Impuls puternic de reînnoire la nivel de valori și resurse: Luna nouă în Taur, 23 aprilie 2020

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 15 aprilie 2020, 13988 vizualizari

Luna nouă a Taurului, in acest an are loc pe 23 aprilie, foarte aproape de revolutionarul Uranus, si ne provoaca sa reformam sistemul de resurse interioare si exterioare, tot ce definim ca valori, placeri, confort, abundenta, bunastare. 

Aceasta Luna noua este un dus rece care are rolul de a ne trezi, de a ne smulge dintr-o paradigma veche si a ne aseza pe noi coordonate. Cine are curajul sa vada dincolo de frica, dincolo de gandirea colectiva, deci cine are inspiratia si indrazneala de a fi si a gandi diferit si mai ales creativ va avea multe daruri de accesat si primit in urmatoarea perioada, pentru ca aceasta Luna noua in Taur este ca un spatiu magic in care au acces  cei care se depasesc zona de mediocritate si complacere sau resemnare.

Mesajul acestei Luni noi, printre altele, este: vei avea mereu exact atat cat vei permite sa vina la tine.

Mai multe informatii, in materialul video din seria "Varietati spirituale cu Nico si Ion". Va urma un material in care analizam energia Lunii noi pentru fiecare zodie/ascendent.

Sa va fie de folos!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole