Iti maschezi sentimentele, iti ascunzi sufletul

Autor: Cristina Ciobanu - sambata, 16 noiembrie 2013, 7536 vizualizari
Iti maschezi sentimentele, iti ascunzi sufletul

Cand iti ascunzi sentimentele, tu iti ascunzi sufletul. Mai mult decat atat, iti impiedici sufletul sa evolueze pana la potentialul sau maxim - sansa de a trai cu adevarat, de a gasi adevarul, si de a accepta. In ziua de azi, in societatea vestica, a devenit "normal" sa iei pastile pentru a masca sentimentele. Exista o multime de retete pentru depresie, ADHD sau ADD, furie, stres, anxietate, durere si lista poate continua la nesfarsit.

Simtirea oricarei emotii enumerate mai sus este, pentru multi, un motiv de a face un drum la doctor sau psiholog care "le va repara". Oricum, aceste sentimente sunt cele care ne fac ceea ce suntem, ceea ce ne stimuleaza la potentialul nostru maxim, ceea ce defineste insasi fiinta noastra. Le experimentam pentru un motiv.

De exemplu, depresia este normala dupa o tragedie de orice fel. De fapt, asta e ceea ce se numeste a fi "trist". Apoi ai o alta forma de depresie, aceea care eticheteaza indivizii ca "deprimat cronic", situatie in care depresia apare de multe ori din cauze necunoscute. Termenul "cronic" implica o pedeapsa pe viata, cu o prescriptie pe viata si un profit pe viata pentru lumea medicala. In timp ce folosirea pe termen scurt a medicatiei pentru depresie este justificata, aici este vorba despre ceva ce este pentru tot restul vietii tale, si asta nu sta in picioare.

Cand te uiti in urma la viata ta, ai putea descoperi ca nu ai stiut niciodata cine esti cu adevarat; mai degraba, ai cunoscut persoana pe care pe care au creat-o medicamentele. Ce s-ar intampla daca te-ai decide intr-o zi sa iesi din suferinta, sa o accepti in intregime, si sa-ti permiti sa simti adevarata natura a lucrurilor?

In mod ironic, atat de multe pastile folosite pentru a ascunde sentimente incomode le-au mascat, in mod simultan, si pe acelea pentru care noi, ca si fiinte umane, luptam in cele din urma: fericire, compasiune si dragoste. Permite-ti traiesti, sa simti amalgamul de emotii pe care ai fost creat sa-l simti.Stramosii nostri indigeni, lipsiti de prescriptii, au fost obligati sa aiba incredere in pamant, in adevarul din mediul si viata lor. Neconditionati de catre societate, astfel de oameni intruchipeaza sensul de a fi in viata. Respiratia, vezi tu, nu se califica drept viata.

Ni s-a spus ca emotiile negative sunt inacceptabile si anormale in societate. In realitate, un lucru cu adevarat anormal este sa nu simti. Nu-ti fie frica sa fii tu insuti, sa renunti la a-ti masca sentimentele. Nu-ti fie frica sa le accepti permitand ca adevarata esenta a sufletului tau sa infloreasca.


Shelley M. Alb

www.collective-evolution.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Imagine: www.fineartamerica.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole