EU POT! Tabara, 10-14 noiembrie 2011, Moeciu de Sus

Autor: Nicoleta - luni, 24 octombrie 2011, 1223 vizualizari

Tabara autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala pentru avansati:

EU POT! Antrenament pentru o viata implinita!
EU POT! Sa-mi deschid inima, sa iert, sa iubesc, sa ma exprim liber, sa inspir, sa imi implinesc visele, sa daruiesc, sa vorbesc cu putere, sa creez, sa fiu sursa de inspiratie, sa fiu fericit, sa ma accept, sa fiu liber!

In perioada: 10-14 noiembrie 2011

Iti propun o experienta profund transfomatoare, care te va ajuta sa-ti deschizi inima, sa traiesti sentimentul de bucurie infinita, sa accesezi puterea interioara nelimitata.

Vei practica un set de intrebari, cu care, dupa tabara, te vei putea antrena singur si vei putea face alegerile autentice in viata. Acest workshop a fost creat special pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale, ajutandu-te sa alegi pentru binele tau cel mai inalt.

Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Vei trai unele dintre cele mai puternice experiente din viata ta, iti vei putea simti inima, legatura ta cu Divinitatea.


Cine poate participa?

Oricine a participat cel putin la workshop-ul "Traieste viata pentru care ai fost creat". Este o tabara pentru avansati, o tabara de practica. Cei care au participat inclusiv la modulul "Traieste miraculos" au ocazia sa practice tot ce au primit pana acum, sa experimenteze, sa aplice eficient tot ce au invatat. Cei care au participat doar la "Traieste viata pentru care ai fost creat" se pot inscrie, de asemenea.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, in care ai ocazia sa practici toate instrumentele primite pana acum, concentrandu-te strict asupra ta si asupra vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (consilier transpersonal, trainer spiritual) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit si iubit, sa produca rezultate miraculoase!

Iti vei aminti si vei exersa:

- cum sa-ti deschizi inima si sa constientizezi puterea interioara;
- sa iesi din "zona de confort" si sa creezi in acest fel un spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
- sa traiesti in momentul prezent, unde se afla pacea, iubirea si fericirea;
- sa transformi "programele" mentale care inca iti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
- sa te exprimi liber in orice situatie, dizolvand frica de a nu da rau;
- sa vorbesti oamenilor cu putere si incredere;
- sa fii creativ, sa actionezi dincolo de "e imposibil", "e greu", "e complicat", "nu sunt eu de vina", etc.
- sa ierti cu usurinta si sa te eliberezi de durerea trecutului;
- sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de Fiinta Divina;
- sa te iubesti, sa te accepti si sa crezi in tine;
- sa traiesti miraculos viata pentru care ai fost creat!


Cum?
- workshop-uri
- multa practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- meditatii
- activitati creative si recreative, jocuri;

Program aproximativ
:

Tabara incepe joi, 10 noiembrie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica 11-13 noiembrie - workshop 10:00- 20:00h, cu pauze;

Luni, 14 noiembrie- mic dejun, predare camere.

Programul se poate modifica la fata locului, functie de necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.


Localizare:
Moeciu de Sus este situat pe DN73, Braşov-Piteşti, la 30 km de Braşov.

Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon, de unde poţi admira peisajul specific satelor de munte.

Investitie: 1275 lei (1275 lei + TVA pentru persoane juridice)

Pentru rezervarea unei camere in regim single, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti oferi detalii.

Tariful include: cazare (4 nopti)+ pensiune completa, workshop-uri, coffe-break-uri, materiale curs.

Inscriere:

Isabela Cosneanu (organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

Cristina Ciobanu (asistent workshop si organizator) Tel: 0723 385 558; workshop@astrocafe.ro

- Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 600 lei, pana la data de 20 octombrie.

Citeste si articolul de pe blog, scris in urma unei astfel de tabere: "Pot! Sa aud si sa cant muzica din mine"

Va asteptam cu drag!


Cristina Ciobanu: "Pentru mine fiecare workshop a fost ca un salt in gol fara parasuta unde, de fiecare data, am aterizat in inima mea. Insa tabara a fost ca un zbor, o intoarcere acasa, la radacini, la ceea ce sunt, la ceea ce pot, la ceea ce am. Cuvintele sunt prea putin pentru a descrie ce a insemnat aceasta tabara pentru mine ca traire, ca transformare...poate miracol e cel mai potrivit pentru a alatura acestei experiente un singur cuvant.Iar tie Nico, iti spun multumesc pentru toata energia, iubirea si lumina pe care o dai celorlati, pentru ca m-ai ajutat sa ma intorc la mine, pentru ca mi-ai amintit ce inseamna cu adevarat ce e IUBIREA si pentru ca m-ai inspirat sa-l vad pe Dumnezeu in toate.Si acum stiu ca nu trebuie sa-mi tin privirea doar in pamant cand pot privi in sus, spre cer.MULTUMESC"

Cristina Fărcăşanu: "Pentru mine fiecare workshop a fost ca un salt in gol fara parasuta unde, de fiecare data, am aterizat in inima mea. Insa tabara a fost ca un zbor, o intoarcere acasa, la radacini, la ceea ce sunt, la ceea ce pot, la ceea ce am. Cuvintele sunt prea putin pentru a descrie ce a insemnat aceasta tabara pentru mine ca traire, ca transformare...poate miracol e cel mai potrivit pentru a alatura acestei experiente un singur cuvant.
Iar tie Nico, iti spun multumesc pentru toata energia, iubirea si lumina pe care o dai celorlati, pentru ca m-ai ajutat sa ma intorc la mine, pentru ca mi-ai amintit ce inseamna cu adevarat ce e IUBIREA si pentru ca m-ai inspirat sa-l vad pe Dumnezeu in toate.
Si acum stiu ca nu trebuie sa-mi tin privirea doar in pamant cand pot privi in sus, spre cer.
MULTUMESC"
Astro Shop

Cele mai noi articole