Ingresul planetelor in Pesti, 10 martie- 5 aprilie 2016. Desteptaciunea de a corecta

Autor: AstroCafe.ro - joi, 10 martie 2016, 1921 vizualizari
Ingresul planetelor in Pesti, 10 martie- 5 aprilie 2016. Desteptaciunea de a corecta

Ati observat cum aproape fiecare omulet isi incepe discursul si-l continua chiar, prin a critica pe cineva sau ceva, o idee, orice. Cum iti spune el sau ea ca „nu e asa”…„e altfel”, stie el…mai bine…c-a citit, a studiat, a meditat…a facut ceva, orice, care sa-l indreptateasca sa critice si mai ales sa corecteze, sa starpeasca raul din radacina…pentru ca…ce sa vezi…„asa ceva nu mai poate continua”, „trebuie sa spunem stop”, „sa ne schimbam”, „sa schimbam guvernul”,„sa salvam planeta” etc.

Mintea functioneaza in algoritmi, urmeaza niste pasi predefiniti. De asta, simbolic zic, tendinta este de a numara…de la 0 la infinit si de a considera ca 6 este superior lui 5 si tot asa mai departe. Ca ziua de azi este superioara celei de ieri si ca azi esti mai evoluat decat alaltaieri. Adica azi, draga doamne, te-ai trezit, nu mai esti omul de altadata, ai invatat din greseli…etc.

De la ce m-am luat…de la o conjunctie aplicanta, Soare-Chiron-Nodul Sud in Pesti. Mercur si Neptun sunt tot intr-o conjunctie aplicanta, in acelasi semn, Pesti. Deci aglomeratie mare in sectoru` responsabil cu mahmureala, somnambulismul si „fie ce-o fi, nu ma mai intereseaza nimic”.

Neptun, baiatu` care se ocupa de Pesti, este departe de Soare, deci ego-ul specific acestei apucaturi psihologice, descrise astrologic de acest semn zodiacal este mai putin vizibil. Dar el exista. Cand greutatea unei astrograme cade in acest semn, gradul de confuzie creste, pentru ca aici ni se cere sa renuntam la algoritm. Adica, daca vrei ca evolutia ta, sa poata fi cuantificata conform criteriilor de mai sus, trebuie sa sari in gol. Daca in descrierea de mai sus argumentele sunt general acceptate si intelese, a fi nebun este de neconceput. De ce? Din frica, bineinteles.

Posibil, in aceasta perioada, sa traim cu senzatia generala ca ceilalti fac ceva gresit, ca deciziile lor sunt incorecte si ca-i vor aduce la pierzanie daca nu intervenim. Noi, niste buni samariteni ce suntem, avem datoria de a-i corecta. Comportamentul acesta, a luat nastere din amintirea unei suferinte pe care am avut-o in trecut si nu am inteles-o, pentru a o elibera. Egoul specific acestui semn zodiacal, vizibil in aceasta perioada, si-ar spune ceva de genul „daca eu nu am fost salvat atunci, macar eu sa salvez pe cineva acum pentru ca durerea mea sa capete sens”. De ce subconstientul ar dori sa dea sens, scop, unei dureri din trecut?! Pentru ca vrea s-o pastreze si atunci tese o poveste credibila in jurul traumei. Tendinta este de a ramane in victimizare pentru ca „ nu pot sa ma iert pentru ca am permis sa simt durere”. Mda…nimeni nu-ti va recupera anii, pe care tu ii consideri pierduti, nici durerea traita, nici pierderile…depinde de fiecare cat poate sa se accepte pe sine asa cum este si astfel o sa-i accepte si pe ceilalti din jur, asa cum sunt. Odata treaba asta facuta, senzatia de desteptaciune care ne-apuca atunci cand corectam pe cineva, sau ceva, dispare.

O alta manifestare subconstienta ce poate fi vizibila in aceasta perioada este frica de succes. Persoanele cu marcaj puternic in acest semn zodiacal cunosc faptul ca primesc o cantitate uriasa de informatie, prin intermediul simtirii si nu al logici, gradul de empatie fiind foarte mare. Aici, iar se naste o mare confuzie, pentru ca apare senzatia ca traiesti emotional mai mult decat poti duce. Evident, a aparut si o explicatie spirituala, cum ca preiei emotiile celor din jur, si daca ai norocul sa dai peste un vampir energetic, ai pus-o. Surpriza vine atunci cand vom afla ca suntem singurii responsabili pentru ceea ce simtim si ca nu detinem nimic, nici macar energie. Totul se intampla, curge si nu ne intreaba nimeni daca „energia mea” se duce la Gigel sau face retur, dupa doua cruci cu limba. De fapt, Gigel, vampiru`, vine in viata noastra sa ne ajute, sa ne arate ca avem niste gauri negre in universul nostru interior, numite frici, dureri etc. dar care sunt purtatoare de lumina si ele. Este strict treaba noastra sa le descoperim si sa le folosim intr-un avantaj de noi stabilit.

Aaaa….si vorbeam de frica de succes. Venus isi are exaltarea in Pesti si va tranzita semnul din 12 martie pana in 5 aprilie 2016. Va fi in cuadratura cu Marte, apoi Saturn, in conjunctie cu Neptun, apoi Chiron si in opozitie cu Jupiter. Acu` orice victima stie ca n-are rost sa te urci pe podium din moment ce tu de abia faci fata emotiilor tale in mediul apropiat, d-apai sa te mai vada si toata lumea, sa mai “preiei” emotiile celor din jur…plus…cati or sa mai trebuiasca de salvat. Coplesitor! Deci sa bagam capu’ la cutie si sa vina, poate, altcineva sa ne salveze si sa ne spuna cand este safe si pentru noi sa ne manifestam. Totusi…ma gandesc…ca ranile noastre sunt aceleasi. Deci…la un calcul imediat…daca avem 2 frici…indiferent cati oameni or sa vina catre noi…noi tot cu alea 2 frici ramanem, ba chiar, daca lasam oamenii sa se apropie, avem mai mari sanse sa le descoperim si sa le folosim. Decizii, decizii…

Primavara continua,

Diana Maria Perhinschi

https://dianamariaperhinschi.wordpress.com

Sursa imagine: fineartamerica.comAstro Shop

Cele mai noi articole