Instrument Access, intrebarea: Ar alege o fiinta infinita acest lucru?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 07 ianuarie 2014, 1813 vizualizari
Instrument Access, intrebarea: Ar alege o fiinta infinita acest lucru?

Unul din punctele de vedere in Access este ca TU esti o fiinta infinita. Fiinta infinita percepe, este, cunoaste si primeste infinit.

Un instrument Access pe care il poti folosi este intrebarea: Ar alege o fiinta infinita acest lucru? Daca o fiinta infinita nu l-ar alege, atunci de ce l-ai alege tu?

De exemplu, poti face acest lucru cu o suparare pe care o ai fata de cineva. Intrebi: ar alege o fiinta infinita sa aiba aceasta suparare? Sau, ar alege o fiinta infinita sa judece aceasta persoana? Raspunsul la aceasta intrebare este intuitiv si nu este din minte.

Astfel, folosind aceasta intrebare si fiind deschis sa primesti raspunsul, vei sti ce sa alegi in fiecare clipa a vietii tale. Vei incepe sa faci alegeri in care toata lumea este inclusa si nimic nu este judecat... alegeri care vor crea mai multe posibilitati pentru tine si pentru intreaga lume. Punand aceasta intrebare vei incepe sa te bazezi din ce in ce mai mult pe cunoasterea ta si vei descoperi curand ca tu stii cel mai bine ce e potrivit pentru tine. Te vei imputernici sa fii liderul vietii tale.

Esti dipus sa folosesti acest instrument simplu? 

Faptul ca este simplu nu inseamna ca nu este valoros…dupa cum stii, mantra Access este: Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie!

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole