HeartMath: O viata bazata pe inima pentru coerenta globala. Partea a III-a

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 06 decembrie 2013, 2289 vizualizari
HeartMath: O viata bazata pe inima pentru coerenta globala. Partea a III-a

In urma analizei din articolele mele anterioare, speram ca cititorii au inteles fundamentul Istitutului HeartMath. Acum sa aruncam o privire mai profunda in Initiativa Coerentei Globale lansata de HearthMAth...

De obicei, fara sa realizeze asta, indivizii interactioneaza in mod constant cu campurile electromagnetice. Invizibile pentru ochiul uman, aceste campuri de energie nu pot fi masurate, dar influenteaza zilnic fiecare persoana.

Potrivit Institutului HEartMAth, campul electromagnetic al inimii radiaza spre exterior si se modifica in acord cu starea emotionala a cuiva. Cu alte cuvinte, cercetarile stiintifice confirma ca, modul in care un individ se simte, afecteaza direct zona din jurul lui, prin campul de energie emanat de inima sa:

"Energia fiecarui individ contribuie la mediul campului global, iar gandurile, emotiile si intentiile fiecarei persoane influenteaza acest camp."  

Studiile HeartMath arata, de asemenea, cum campul de energie al inimii poate fi masurat pana la cativa metri distanta de corp, si acfecteaza alte persoane, animale, precum si mediul inconjurator. Realizand ca energia cuiva are potentialul de a influenta, Institutul explica faptul ca aceasta devine o responsabilitate personala de a decide ce tip de energie este emisa. Luptand pentru coerenta, HearthMath deduce ca oamenii au potentialul de a influenta campul mediului global intr-un mod pozitiv.

"Prin intentia colectiva centrata in inima, noi putem ajuta la ridicarea  vibratiei constiintei planetare, facand, pentru oameni, mai usoara conexiunea cu propria lor ghidare interioara, care este una din cele mai importante etape de transformare personala si constientizare globala."

Prin alegerea intentionata a starii de coerenta, individul este capabil sa obtina o viata bazata pe inima. HearthMath persupune ca este necesar a se cultiva o societate formata din persoane dedicata perceperii din inima, pentru a manifesta o substantiala schimbare pozitiva in lume.

HearthMath se angajeaza sa raspandeasca cunoasterea unei veti bazate pe inima in speranta obtinerii unei coerente globale. Ei au fondat Global Coherence Initiative (Initiativa coerentei globale) pentru a efectua cercetari, legate de intentia centrata in inima la nivel colectiv, in scopul de a explora modul in care gandurile omenirii, emotiile, si intentiile afecteaza campul. Global Coherence Initiative explica:

"Stiinta a aratat ca, campul magnetic al Pamantului afecteaza oamenii in maniere profunde, dar intentia noastra este de a studia felul in care oamenii afecteaza in mod colectiv mediul campului energetic al Pamantului."

Pentru a indeplini aceasta sarcina, Global Coherence Initiative a creat un proiect de a plasa strategic 14 senzori in jurul lumii, pentru a masura campul magnetic al Pamantului. Ei cred ca acest sistem de monitorizare va facilita o intelegere mai cuprinzatoare a interactiunilor reciproce dintre oameni si mediul global.

Aceasta retea de senzori, numita Sistemul de Monitorizare Coerenta Globala, va servi, de asemenea, furnizarii de informatii stiintifice cu privire la conexiunea dintre campul magnetic al Pamantului si emotiile colectivului uman.

Directorul de cercetari de la Institutul HeartMath si Global Coherence Initiative, Dr. Rollin McCarthy, isi exprima interesul de a intelege exact "cum noi, oamenii, si in special campurile emotionale pe care le cream in masa, interactioneaza, de asemenea, cu, si afecteaza, campurile planetei".

Global Coherence Initiative va continua sa efectueze cercetari pentru a dovedi ipotezele lor. Initiativa este de parere ca destule persoane, care isi asuma responsabilitatea personala de a creste coerenta inimii lor, pot duce la o miscare de masa critica a culturilor si natiunilor in scopul cresterii coerentei sociale. Ei presupun ca aceasta se poate dezvolta, in cele din urma, intr-o coerenta globala, ducand in final la o pace perpetua.

Stephanie Marie

wearechange.org

Citeste si:

1. Confirmat stiintific: Inima mai puternica decat creierul

2. Inima este mult mai puternica decat creierul. Partea a II-a


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole