Ghidare pana la ECLIPSA TOTALA DE LUNA din 15 aprilie 2014

Autor: AstroCafe.ro - luni, 24 martie 2014, 1618 vizualizari
Ghidare pana la ECLIPSA TOTALA DE LUNA din 15 aprilie 2014

Suntem la trei saptamani distanta (14/15 aprilie) de prima eclipsa puternica din 2014. Aceasta va fi o eclipsa totala de Luna si va fi vizibila in intreaga emisfera de vest. Majoritatea din Oz,  NZ si  cele doua Americi, o vor vedea. Aceasta prima eclipsa totala de Luna, din ultimii doi ani, va avea loc la Luna Plina si este urmata, doua saptamani mai tarziu, de eclipsa inelara de Soare, la Luna Noua. 

Deci, ce inseamna acest lucru pentru tine? Ei bine, cele trei saptamani, inainte de sezonul eclipsei, reprezinta momentul in care viata incepe sa se miste intr-adevar pentru noi. Sortam, coroboram si eliberam ceea ce nu mai serveste vietii noastre. Poti sa o simti? Vei simti impulsul de a renunta la acareturile vechi, de a restructura modul in care traiesti, munca ta si viata de familie. Ni se cere sa fixam in detaliu si sa nu trecem nimic cu vederea.

Unii vor simti ca o revizie generala personala este in ordine. O noua imagine, un corp nou, o noua ocupatie, totul nou.

Pentru ca noul sa vina, e nevoie sa fii dispus sa faci loc lasand tot ceea ce vrea sa plece... sa plece. Aceasta este o perioada excelenta potrivita a planifica orice noua strategie pentru viata ta.

Lucrurile vor atinge apogepul la eclipsa lunara totala de Luna Plina, deoarece, doar o saptamana inainte de aceasta, pe 7/8 aprilie, Marte se afla la apropierea sa anuala fata de Pamant. Astfel, presiunea pentru noi de a actiona asupra a ceea ce este ne este favorabil, va fi la un nivel ridicat 12 luni.

Planifica acum pentru aprilie. Te indemn sa faci planuri, pentru ceea ce vei construi, si apoi priveste lansarea, care va veni la sfarsitul lui aprilie, in jurul momentului de Luna Noua. Eclipsa de Luna Plina va slabi totul din stransoare, cu o stimulare profunda, apoi avem doua saptamani pentru a descoperi noul si a incepe lansarea la Luna Noua (28/ 29 aprilie).

Acesta nu trebuie sa fie un moment dificil pentru voi. El poate fi cu adevarat eliberator. Eclipsa ne ofera o "resetare" a vietii noastre.

Foloseste-te de ceea ce simti si actioneaza acum. Venirea eclipselor te va face sa dansezi cu bucurie, pentru cat de bine incepe sa ti se potriveasca viata.

Elizabeth Peru

www.deltawaves.com.au 

facebook.com/ElizabethSPeru

Traducere: Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole