Hristos se naste: FII revelatia

Autor: AstroCafe.ro - marti, 29 decembrie 2015, 1533 vizualizari
Hristos se naste: FII revelatia

In timp ce 2015 se apropie de sfarsit, incheiem acest an universal "8" de maiestrie spiritualitatea-intalneste-materialul cu un semn de exclamare.

In ultimele 36 de luni...de la portalul 12-12-12...cei dedicati exclusiv ascensiunii lor personale au lucrat cu sarguinta precum un colectiv la fuzionarea lumilor spirituale si materiale (precum sus, asa si jos). Bineinteles, integrarea cerului si a pamantului a inceput cu (in) fiecare dintre noi (precum in interior, asa si in exterior) astfel incat prin acest nou an (2016) putem incepe sa asistam la aparitia fizica a acestei uniuni finale in lumea din jurul nostru...incepand cu noi insine.

Inutil sa mai spunem, portalul acestui an 12:12, a reprezentat un punct major de cotitura...aniversarea a/incheierii calatoriei de 3 ani a decaderii noastre ducand la aceasta faza prezenta a intruparii, pe care multi o inteleg prin procesul de inviere. In 2016 (un an universal 9 marcat de desavarsire/intregime) vom intra in multele manifestari/revelatii aflate in desfasurare ale acestui proces de "3" ani.

Si astfel au fost cei trei ani.

Structura timpului s-a schimbat atat de radical, incat memoria acelor ani s-a evaporat in vidul atemporalitatii...dar va asigur ca au fost ingrozitor de plini de evenimente ca naiba. Am sculptat in corpurile si in planeta noastra atat de mult spatiu pentru ca aspectele noastre solare sa intre in acest plan...eliberand atat de multa frica si namol cumulat karmic  din celulele noastre, incat purificarea a devenit sinonima cu existenta.

Si acum iata-ne, adanc in acest sezon sacru Solstitiu/Comuniune-Hristica/Nou An care, pentru cei care si-au sustinut planul de ascensiune personal... care a contribuit in intregime la scuccesul planului de ascensiune planetar...are un inteles foarte secial, magic, in acest an, anul in care galacticii spun "Hristosul uni-versal se naste".

Pentru cei adanciti in chinurile invierii, ar trebui sa fie evident acum ca acest lucru nu este simbolizat prin orice mijloace...ca ne apropiem literalmente de completa noastra intrupare, de aparitia lui hristos in interior. Cum va arata asta sau cum se va intampla...nimeni nu stie cu adevarat. Insa aceasta este parte a nedumeririi, misticismului, intrigii. A nu-stii, ce defineste experienta umana in aceasta viata, este un joc de-a v-ati ascunselea...ascunzand adevarul a ceea ce suntem (de noi insine) astfel incat sa-l putem cauta (aminti) din nou...si din nou...si din nou...in scopul de a trai si a experimenta diferite si variate aspecte/expresii ale Sinelui.

Cu toate aceste timpuri (fara precedent) in jur, ajungem in memoria naturii noastre christice...in comuniune...fapt ce are implicatii de nedescris pentru noi insine si pentru aceasta planeta, si totusi, ar fi un detriment sa incercam sa aplicam orice fel de logica sau inteles acestui adevar. Pentru moment, continuam sa ne concentram pe a intampina aceasta noua frecventa in corpurile noastre si pe planeta, astfel incat putem descoperi (sa-i permitem sa se desfasoare) ceea ce va insemna pentru noi unic si individual, in primul rand si intai de toate.

Pe masura ce o facem, asa cum individual si colectiv deplasam spirala evolutiei si facem click pe urmatorul nvel (mai inalt) al jocului in 2016, mesajul care vine tare si clar pentru cei care arata calea este ca foarte curand, nu va mai fi nici o ascunzatoare...ca pur si simplu noi nu ne mai putem cuprinde lumina si ca a venit timpul pentru a dezvalui adevarul complet a ceea ce suntem, fara scuza, cu voce tare si in fara tuturor celorlalti. (citeste: nu mai jucam mic)

Intregul 2015 a fost un baraj in curs de desfasurare al transformarii/pregatirii spectaculoase si se incheie la fel de puternic precum a inceput. Ultima saptamana a acestui an accelereaza o ajustare interna profunda pentru multi, fapt care ne va orienta pozitiv inainte catre un an fructuos, si totusi laborios.

Mesajul de Craciun al Consiliului Pleiadian din acest an este unul de glorie, de noi daruri deschise in interiorul acelor inimi pure...insa cel mai semnificativ este faptul ca este timpul sa manifestam adevarata Sursa a bogatiei noastre in lumea din jurul nostru.

"Pe masura ce treceti prin zilele sfinte, schimbari interne va vor provoca atat aprofundari cat si dilatari. Multe vor fi diferite atat in interior cat si in jurul vostru...vor fi atinse noi culmi, se nasc noi perceptii, noi revelatii abunda, care va vor dezvalui adevarata voastra natura christica pe planeta.

Fie ca bucuria dezvelirii cadoului, sa fie adevaratul tau dar de sub bradul din acest an, pentru ca dezvelirea adevarului va eclipsa cu mult orice Craciun de pana acum.

In aceasta dezvaluire, iti reamintim din nou ca, intr-adevar esti si ai fost intotdeauna maestru...si totusi, stai aici echilibrat si pregatit sa iti intalnesti maiestria din nou.

Aceasta constientizare simultana, multidimensionala a trecutului si prezentului ca UNUL este constiinta care cheama mai departe nasterea ta ca si Christ.

Da, proclamam ca in fiecare dintre voi, pe calea superioara, in acest sezon sacru, intr-adevar Hristos se naste." - Inaltul Consiliu Pleiadian

Lauren Corgo

Sursa:ThinkWithYourHEART.com
Traducere: Cristina Ciobanu
Imagine: www.ananda.orgAstro Shop

Cele mai noi articole