"Imposibilul" e posibil. Mecanismul prin care functioneaza viata

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 09 martie 2014, 1232 vizualizari
"Imposibilul" e posibil. Mecanismul prin care functioneaza viata

Imagineaza-ti ca te uiti la televizor si ca vezi un ciobanesc german care alearga pe plaja cu o minge de tenis in gura. Subit, Cu o miscare scurta de cap, cainele ii arunca mingea stapanului sau, aflat la o distanta de 30 de metri, cu o precizie absoluta. Imagineaza-ti apoi o alta scena, in care un Ferrari se indreapta cu o viteza de 160 km la ora catre un grup de oameni care stau in mijlocul drumului, mancand caviar si creveti, iar cu doar cativa metri inainte, soferul reduce viteza si opreste masina la doar un milimetru distanta de acestia, fara ca vreunul dintre ei sa clipeasca.

De fapt, tu la ce programe de televiziune te uiti? 

Cand vezi astfel de lucruri, creierul iti spune automat: "imposibil!" El nu stie sa interpreteze realitatea decat din perspectiva logicii si a simturilor fizice. Din fericire, producatorii de filme nu sunt constransi de astfel de restrictii si pot face orice doresc in filmele lor. Ei pornesc de la rezultatul final pe care doresc sa-l obtina, dupa care il construiesc scena cu scena. 

Universul actioneaza exact la fel. Secretul lui consta in orchestrarea unei realitati invizibile care nu are nimic de-a face cu legile logicii si ale simturilor fizice.

Este de-ajuns sa te gandesti la rezultatul final, adica la ceea ce doresti sa realizezi in viata ta, pentru ca Universul sa alinieze aceasta viata pe care o visezi cu viata ta actuala, atragand catre tine oamenii, locurile si evenimentele care permit transformarea "imposibilului" in posibil.

Acesta este mecanismul prin care functioneaza viata. Ai incredere in Univers, caci el stie cum. Nu te lasa constrans de logica, de teama sau de convingerile limitatoare. Iar Oscarul pentru anul care vine... ar putea fi al tau. :)

Mike Dooley - "Mesaje de la Univers" (Editura Adevar Divin)
Astro Shop

Cele mai noi articole