. Chiar și atunci când ceva bun se întâmplă în viața noastră, mai degrabă decât să-L prețuim și să-L sărbătorim, avem tendința să-L respingem și să nu fim conștienți de puterea Lui. Sau când viața ne aduce unele cotituri, suntem tentați să dăm vina pe ceilalți sau pe Dumnezeu și să ne întrebăm: "De ce eu?” în loc să "mergem pe flux” și să ne aliniem pe Calea Sufletului  în acord cu Voința Divină.

Acceptarea simplă și deschisă din partea Mariei a voinței lui Dumnezeu servește drept model pentru noi toți, care credem că ne putem controla propriile vieți. Iar dorința Fecioarei Maria de a renunța și de a încredința Lui Dumnezeu pe Însăși Fiul Ei, oferă un exemplu demn de urmat.

Dumnezeu este în tot și în Toate. Noi toți suntem copiii Lui și El își dorește tot ce-i mai bun pentru noi.

Ori de câte ori simți nevoia de a te împotrivi sau de a controla ceea ce se întâmplă, rostește rugăciunea următoare:"Doamne, dă-mi deschiderea de a-Ți accepta voința și curajul de a renunța la lucrurile pe care nu le înțeleg.

Sursă articol:www.thenivbible.com 
----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole