Jupiter conjunct cu Neptun în Pești, o dată în viață. Toți suntem UNUL

Autor: AstroCafe.ro - luni, 11 aprilie 2022, 26933 vizualizari

Jupiter conjunct Neptun în Pești - Expansiunea conștiinței spirituale si a înțelepciunii ancestrale

Pe 12 aprilie avem aspectul unic în viață al lui Jupiter, planeta expansiunii, înțelepciunii și norocului care vine să se întâlnească cu Neptun, planeta spiritualității, capitulării și imaginației, în semnul Peștilor. Aceștia doi se salută la 23 de grade de Pești, o zodie care se ocupă de tărâmurile subconștiente, sensibilitatea, înțelegerea spirituală, compasiunea și de tot ceea ce este ascuns.

Jupiter conjunct Neptun în Pești este aici pentru a ne extinde natura spirituală și plină de compasiune la un nivel care cândva a fost doar un vis. Aceasta este o combinație extrem de puternică din mai multe motive. Ambele planete sunt considerate foștii și modernii conducători ai zodiei Peștilor. Jupiter este considerat conducătorul traditional (dar totuși considerat conducătorul modern de către astrologia estică) deoarece denotă un nivel de înțelegere, înțelepciune și credință. Neptun este considerat conducătorul modern, deoarece se ocupa de tărâmurile inconștiente ale psihicului nostru, înțelegerea spirituală și problemele eterice ale vieții. Când o planetă revine in semnul de domiciliu, acea planetă este plină de energie.

Există un sentiment al destinului cu Jupiter și Neptun aici, în zodia lor de domiciliu. O ascensiune a iubirii necondiționate și înțelegerii va fi tema comună. Dacă a existat vreodată un moment în care am avut nevoie de o astfel de energie, acum este momentul.

Jupiter și Neptun în Pești vor avea o influență uimitoare și pentru mișcarea artistică și creativă. Din moment ce Peștii conduc tot ce are de-a face cu muzica, arta și expresia creativă, așteptați-vă să vedeți lucrări de artă incredibile create din întâlnirea lor. Aceste creații ar putea avea de-a face cu creșterea conștiinței și extinderea conexiunii noastre ca specie în ansamblu. Vibrația inferioară a acestei întâlniri este, de asemenea, ceva de remarcat. Energia Peștilor în forma sa inferioară denotă: confuzie, iluzie, evadare și dependență de droguri și alcool. Mulți oameni ar putea vedea acest joc în multe feluri. Este recomandat să fim foarte atenți la substanțele pe care le consumăm intern și extern. În plus, să ne asigurăm că suntem logici și raționali, ceea ce ar putea fi dificil, dar necesar cu acestea două planete care se unesc.

Ultima dată când Jupiter si Neptun s-au întâlnit în zodia Peștilor a fost acum peste 166 de ani, în martie 1856. Unele evenimente din acea perioadă au fost foarte interesante și profunde: reînvierea religiei cunoscută ca „A patra Mare Trezire” care a avut loc odată cu înființarea a 39 de religii noi. Deoarece Peștii conduc credința și tărâmurile spirituale, acest lucru este plin de sens. Un alt eveniment interesant a fost inventarea primului colorant sintetic, mov descoperit de William Henry Perkin, în timp ce acesta încerca să sintetizeze chinina. Aceștia au fost primii coloranți chimici produși în masă și au dus în cele din urmă la nașterea industriei chimice. Acest lucru este relevant pentru energia Peștilor pentru ca Neptun, conducătorul modern al zodiei, este cunoscut ca fiind in rezonanta cu chimicalele și gazele. O altă observație foarte interesantă nu sunt evenimentele petrecute, ci oamenii născuți în acel an. Printre aceștia se numara unii dintre cei mai străluciți și inovativi pionieri din zilele noastre, precum: Nikola Tesla, Sigmund Freud, Booker T. Washington și L. Frank Baum (autorul Vrăjitorului din Oz).

Pentru oamenii născuți cu Soarele, Luna sau Ascendentul in jurul gradului 23  Pești vor fi cel mai afectați de acest aspect. Așteaptă-te la o energie visătoare și aproape ca-n povești care să te cuprindă. Acest lucru este valabil în special pentru oamenii născuți aproape de această dată. Deși acest aspect va fi resimțit doar câteva luni, ar putea exista implicații durabile ale unei conjuncții atât de puternice pentru tot anul ce va urma. Pentru toți ceilalți, verificați unde se afla gradul 23 Pești in harta natalal pentru a primi indicii despre ce zone din viața voastră vor fi cel mai afectate de acest meci  visător și eteric.

Jupiter conjunct Neptun în Pești este aici pentru a ne extinde capacitatea de a ne iubi necondiționat pe noi înșine și unii pe alții. Nici un alt semn nu este la fel de fluent în limbajul iubirii și conștiinței universale ca cel al Peștilor. După cum s-a menționat, dacă a existat vreodată un moment în care am putea folosi niveluri atât de înalte de înțelegere și compasiune, acum este cu siguranță. Energia Peștilor taie granițele dintre mine și tine. Deși acest lucru poate fi periculos într-o oarecare măsură, întrucât limitele sănătoase sunt de preferat, există sentimentul de capitulare in fata conceputlui "toți suntem UNUL" pe care acest aspect vrea să-l aducă în față. Putem trăi într-o societate care încurajează niveluri atât de profunde de conștiință și compasiune? Suntem capabili să ne unim cu constiinta noastră spirituală pentru a supraviețui/ prospera în această existență umană? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care acest aspect le-ar putea ridica.

Jupiter conjunct Neptun în Pești vrea să creeze o realitate utopică a iubirii necondiționate care există cu mult dincolo de diferențele noastre de opinii sau normele culturale. Acest aspect este aici pentru a ne ridica nivelul de pace și înțelegere infinită, a cultiva o conexiune mai profundă și mai semnificativă cu spiritul și pentru a ne da speranța și credința într-o lume care lucrează împreună pentru TOATĂ LUMEA.

Sursa: https://www.facebook.com/astromomma 

Sursa imagine - https://vocal.media/longevityAstro Shop

Cele mai noi articole