Jupiter in Sagetator, 8 noiembrie 2018- 2 decembrie 2019. Cand usa inchisorii se deschide

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 09 noiembrie 2018, 31930 vizualizari

Mare bucurie, mare! Numai artificii n-au fost pe Facebook, in rest lumea se bucura, topaie a satisfactie, ca Jupiter s-a intors acasa, in Sagetator. Si, paremi-se, unii se asteapta sa le pice din cer norocul, altii deja spera intr-o  viata mai buna, mai prospera.

Ma rog, Jupiter mereu a sucit mintile oamenilor, cu farmecul, povestile si optimismul sau. Mereu a promis si a dat speranta. Si da, uneori este lumina si zambetul care ne schimba prezentul si viitorul, mintea si viata.

Doar ca... nu e ca si cum noi stam cu mainile in san si cu mintea plina de limitari si ganduri negre, iar Jupiter vine si ne baga in traista... Sau, in cazul in care ne baga in traista, de multe ori e mai mult decat ne trebuie si ni se potriveste, iar el nu alege in locul nostru. Si bine ca nu-i asa! Pentru ca, mai ales in Sagetator, Jupiter amplifica tot. Tot ce gandim, tot ce suntem, toate alegerile pe care le facem au impact dublu. Toate credintele noastre decid acum ce primim.

„Te voi imbogati in masura credintelor tale”, spune Jupiter in Sagetator.

Il percep pe Jupiter in Sagetator ca pe o poarta a unei inchisori intunecate dar plina de comori, care se deschide si lasa lumina sa patrunda inauntru. Nu musai inchisoare fizica. Deseori, cea mai apriga inchisoare este propria minte.

Cumva, dupa ce in Scorpion a rascolit fricile noastre cele mai adanci, ne-a pus sa ne confruntam, in mod amplificat, cu ideea de atasament, de moarte si renastere, de tabu cu tot ce aduce acesta in viata noastra, cu inhibitiile de natura erotica si nu numai, acum ne deschide usa spre explorare nelimitata si calatorie fara limite, fiind mai usori si, de preferat, mai intelepti.

Jupiter in Sagetator inseamna libertate. Libertatea cugetului, in primul rand. Pentru ca din minte si din crezuri pleaca totul. Cu cat suntem mai liberi in cap, cu cat mai dispusi sa intelegem si sa exploram noi spatii de constiinta, cu atat mai multa usurinta avem in procesul de creatie. Jupiter in Sagetator deschide drumul mintii si inalta punctul de observare al propriei vieti si nu numai. Este inaltimea zborului si amplitudinea bucuriei. Este deschiderea cu care abordam orice context de viata. E expansiune la toate nivelurile.

Jupiter in Sagetator este un spatiu, o energie nutritiva pentru toti cei dispusi sa inteleaga si sa invete mai mult, sa-si adapteze mereu filozofia de viata la propria fiinta, sa calatoreasca fizic si psihic, sa aiba o viziune inalta, sa priveasca lucrurile in ansamblu.

Nu toata lumea vrea libertate. E un sentiment inconfortabil, acela de a fi liber, pentru ca acolo esti de unul singur: tu alegi, tu culegi, tu mergi inainte. Esti asumat, cand esti liber. Stii ca tu creezi, iar asta implica sa ai grija de ceea ce porti si mentii in minte. Sa inveti, sa schimbi, sa intelegi si sa alegi constient. 

Jupiter in Sagetator inseamna si poveste. Dar acea poveste care contribuie, inspira si invata pe altii. Inseamna optimismul extras din experiente traite, pe cat de dureroase pe atat de bogate in povete. De aceea, vom fi mai dispusi sa privim tot ce ni s-a intamplat cu mai multa seninatate si mai constructiv, iar multi vor lua in considerare posibilitatea de a da mai departe cunoasterea in forme inedite.

Evident, exista riscul arogantei, supraestimarii, evaluarii incorecte sub imperiul exaltarii si grabei. E bine sa fim atenti la tot ce ni se propune si la tot ceea ce apare in viata noastra. E posibil sa primim mult si multe, dar amestecate toate, si potrivite, si nepotrivite. Prin urmare, ALEGEREA CONSTIENTA, facuta in stare de echilibru si centrare, face diferenta si deschide reale orizonturi noi de explorare si viata.

In rest, bucuria si optimismul, seninatatea si noile posibilitati/perspective vin la fix, dupa o perioada in care ne-am luat mult prea in serios.

Hai cu explorarea optimista si traitul (mai) jovial! Si, orice ar fi, aminteste-ti ca viata exista. Dincolo de tot si toate. Dincolo de ceea ce credem, dincolo de noi. Viata exista. Si asteapta sa fie traita. In masura in care ne permitem cu mintea, ceea ce inima deja stie. Amin!

Nicoleta SvarlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole