NOU! Jupiter in Sagetator (8 noiembrie 2018- 2 decembrie 2019)

Prin aceasta interpretare personalizata, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada noiembrie 2018- decembrie 2019.

180.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Este o analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter  in semn (Sagetator) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Prin aceasta interpretare personalizata, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada noiembrie 2018- decembrie 2019, care este atitudinea potrivita, la ce sa fii atent/a.

JUPITER in SAGETATOR este in domiciliul sau, deci in acest semn este puternic si functioneaza ca un amplificator, aducand crestere si expansiune in zonele de viata unde se afla Sagetatorul pe harta natala si in functie de aspectele formate.

Afla care sunt oportunitățile de crestere, cum se va schimba energia in zona financiară și in ce priveste transformarile interioare. Descoperi care sunt zonele de viata predispuse la expansiune si dezvoltare, unde capeti mai multa seninatate si optimism.

Jupiter in Sagetator este legat si de depasirea granitelor fizice, asa ca poate sa ofere informatii si despre calatorii in strainatate, colaborari externe, sprijin primit de departe. De asemenea, este vorba despre depasirea granitelor psihice, prin schimbarea si/sau dezvoltarea unei filozofii noi de viata si nu numai.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

180.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop