Eu in lume!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 24 mai 2011, 1489 vizualizari

Datoria mea fata de familia, societatea si de lumea in care imi traiesc viata este sa fiu EU si sa ma manifest pe mine in toate culorile inimii mele. Imi ies in cale fiintele si situatiile de care am nevoie pentru a-mi implini aceasta minunata viata. Le vad, le primesc, le accept, le multumesc si le sunt recunoscatoare pentru ca ma surprind in fiecare zi si pentru ca ma sprijina sa ma aliniez cu Dumnezeul din mine.

Treaba mea este sa pastrez inima mea un lacas curat pentru iubirea din mine. Pot si observ oamenii, animalele, plantele si toate fiintele din jurul meu, le zambesc, le iubesc. Le permit si lor sa ma iubeasca si sa se bucure de prezenta mea si le inlesnesc drumul catre inima mea fiind prezenta si deschisa.

Pot sa arat atentie si compasiune unui prieten incercat in evolutia sa. Pot sa il rog pe Dumnezeu sa il binecuvanteze si sa ii calauzeasca pasii si sa nu ma bag pentru ca stiu eu mai bine sau pentru ca am trait si eu acel lucru.  Atunci cand el sufera este momentul sau si al Dumnezeului sau!

Mi-am propus sa misc un om pe zi stimulandu-l sa vada maretia din el. Azi am facut-o laudandu-i arta de a povesti si m-a rasplatit cu un zambet atat de cald. L-am primit si voi putea sa o fac si maine chiar daca voi vedea raspunsul sau intr-un zambet sau alt semn sau nu. Multumesc lui Dumnezeu ca pot sa fac un om sa planga de fericire ca fac parte din viata sa!

Pot sa  iubesc oamenii cu care imi impart familia, strada, biroul, metroul si toate locurile pe unde imi sunt purtati pasii  si sa imi indrept atentia asupra lor si sa ii las sa ma inspire. Azi am invatat de la o fetita de doi ani, pe nume Ana, ca atunci cand cineva imi cere ceva pentru care nu sunt pregatita sa nu ii ranesc sentimentele refuzandu-l, ci sa ii las o portita si lui sa primeasca la momentul potrivit si mie sa ma pregatesc pentru a oferi spunand “ mai tarziu”. Multumesc Ana pentru inspiratie!

Iubesc natura si ii respect manifestarile. O respect pastrand-o curata si nu ii irosesc resursele.
Iubesc florile si animalele, le dau iubire si spatiu. Le primesc dorintele si le cer iertare cand simt ca le-am ranit.

Este datoria mea sa imi fac curat in casa, pe scara blocului, pe strada, la birou atunci cand ceva ma deranjeaza acolo. Curatand cu mana mea si fiind prezenta la ce fac, curat si in mintea mea.

Sunt parte integranta din Univers, dau si primesc si sunt responsabila pentru tot ce emit si investesc pentru ca tot acel ceva se va intorce la sursa sa, adica la mine. Cand mi se ofera agresivitate, neiubire, datoria mea nu este sa raspund cu aceeasi moneda ci cu moneda pe care vreau sa o investesc in binele meu! Semintele plantate rasar de nu stii unde, nu stii cand.

Pot sa curat spunand iarta-ma! Pot sa construiesc spunand multumesc pentru cine sunt, pentru tot ce aleg sa fac in fiecare azi si pentru ce am! Cand fac inventarul recunostintei pentru cine sunt, fac si am, adun si unesc energia a tot ce sunt in inima mea si o folosesc ca si temelie pentru urmatorul meu nivel spiritual si material.

Pot sa expir frumosul si sensibilitatea din mine si iti multumesc Bogdan ca m-ai gasit potrivita sa imi impartasesti aceasta minunata fotografie.

Iti multumesc ca mi-ai citit creatia!

Corina Bădescu

Foto: Bogdan Radulescu.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole