EU POT! Antrenament pentru o viata implinita!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 31 mai 2011, 1273 vizualizari

Tabara- workshop:

EU POT! Antrenament pentru o viata implinita!
EU POT! Sa-mi deschid inima, sa iert, sa iubesc, sa ma exprim liber, sa inspir, sa imi implinesc visele, sa daruiesc, sa vorbesc cu putere, sa creez, sa fiu sursa de inspiratie, sa fiu fericit, sa ma accept, sa fiu liber!

Iti propun o experienta profund transfomatoare, care te va ajuta sa-ti deschizi inima, sa traiesti sentimentul de bucurie infinita, sa accesezi puterea interioara nelimitata.

Vei practica un set de intrebari, cu care te vei putea antrena singur si vei putea face alegerile autentice in viata. Acest workshop a fost creat special pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri cu inima, singurele alegeri autentice cu adevarat. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale, ajutandu-te sa alegi pentru binele tau cel mai inalt.


Cine poate participa?

Oricine a participat cel putin la workshop-ul "Traieste viata pentru care ai fost creat". Este o tabara pentru avansati, o tabara de practica. Cei care au participat inclusiv la modulul "Traieste miraculos" au ocazia sa practice tot ce au primit pana acum, sa experimenteze, sa aplice eficient tot ce au invatat. Cei care au participat doar la "Traieste viata pentru care ai fost creat" se pot inscrie, de asemenea.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, in care ai ocazia sa practici toate instrumentele primite pana acum, concentrandu-te strict asupra ta si asupra vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (seminar leader) si a Isabelei Cosneanu (asistent si organizator).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit si iubit, sa produca rezultate miraculoase!

Vei invata:
- sa iesi din "zona de confort" si sa creezi in acest fel un spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
- sa traiesti in momentul prezent, unde se afla pacea, iubirea si fericirea;
- sa transformi "programele" mentale care inca iti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
- sa te exprimi liber in orice situatie, dizolvand frica de a nu da rau;
- sa vorbesti oamenilor cu putere si incredere;
- sa fii creativ, sa actionezi dincolo de "e imposibil", "e greu", "e complicat", "nu sunt eu de vina", etc.
- sa ierti cu usurinta si sa te eliberezi de durerea trecutului;
- sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de Fiinta Divina;
- sa te iubesti, sa te accepti si sa crezi in tine;
- sa traiesti miraculos viata pentru care ai fost creat!


Cum?
- workshop-uri
- multa practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- meditatii
- activitati creative si recreative, jocuri;

Datele disponibile pentru acest workshop sunt anuntate aici!


Astro Shop

Cele mai noi articole