Feng Shui - o necesitate a omului modern

Autor: Nicoleta - luni, 23 februarie 2009, 1370 vizualizari

 

De ceva timp, omul modern s-a oprit din goana pentru agoniseala materiala ori nemateriala si a inceput sa-si puna mai multe intrebari existentiale.
De unde vine, incotro se indreapta , care este rostul lui pe pamant si mai ales cum trebuie sa-si traiasca aceasta viata.
Omul zilelor noastre cauta de secole, metode si instrumente care sa-l ajute sa traiasca  in « simbioza » cu semenii si cu mediul.
Paradoxal e faptul ca omul modern se intoarce la trecut, la radacini, gasind acolo rezolvarea aspiratiilor sale. Granitele nu sunt o piedica in calea cunoasterii. Iata ca o cultura straveche cum este cea chineza a parcurs mii de kilometri si vreo 4 milenii pentru a invata oamenii sa traiasca in armonie, echilibru si confort.
In primii pasi pe care ii vom parcurge in cunoastere si aplicare vom intalni notiuni de baza : 
 
 
 Important : Daca aceste articole te conving de utilitatea aplicarii artei feng shui in ambientul tau e vital sa soliciti sfatul unui maestru in feng shui care poate analiza milimetric spatiul in care traiesti si oferi sfaturi ce  sigur iti vor schimba viata. In bine.          
 
Nicoleta Bertea

nicoleta.bertea@astrocafe.ro

 
 
 

feng-shui chi


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole