Incotro ne indreptam?

Autor: AstroCafe.ro - joi, 19 noiembrie 2015, 10946 vizualizari
Incotro ne indreptam?

In lume, indiferent de limbile vorbite, exista o parere comuna despre crizele cu care ne confruntam: si anume, ca problemele par sa fie atat de mari, incat "nu le putem influenta ca indivizi". Oare de unde ar trebui sa incepem?

Raspunsul la aceasta intrebare este scurt. Pentru unii, poate ar parea simplu. Dar simpla eleganta a naturii face posibila aparitia unor modificari mari prin experiente mici, deoarece alegerile pe care le facem in traiul zilnic se unesc cu cele ale altor oameni, devenind raspunsul colectiv, la crizele timpului nostru.

Modul in care alegem sa ne traim vietile, in fiecare zi, contine esenta alegerilor noastre - cooperarea sau competitia, puterea iubirii sau teama - care se imprima in campul ce face legatura intre tot ceea ce exista. Aceste alegeri se vad in felul in care abordam crizele din lume. Pentru a fi foarte clar, asta nu inseamna ca nu facem nimic - ci, dimpotriva. Este vorba de actiune - genul de actiune care se manifesta zi de zi, in modul in care ne traim vietile.

Zi de zi, sta in puterea noastra sa-i ajutam pe altii sau le punem piedici. De exemplu, incetinind, ajutam masina de pe banda alaturata, din fata noastra, astfel incat soferul sa poata vira in siguranta pe iesirea de pe autostrada, pe care a scapat-o din vedere; sau putem ignora semnalizarea masinii si astfel ne riscam vietile noastre si ale altora, continuandu-ne drumul in viteza, pentru ca soferul incerca sa "ne taie fata"! Putem reactiona verbal la ostilitatea unui vanzator de la bacanie, care are o zi proasta, sau putem sa ne dam seama ca grosolania lui nu este un afront personal! Am vazut principiile coerentei inimii functionand cu succes in diferile locuri - de la o sala de consiliu a unei firme, pana la o hala cu 5.000 de oameni.

Ideea este ca lumea se schimba, atunci cand noi ne schimbam. Intr-o lume impregnata de un camp care conecteaza toate inimile, confirmat stiintific, problema este mai putin despre cum sa ajungi la "ei" (directorii executivi ai corporatiilor si liderii natiunilor) si mai mult despre ceea ce alegem sa introducem in campul cuantic - sau matricea energetica - ce ne uneste pe toti.

Gregg Braden

Sursa: Adevar Profund, Editura For You

Imagine: www.tikkun.orgAstro Shop

Cele mai noi articole