Fizica cuantica si viata de dupa moarte

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 februarie 2014, 4596 vizualizari
Fizica cuantica si viata de dupa moarte

Tocmai a demonstrat fizica cuantica existenta unei vieti dupa moarte?

Studierea constiintei a castigat o mare atentie in ultimul deceniu, pe masura ce am inceput nu doar sa realizam mai mult despre adevarata natura a lumii noastre, dar si faptul ca dorinta tot mai mare de a ne descoperi cu adevarat devine ceva ce nu mai putem ignora. E posibil ca fizica cuantica tocmai sa fi dovedit ca exista o viata de apoi. Omul de stiinta Robert Lanza sustine ca teoria biocentrismului ne invata ca moartea, asa cum o stim noi, este o iluzie creata de constiinta noastra.

Profesorul Robert Lanza sustine ca viata creeaza universul, si nu invers. Lanza nu este un novice in domeniul controverselor. El a lucrat cu clonarea si cercetarea celulelor stem, de peste un deceniu, si cu noua sa carte Biocentrism, el atrage chiar si mai multe controverse. In timp ce ideile sale sunt cu mult inaintea timpului lor, comunitatea stiintifica curenta se opune noilor idei si schimbarii.

Lanza: "Spatiul si timpul nu exista in mod liniar, asa cum credem."  Lanza foloseste celebrul experiment dublu-divizat pentru a ilustra punctul sau de vedere.

Potrivit studiului lui Lanza, in cazul in care spatiul si timpul nu sunt liniare, atunci moartea nu poate exista in "nici un sens real".

Cand vine vorba despre asemenea idei, ele sunt cunoscute, de obicei, la un nivel intuitiv si, mai tarziu, se deplaseaza spre a fi dovedite la un nivel stiintific. Eu simt ca noi am dat atata greutate partii stangi, rationala si obiectiva, a creierului, incat pierdem din vedere o lume care exista chiar de-a lungul acestei parti. Aici exista o cu totul alta fateta pentru noi, si aceasta lume, catre care noi ne-am inschis in scopul de a ramane cat mai experimentati. Aceasta este una din cele mai mari bariere pe care ni le punem noua insine si prin intermediul ei, inima si latura intuitiva a creierului sunt lasate deoparte.

Aceeasi gandire, care ne permite sa realizam obtinerea uimitoarelor descoperiri stiintifice, poate, de asemenea, sa ne blocheze in iluzii stiintifice, care nu ne permit sa ramanem deschisi la schimbare. Noi vedem acest lucru intr-un mod maret pe masura ce asistam la divizarile care sunt create in domeniul medical si cel stiintific. Unii dintre acestia pastreaza vechile metode, in timp ce altii vad ceea ce a fost tot timpul chiar in fata noastra, pur si simplu gandind cu mai mult decat mintea (inima). Este important sa retineti ca, desi aceste idei par a fi si chiar sunt profunde, ele au fost cunoscute cu mult inainte, dar pur si simplu nu au fost acceptate de catre cultura actuala.

Joe Martino

www.collective-evolution.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa imagine: www.lifehopeandtruth.com
Astro Shop

Cele mai noi articole