Ingerii si ghizii spirituali

Autor: Nicoleta - vineri, 23 octombrie 2009, 6105 vizualizari
Ingerii si ghizii spirituali

Fiecare om are un Inger Pazitor, indiferent de religia in care s-a nascut. Este acea entitate de lumina care ingrijeste sufletul abia incarnat sa se acomodeze cu lumea care il inconjoara. .

Cand ne uitam la bebelusi si la copiii foarte mici remarcam ca adesea se joaca cu ceva nevazut (prietenul imaginar), ca rad din senin si ca se bucura de ceva ce noi nu vedem. Ingerul pazitor se ocupa de buna dispozitie a celui mic. In acea perioada a vietii avem un contact si o comunicare foarte buna cu el.

 .
Cu trecerea anilor, o data ce devenim constienti de lumea care ne inconjoara, uitam de minunata fiinta de lumina care ne-a fost aproape in primii ani de viata, si ne concentram pe explorarea mediului inconjurator. Insa Ingerul Pazitor este alaturi de noi si asteapta sa-l recontactam. Fara sa ne dam seama, el ne ajuta in drumul nostru prin viata, ne protejeaza de pericolele vietii si, in general, are grija sa ne invatam lectiile pentru care am venit pe acest Pamant.
 
 .
El este responsabil pentru acel moment unic din viata noastra cand “ne trezim” si pornim pe calea spirituala. Si cand acest lucru se intampla, functie de evolutia noastra, i se alatura in munca si alti ingeri si ghizi spirituali. Lor le putem cere ajutorul cand avem nevoie, cand ne aflam in situatii aparent fara iesire sau cand suntem bolnavi. Ei comunica cu noi prin intuitii, ganduri bune, vise, prin oamenii pe care ni-i scot in cale in momente “cheie”, printr-o idee retinuta dintr-un film sau o carte. Ingerii si ghizii nostri spirituali sunt foarte inventivi cand vine vorba sa ne transmita mesaje sau cand incearca sa ne atraga atentia.
De cele mai multe ori insa uitam sa le fim recunoscatori si sa le multumim.
 
Ei sunt rasplatiti de catre Divinitate pentru faptele lor. Misiunea lor este aceea de a-i ajuta pe oameni. Si cand munca lor este incununata de succes, in Cer este sarbatoare. Si ei evolueaza prin noi, si cu noi o data. Si ei au nevoie de lumina de la noi. Si putem sa le-o daruim prin faptele bune pe care le facem si, poate cel mai simplu si mai la indemana lucru, sa aprindem lumanari si pentru ei, acasa sau la Biserica.
Ingerii si ghizii nostri spirituali sunt prietenii nostri de nadejde din lumea astralului, care asteapta doar un semn ca avem nevoie de ei ca sa vina. O fac neconditionat, desi intotdeauna sunt rasplatiti.
 
 .
Un om inconjurat de ingeri il recunosti dupa lumina, bunatatea manifestata, compasiunea de care da dovada si dupa iubirea pe care o ofera neconditionat celor din jur.
Ajutati-va Ingerii, ca sa va poata ajuta la randul lor!
.
 
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Andreea Talmazan     andreea.talmazan@astrocafe.ro


Astro Shop

Cele mai noi articole