Exercițiu de manifestare la Luna Nouă în Scorpion - 13 Noiembrie 2023

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 07 noiembrie 2023, 4559 vizualizari

Luna Nouă în Scorpion din 13 Noiembrie reprezintă momentul potrivit pentru a ne seta intențiile. În zilele premergătoare aspectului de Lună Nouă în Scorpion, putem practica un exercițiu de manifestare. Este recomandat să ținem un jurnal în care să scriem ce ne dorim să manifestăm. Cu câteva zile înainte de Luna Nouă putem începe să notăm în jurnal toate dorințele noastre. Și scriem absolut tot ce ne vine, lăsăm lista deschisă și adăugăm ori de câte ori simțim să facem asta. 

În ziua de 13 Noiembrie luăm pe rând fiecare dorință pe care am scris-o în jurnal și ne punem următoarea întrebare: “Îmi doresc asta cu adevărat?” În primă fază întrebarea ar putea părea fără sens însă e important să realizăm că de cele mai multe ori, mintea noastră născocește foarte multe lucruri, nevoi și așa zise dorințe. 

Avem tendința să împrumutăm sau să copiem dorințele celorlalți și când suntem puși în fața faptului împlinit să realizăm că de fapt noi nu ne doream acel lucru. Uneori, inclusiv dorințele noastre pot fi false. Sunt copiate, împrumutate sau plagiate, nu sunt ale noastre și trebuie de fiecare dată să ne verificăm: “Este acesta adevărul meu?”, “Chiar îmi doresc cu adevărat acest lucru?”. 

Dacă într-adevăr ne dorim ceva, trebuie să fim dispuși să plătim prețul. Acel preț se poate traduce prin bani, printr-un disconfort, prin schimbări care vin la pachet cu împlinirea acelei dorințe. Așadar, dacă ne putem asuma prețul pe care trebuie să-l plătim, înseamnă că dorința noastră este una autentică. Dorințele false ne pot face rău pentru că noi credem în ele, nu se împlinesc și devenim frustrați.

După ce ne-am asigurat de autenticitatea dorințelor scrise în jurnal, reducem lista la 3 dorințe pe care le considerăm cu adevărat importante. Pentru aceia dintre noi care își doresc o mai mare claritate, lista se poate reduce la o singură dorință. După ce am ales dorința cea mai arzătoare, îi dăm un loc în sufletul nostru și ne concentrăm pe pașii pe care îi avem de făcut în direcția manifestării. Suntem atenți la semnele din partea Universului pentru a ne împlini acea dorință. În procesul de manifestare este extrem de importantă încredințarea. Ne concentrăm pe a identifica ce ne dorim cu adevărat, spunem o rugăciune și lăsăm dorința în voia Divinității. Luându-ne atenția de pe dorința noastră, îi dăm voie să se manifeste.  
----- 
TU CE VREI SĂ MANIFEȘTI ÎN VIAȚA TA? 
ÎNCEPE ACUM!

Fie că-ți doresti o relație împlinită, mai mulți bani, succes sau pur și simplu mai multă pace și bucurie în viața ta, acest program te va ajuta sa ajungi mai ușor acolo unde îți dorești.

Deși, ca să fiu sinceră, e posibil (și) să te ajute să realizezi că unele dorințe nu sunt potrivite pentru tine sau nici măcar nu sunt ale tale.

Comandă AICI programul Manifest
Fie primit!

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole