Flacara Violet, intre sacru si profan!

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 20 ianuarie 2010, 5382 vizualizari
Flacara Violet, intre sacru si profan!


Cu televizorul am mintit poporul sau l-am pacalit?

De la o vreme am capatat obiceiul de a urmari emisiunile de talkshow politic, mai putin pentru politica, cat pentru subiectele esoterice aparute in astfel de dezbateri. De la declaratia fulminanta a politicianului Hrebenciuc conform careia actualul presedinte al statului a castigat alegerile pentru ca fost sustinut de Flacara Violet, continuata apoi de afirmatiile sotilor Geoana ca au fost atacati energetic in perioada campaniei electorale pentru prezidentiale, s-a creat o stare de rasul-plansul. Desi sunt invitati in emisiuni specialisti in diverse domenii ezoterice, acestia nu apuca adesea sa-si expuna teoriile pentru a reusi sa delimiteze activitatile acestora de practicile renumitelor “vrajitoare de cazan”. Si ceea ce pentru inaintasii nostri a fost sacru, pentru contemporani devine un subiect de batjocura.

Ce este, de fapt, Flacara Violet?

Flacara Violet a lui Saint-Germain  este o “unealta” spirituala des intalnita in practicile esoterice. Pentru a intelege ce este si felul in care poate fi folosita, ar trebui sa stim mai intai cine a fost Saint-Germain.
Este un personaj, poate cel mai misterios personaj al istoriei. Vorbea fluent germana, engleza, italiana, portugheza, spaniola, franceza, greaca, latina, sanscrita, araba si chineza, avea cunostinte despre chimie, si era un stralucit muzician. Avea relatii in cercurile inalte ale nobilimii europene si era faimos pentru abilitatea sa de a aparea in momente importante si de a disparea fara o vorba dintr-un mediu, pentru a se afla ulterior ca prezenta sa a fost semnalata in alta zona a Europei. A fost un sfatuitor priceput pentru capetele incoronate ale istoriei, era un excelent diplomat, anticipand miscarile dusmanilor sai politici. Poseda o avere considerabila, si si-a castigat favorurile printre doamnele de la curtile europene prin darurile scumpe pe care le facea cu cea mai mare naturalete. Si-a dedicat parte din viata studiilor alchimice la  Scoala Misterului de la Louisenlund. 

O carte interesanta despre viata lui Saint Germain este „Contele de Saint-Germain – Omul care sfideaza timpul” de Isabel Cooper- Oakley (aparuta la editura Herald).


Revenind la Flacara Violet, Dumnezeu este inconjurat nu numai de Sfintii din calendare si de Arhangheli, dar si de entitati care, in viata lor pe Pamant, si-au dedicat munca si viata cautarii Adevarurilor Ascunse ale Universului. Fiecare are un rol in Ierarhia Cereasca si unele pe care sa le foloseasca pentru ridicarea vibratiei intregii Creatii Divine. Flacara Violet a lui Saint Germain este o astfel de unealta folosita de catre initiati in practicile esoterice in activitatile de curatare si de ridicare a vibratiei energetice a tuturor creatiilor divine.

Exista tipuri de invocare a acestei Flacari, care nu mai sunt un secret pentru nimeni dintre cei interesati. Ele pot fi gasite in cartile de specialitate dedicate fenomenului esoteric. Una dintre aceste evocari suna cam asa: „Sunt Flacara Violeta a lui Saint Germain/ Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea”. E greu de crezut ca cineva poate folosi aceasta unealta cu scopul declarat de a face rau cuiva, dupa cum e greu de crezut, credincios fiind, ca Dumnezeu este impotriva folosirii acesteia pentru evolutie.

Flacara Violeta este o forma de energie foarte aproape de cea pura, necreata, din care toate s-au nascut in Voia lui Dumnezeu. Ca atare este de vibratie inalta si, astfel, are capacitatea de a curata impuritatile energetice, programele energetice de vibratie joasa, pana la nivel de celula si ADN.
Ca sa fac o paralela cu tehnica moderna, este ca un laser medicinal care curata in organism celule „bolnave”.

Oricine poate invoca Flacara Violeta. Nu toata lumea o poate primi. De ce spun aceasta? Pentru ca vibratia Flacarii fiind foarte inalta, nu poate fi accesata de persoane cu vibratie joasa. Este ca si cum ai dori sa intri intr-o institutie cu grad mare de securitate, neavand cardul de acces. Cine stabileste care om poate folosi Flacara Violet si care nu? Chiar enitatea lui Saint Germain.

Flacara Violeta si „detinatorul” ei Contele de Saint Germain pot fi invocati in situatii de calamitati naturale, cum este in aceasta perioada tragedia din Haiti. In astfel de situatii ea  poate aduce curatenie spirituala, reducand durerea psihica a supravietutitorilor, facand ca emotiile de vibratie joasa sa nu „prinda radacini” in zona,  afectand la nivel suconstient pe cei care au ramas in viata, dar si tot restul omenirii. Pe cei care au parasit aceasta lume ii ajuta sa se ridice vibrational si sa se dezlipeasca de nivelurile de constiinta corespondente pamantului.

Flacara Violeta poate fi folosita in curatarea energetica a spatiilor de locuit si de munca, si ajuta la echilibrarea si armonizarea energiilor.

Am cravata mov...

Purtarea articolelor de imbracaminte de culoare violet nu presupune ca activarea Flacarii Violet s-a produs. Nu este nici pe departe indeajuns sa folosesti o camasa, bluza, pulover, cravata sau altceva de culoare ca sa poti accesa Flacara Violet si sa poti lucra cu ea. Este drept insa ca initiatii isi pot amplifica puterea prin folosirea unor elemente ajutatoare de culoare violet. La un nivel mai inalt de cunoastere esoterica, practicantii se pot folosi de energiile celor din grupul lor pentru a-si spori puterile energetice in actiunile lor de curatare si vindecare. Este ca si cum un general de armata se foloseste de fiecare soldat in timpul unei lupte, si de fiecare tip de arma pentru a-si face strategia.

Culoarea violet in Astrologie...
 
In Astrologie, fiecarei planete ii corespunde o anumita culoare, care, folosita, poate potenta calitatile acelei planete si poate stimula o serie de caracteristici care ii corespund. Spre exemplu, culoarea violet este asociata cu planeta Mercur, care guverneaza procesele mentale, comunicarea, schimburile (de informatie sau de alta natura), deplasarile.  Ziua din saptamana guvernata de Mercur este miercuri. Asadar, poate fi util ca in aceasta zi sau in momentele in care sustinem examene, participam la negocieri sau calatorim, sa purtam aceasta culoare. In acest fel, se creeaza acea legatura vibrationala, ne racordam la energia comunicarii si suntem potentati. Ajuta la exprimarea fluenta, ordonarea ideilor, armonie, inspiratieinteligenta, buna cooperare. Sa nu uitam ca Mercur mai este numit si „mesagerul zeilor”.

Cum si cine o poate folosi?

Insa, nimeni nu poate folosi Flacara Violeta si energiile celor din jurul sau fara sa aibă acordul acestora. In arta esoterica respectarea liberului arbitru al fiecarei fiinte create de Dumnezeu este una dintre legile fundamentale. Se stie ca nici macar Dumnezeu nu intervine peste liberul arbitru al omului.
Flacara Violeta este una dintre cele mai puternice si mai frumoase unelte pe care Dumnezeu prin Saint Germain a dat-o oamenilor pentru cresterea vibratiei acestora, pentru evolutia lor spirituala.

In Occident a aparut si Scoala Maestrilor Inaltati  (din randul carora face parte si Saint Germain), care are ca scop invatarea si pregatirea oamenilor pentru Noua Energie, acordarea tutror entitatilor aflate pe pamant, si intreaga planeta la noua vibratie a Universului.

Articol de Andreea Talmazan & Nicoleta Svarlefus
Andreea.talmazan@astrocafe.roCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole