Inima unificata: deprinderea magiei. Lauren Gorgo

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 31 iulie 2015, 1520 vizualizari
Inima unificata: deprinderea magiei. Lauren Gorgo

An nou planetar fericit! Ziua de 26 iulie marcheaza deschiderea Portalului Leului, reprezentand coduri de noi frecvente solare mai inalte, care satureaza pamantul si umanitatea, continuand sa faca asta pana in jurul datei de 8 august.

Pentru cei mai putin familiarizati, Portalul Leului se intampla in fiecare an, pe 8 august, atunci cand Pamantul se aliniaza cu Sirius si centrul galactic, creand un portal care ne trimite unde de energie activatoare de ascensiune personala si planetara.

Anul acesta este si mai potentat, deoarece avem o tripla 8-8(8) activare (2+0+1+5 = 8), perfect plasata pentru a ne pregati pentru urmatoarea eclipsa lunara din septembrie...cea din urma (si mult discutata) Luna Rosie din tetrada (a patra si cea din urma din seria de 4 eclipse lunare consecutive care au avut loc in 2014-2015).`

Aceeasi zi, 26 iulie, marcheaza inceputul noului an galactic al Vrajitorului Planetar Alb...lucru care nu ar putea fi mai relevant de atat pentru manifestarea colectiva in noua lume. Dintre toate informatiile disponibile online, urmatorul rand se aliniaza perfect cu perspectiva pleiadiana: 

„Vrajitorul Alb este Magicianul ale carui puteri sunt activate de intelepciunea care emana din aliniamentul dintre minte si inima”.

Doua lucruri extrem de relevante sunt: 

1. energia puritatii pe care imaginea unui vrajitor alb o emana

2. acest an este guvernat de o multime de manifestari planetare, energia perfectiunii si a productivitatii...aceasta semnificand ca este timpul sa actualizam aceste noi frecvente ale echilibrului minte-inima in vietile noastre de zi cu zi.

Aceia dintre noi care isi vor reaminti de faptul ca toata puterea noastra rezida in perceptie vor crea magie cu mintile lor.

Inca de la tranzitul retrograd al lui Mercur din luna mai, am trecut in mod constant printr-un schimb permanent de echilibru intre minte si inima...la care pleiadienii adesea fac referire ca „5D inima mintii”, pentru a perfectiona manifestarea abilitatilor noastre in lumea fizica, ca zei.

Aceasta stare de uniune poate fi atinsa atunci cand centrul cap-innima (coroana), centrul primar al inimii si plexul solar (centrul inimii) sunt  purificate, activate si puse sa conlucreze in armonie cu sufletul. Pentru a obtine si mentine constienta din „inima mintii” este obligatoriu sa:

1. transcendem frica, pentru a supune mintea mica (cea a supravietuirii) celei inalte (minte divina)

2. sa purificam centrul primar al inimii de toate emotiile bazate pe frica, ce iau nastere din falsele programe.

Ambele aspecte reprezinta o mare parte din ceea  ce inseamna maiestrirea in acest an.

Deoarece mintea mica pierde teren atat de repede in vietile noastre, ne mutam cu totii intr-un boost de crestere intens, unul care ne-a adus multe schimbari in raspunsurile noastre emotionale (reactii, in unele cazuri) si, de asemenea, in raspunsul celulelor noastre la programarile din trecut. Acest proces de predare a stafetei intre...sa spunem mintea umana si cea divina...si-a croit calea in vietile si in corpurile noastre fizice, construind noi cai neuronale pentru noi raspunsuri la vechile tipare, astfel incat sa putem elimina programarile expirate, pentru a experimenta noua realitate pe care fiecare dintre noi este aici sa o traiasca si sa o expuna.

Cu siguranta nu a fost usor, o multime de efort si un arsenal intreg de unelte spirituale fiind necesare pentru a schimba modul nostru vechi de a gandi si de a vedea lucrurile, insa rezultatul final este mai mult decat merituos...este insasi intoarcerea la starea noastra neutra/naturala de a fi – sinele nostru, in forma pura.

De asemenea, pentru a sprijini acest proces precum si cel al Lunii Noi in Rac din 16 iulie, am downloadat noi coduri lunare si solare, care activeaza glanda pineala, pentru a ne alinia cu noua noastra stare de perceptii inalte. Aceasta activare este una intensa si are loc in fiecare an, intre Luna Noua in Rac si intoarcerea Soarelui in Leu, deoarece, asa cum si astrologia ayurvedica  ne indica cu claritate, Soarele si Luna, planetele ce guverneaza Leul si Racul, reprezinta „centrul inima-cap”.  In filosofia yogina, Soarele si Luna sunt considerate a fi ochiul drept (masculin) si respectiv cel stang (feminin) ai celor care au obtinut nivelul cosmic al constientei sau principiul universal (atunci cand ne trezim, soarele nostru interior deschide si activeaza intregul nostru sistem de chakre).

In general vorbind, Racul (Luna) si Leul (Soarele) reprezinta polaritatea dintre emotie si ratiune, iar fiecare an care a trecut pana acum ne-a dus din ce in ce mai aproape de echilibrul perfect dintre acestea doua. Cu toate acestea, in acest an avem oportunitatea de a atinge echilibrul perfect dintre gandire si simtire, dintre minte si inima, lucru pentru care multi dintre noi am lucrat asiduu, inca de cand Soarele si Mercur au intrat in Gemeni.

La un nivel mai jos, acest proces de echilibrare poate fi simtit in corpul fizic prin complexul gandelor pineala si pituitara....ceea ce inseamna ca mecanica fizica a procesului nostru dimensional inalt se contopeste in uniune. Pe parcursul acestor activari s-ar putea sa va confruntati cu o ceata pusa pe minte, confuzie, dezorientare, decalaj de timp in intelegere, probleme de vedere, sangerari sau peripetii ciudate multidimensionale, ochi iritati, sensibilitatea mirosului, congestia sinusurilor, dureri de cap, vertij, ameteala, somnolenta etc.. Si...apropo...bafta  in a intelege acest raport – eu una am o redusa capacitate de intelegere cognitiva  a ceea ce spun sau vor sa sugereze cei  din jurul meu. Insa aceasta se va intampla numai cat timp structurile fizice ale centrului neuronal din creier se adapteaza si se acomodeaza cu frecventa mai inalta a ceea ce esti TU.

In traducere – pe masura ce interiorul nostru se schimba pentru a include mai multe dimensiuni ale realitatii, perceptia noastra trebuie, de asemenea, sa se schimbe, pentru a proiecta corect noua noastra holograma la exterior. Acest lucru poate da nastere unor experiente cel putin ciudate, asa ca...imbratisati-le. 

La un nivel ma inalt, pe masura ce al treilea ochi se deschide complet, conexiunea inima-minte divina devine procesorul nostru dominant, ceea  ce inseamna ca incepem sa atragem noi forme de gandire (bazate pe iubire universala), prin accesul la noi si extinse taramuri ale inteligentei, pentru a proiecta o noua realitate bazata pe iubire in lumea noastra fizica si holografica.

Pe masura ce veti constientiza abilitatea voastra de a gandi ca divinitate, va deschideti in mod simultan adevarata natura ca propria creatie divina.

De asemenea, pe masura ce ne aventuram in acest nou an planetar si invocam puritatea si puterea Vrajitorului Alb Planetar, incepem sa cream propriile vieti de la interior la exterior, din constienta creata de adevaratul echilibru inima-minte. Aceia dintre noi care isi vor reaminti de faptul ca toata puterea noastra rezida in perceptie, in imaginatia fermecata, se vor intoarce pentru a renaste acea bine-meritata abilitate de  crea magie cu mintile noastre.

Este timpul sa invocam propria Magie!

Lauren Gorgo

Sursa: http://thinkwithyourheart.com

Traducere: Alice Danila


Astro Shop

Cele mai noi articole