Focuri de artificii! Venus in Sagetator (2.11.2011- 26.11.2011)

Autor: Nicoleta - miercuri, 02 noiembrie 2011, 1094 vizualizari

Intre 2 noiembrie si 26 noiembrie 2011, Venus se va afla situata in semnul cosmopolit si stralucitor al Sagetatorului.

Stim despre semnificatia planetei Venus, care se refera in primul rand la sentimentele si dorintele noastre, la nevoile sufletesti care trebuie indeplinite. In plan material, Venus se afla in stransa conexiune cu bunurile si banii.
In semnul Sagetatorului, Venus induce nevoia de “nou”, aduce la suprafata trasaturile hedonice ale personalitatilor noastre, impunandu-ne un “vagabondaj” mental, cu rolul de a ne dezvolta imaginatia si de a aduce in plan fizic efectele benefice obtinute.
 
Spre deosebire de perioada in care Venus a stat in semnul Scorpionului, moment in care a preferat sa patrunda in fiecare strat al emotiilor noastre, cautand ceea ce cu greu poate fi gasit si intensificand pana la absurd dorintele noastre, facandu-le de nestapanit, Venus in Sagetator va amplifica nevoia de eliberare a acestora.

Venus in Sagetator nu va avea nevoie de intensificarea emotiilor, va prefera sa experimenteze tot ceea ce exista inca din trecut in imaginatia noastra, exagerand uneori. Atrage atentia asupra placerilor. Imbogateste pasiunea cu extrem de multe trairi neexperimentate initial. Ii place sa filosofeze despre dragoste, dar nu despre dragostea proprie. Ii place sinceritatea, dar totul pana la argumentarea propriilor decizii. Incordarea emotionala nu mai exista, deci probabil ca si cheltuielile inutile vor aparea in peisajul zilnic.
Venus in Sagetator imprumuta nu doar din generozitatea lui Jupiter, stapanul acestui semn, dar si din exagerarea sa, deci cumpatarea ar trebui sa fie marele nostru atu in aceasta perioada. Pe de alta parte, latura filantropica este exacerbata, respectul pentru viata facandu-si simtita prezenta.
 
Nevoia de libertate capata prioritate, deci cu siguranta este momentul propice pentru definirea libertatii individuale. Se pare ca acum se clarifica si modul in care ne stabilim propriile valori. Totusi, trebuie sa nu uitam ca orice forma de caritate sau de filantropie incepe inca de acasa, deci dragostea si atentia pentru cei dragi noua ar trebui sa primeze. Este – intr-adevar – mult mai usor sa acorzi un minut de atentie unui strain si cu mult mai dificil sa treci peste orgoliu pentru a “repara” o relatie pe cale de a se rupe cu un membru al familiei ori cu o persoana din anturajul de zi cu zi, pentru ca cei care ne cunosc bine nu mai sunt chiar atat de usor de impresionat.

Acest tranzit al lui Venus prin Sagetator ne provoaca la a ne reinventa modul de manifestare al propriilor emotii si sentimente, la a ne remodela si reforma dorintele, la a invata sa achizitionam lucruri nu doar functionale, ci si de bun gust si mai ales la a ne lasa purtati de imaginatie catre noi orizonturi.

Alina Cârciumărescu
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole