Invierea: incepe un nou ciclu de viata

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 octombrie 2015, 2098 vizualizari
Invierea: incepe un nou ciclu de viata

Pe masura ce multi au finalizat in prim-plan pe 10/10 un ciclu de viata major, intrand intr-un spatiu de posesiune, ne pregatim sa incepem un nou capitol de viata, pe 11/11.

Septembrie, insotit de toate binecuvantarile sale ceresti, ne-a adus forta... codurile frecventei Sursa (creatia) necesare pentru noua noastra viata...in timp ce Octombrie a curatat spatiul din corpurile noastre (salut super activitatea solara intensa) pentru ca acele energii sa intre si sa se ancoreze in partile fizice ale vietii noastre si ale lumii. Noiembrie (o luna universala) ne va dezvalui noul nostru drum/scop mult mai clar, impreuna cu componentele fizice necesare pentru a-l crea.

In momentul de fata ne aflam intr-un spatiu gol foarte lichid, in care totul parca pluteste intr-un abis, cu putina sau fara nici o structura si/sau abilitatea de a descifra incotro ne indreptam sau de ce... majoritatea dintre noi nu pot gasi motivatia de a le pasa. Chiar si asa, exista o permanenta constanta noua de creatie, care ne sustine intotdeauna, pulsand prin noi, chiar daca uneori este abia perceptibila...o plasa de siguranta palpabila, vibrationala, care ne impiedica sa cadem prada trecutului, in lumea (de dedesubt) din care am iesit de curand.

TU esti structura FORTEI, asa cum esti constiinta care o anima.

In timpul acestei perioade de actualizari/reconectari/recalibrari, presul poate fi tras de sub noi...pana la punctul in care ne pierdem echilibrul...fortandu-ne sa ne intoarcem spre interior, iar astfel viata obisnuita poate poate fi brusc simtita ca fiind stresanta si/sau coplesitoare. Aceste energii creative nu vor incetini cu siguranta, si intamplator nici noi, asa ca, atunci cand ne pierdem stabilitatea ajungem sa pedalam...foarte repede...ca si cum am apasa pedala de acceleratie cu frana pusa. Acesta este oficial un scenariu nu prea placut, dar oriunde am privi exista lucruri care tind sa se rupa de trecut, sa se pregateasca pentru o noua viata...gramada continua sa construiasca si nu exista nici un scop la orizont.

Stim din prea multa experienta ca atunci cand lucrurile se accelereaza, cu siguranta avem nevoie sa incetinim, sa ramanem calmi; chiar si doar a fi in corp este acum un efort, in timp ce ne intrupam in noi insine si neincetet ne curatam/purificam/detoxifiem pentru a ne adapta la frecventele de Acasa.

Potrivit fiintelor stelare, in prezent facem doua lucruri importante: 1) triem parti ale sinelui nostru si trecut pe care le/nu le vom lua cu noi in noua lume, si 2) tragem inapoi orice fragment de suflet ramas in vietile noastre trecute, astfel incat sa intram intregi in unitate, cu Sinele nostru complet nestirbit. Pe masura ce ne intregim, vindecam de fapt lacrima din insasi tesatura vietii, revenind la locul si pozitia noastra de drept...din care am cazut din gratie...ca si fiinte complet constiente.

Acest proces de sortare si regenerare necesita intreaga atentie asupra noastra, astfel incat se poate simti ca si cum suntem intr-o bula si tot ce conteaza pentru noi se anuleaza...se indeparteaza si/sau se termina. Acest lucru este doar temporar si parte din perioada de destelenire...inspiratia inainte de urmatoarea respiratie...care, aud ca incepe pe 11.11, portalul care marcheaza  inceperea fuziunii integrate.

Exista, de asemenea, un sentiment defint de separare a lumilor (dualitate/unitate) pe masura ce multe fiinte se pregatesc sa treaca...cu sinele lor fizic...in noul sistem realitate. Intelegeti ca, corpul fizic si emotional pot citi aceste experiente de tranzitie ca o moarte reala, asa ca pastrati in minte, daca v-ati confruntat cu orice greutate sufocanta, senzatii de claustrofobie/de inghesuiala (ca si cum "va strang peretii") si/sau martori la trecerea legata de moartea gandurilor/sentimentelor. Toate acestea sunt efecte secundare "normale" ale tipului de tranzitie de trecere intr-o realitate cu vibratie mai inalta.

Nota: In timpul acestor perioade, de a fi intre lumi, valul se subtiaza pana la punctul in care ne putem simti temporar mai aproape de/cu dor de Acasa, si/sau fata de acei oameni pe care ii iubim, pe de alta parte. Aceasta poate fi o experienta confuza, in special cand ne simtim deconectati de la o mare parte din orice din lumea fizica. Stiu ca aceasta este o simpla faza de tranzitie care prezinta inainte orice renastere majora. Ca intotdeauna, si aceasta va trece.

Deci, da, suntem intinsi si framantati, storsi si probabil impinsi mult prea departe pentru gustul nostru, insa aceast lucru reprezinta pregatirea pentru ceea ce Pleiadienii numesc o continuare a schimbarii accelerate...pentru unii, aceasta inseamna sa patrunzi adanc in faza de inviere.

In timp ce am experimentat cu siguranta multiple invieri (spirituale, mentale si emotionale) si renasteri in aceasta calatorie, efectele nu au fost inca manifestate pe deplin in vietile si in corpurile noastre fizice. Acest lucru, in conformitate cu Sursele mele, se schimba acum...in punctul in care ne-am putea dori chiar sa inregistram experientele noastre:

"Va apropiati de destinul vostru de ZEI intrupati fizic.

In ciclul urmator veti fi mai mult martori, pentru a va aminti, a va documenta, pe masura ce va treziti la minunatia a ceea ce inseamna a trai, fara a fi impiedicati de lumea inferioara a formei.

Da, sunteti pe cale de a aduce marturia bazelor unei noi societati umane". - Inaltul Consiliu Pleiadian

Lauren Corgo

http://thinkwithyourheart.com

Traducere: Cristina Ciobanu
Astro Shop

Cele mai noi articole