Este Natura o poarta pentru a intelege secretele Universului?

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 06 septembrie 2014, 2299 vizualizari
Este Natura o poarta pentru a intelege secretele Universului?

Orice persoana sau organizatie care descurajeaza sau interzice cercetarea din natura, stiinta sau din cosmos, ar trebuie sa determine aparitia steguletelor rosii, pentru ca singurul motiv pentru face acest lucru este de a distrage atentia de la un plan opac.

Daca ati devenit iubitor de Natura, Natura va va dezvalui cu siguranta toate secretele... Familia este o metafora pentru organizarea fractala a Universului. Inspiratia si expiratia voastra oglindesc campul de energie toroidal care intruchipeaza paradoxul material/non-material al fiecarui "obiect". Tiparele meteorologice sunt modele energetice rezonante de polaritate care afecteaza planeta similar cu modul in care starea ta de spirit se poate schimba inexplicabil asa cum modelele de energie rezonanta se misca in jurul tau...

Einstein, Tesla, Emerson, Thoreau si DaVinci sunt doar cativa care au revelat faptul ca Natura a fost o poarta de acces la o mai buna intelegere a modului de functionare a Universului. Multi scriitori au divulgat ca plimbarea zilnica in natura a dezvaluit, de asemenea, perspective mari asupra comportamentului uman. Ce se intampla atunci cand petreci timp in contemplare sub un baldachin de conifere sau in linistea de dinaintea zorilor? Aceasta poate fi descrisa doar ca magie pura!

Oglinda, oglinjoara...

Priveste atent in marginea apei dintr-un lac sau parau si observa-ti reflexia. Totul in Natura actioneaza ca un dispozitiv care reflecta, ilumineaza calitatile din totalitatea Creatiei in parti suficient de mici pentru tine, pentru a discerne intelepciunea profunda si adevarul atunci cand te intereseaza metafora pe care o reprezinta. Precum Creatia (Dumnezeu), la fel sunt toate "partile" simtitoare ale Creatiei, precum constiinta in sine.

Intr-adevar, nu exista nici o separare, sau parti - sunt un fractal mai mare sau mai mic din Creatie, relativ vorbind, imbricate in sine, precum papusile rusesti. Pentru ca toata Creatia este energie si constiinta inter-dimensional conectata, tu ai posibilitatea de a-ti extinde sau a-ti contracta constiinta dupa dorinta, cu mult dincolo de limitele corpului, folosind o serie de tehnici cum ar fi tacerea, rugaciunea, cantatul, chimicale care altereaza constiinta, Natura, etc.

Intr-o intalnire cu oameni de stiinta, astrofizicianul de renume mondial, Dr. Stephen Hawking a spus ca Papa Ioan Paul al II-lea i-a admonestat odata spunand "Este OK sa studiezi Universul si cum a aparut. Insa noi nu ar trebui sa ne intrebam de inceputul lui in sine, pentru ca a fost momentul creatiei si lucrarea lui Dumnezeu."

Atat de puternica este conexiunea la stari de constiinta inalte si adevarul profund a cine esti, incat Natura a fost inteleasa gresit, descurajata si chiar interzisa ca o practica de cautare a iluminarii. In istorie, cele mai multe din cercetari duc la descoperiri care contrazic doctrinele si dogmele stabilite.

Demonizarea respectului Naturii (Panteism) provine din ignoranta, asa cum instituriile incearca sa o elimine din organizatiile lor, ca o potentiala amenintare. In acelasi mod, studiul stiintei si a cosmosului sunt o extensiea cercetarilor din Natura.

Deci, de ce inca este cercetarea fenomenelor naturale descurajata in aceasta zi si perioada? Poate pentru ca in trecut, venerarea naturii a fost legata de paganism; venerarea Naturii, prin partile sale, a dus mai degraba la un sistem complex de credinte si o multitdine de zei care au trebuit sa fie multumiti si impacati, decat singularul "contemporan" Dumnezeu (unul care inca trebuie sa fie multumit si impacat, in conformitate cu unii) din ziua de azi.

Gandul experiment

Sa cercetam mai profund, facand ceea ce Einstein numeste "experimente mentale". Daca crezi ca Dumnezeu este fara limite, atunci o sa crezi ca Dumnezeu este infinit. Daca Dumnezeu este infinit, atunci Dumnezeu este posibilitate infinita. Mergand mai departe, Dumnezeu este expresia infinita. Ca expresie infinita, Dumnezeu este peste tot. Dumnezeu este pretutindeni, Dumnezeu este totul. Si acesta este paradoxul Divin: Dumnezeu este tot ceea ce este vazut si nevazut, Creatia in sine, atat ca forma si lipsa formei.

Panteismul este un punct de vedere creat din constiinta separata. Ceea ce a fost si inca este inteles gresit, de la culturile indigene pana la omul modern, este ca Natura nu este vazuta in totalitatea sa, a parte a din intreaga Creatie/ Dumnezeu. Cand Natura este privita din Constiinta Unitatii, este dezvaluit faptul ca nu exista separare de Dumnezeu, nu a fost niciodata, si ca noi oamenii suntem, de asemenea, o expresie a lui Dumnezeu, ca o specie din Natura, nu separati de ea.

Aceasta este adevaratul simbolism al curcubeului; Creatia expimata ca un complet spectru viata-culoare al nivelelor de constiinta. In plus, alb reprezinta includerea tuturor culorilor, in timp ce negru reprezinta excluderea tuturor culorilor - Paradoxul Divin - Creatia fiind atat lumina si intuneric, nascuta din relativitate.

Conservarea EGO-ului

Motivele din spatele mustrarii Papei, un mare om iluminat, pot fi doar speculate ca un act de auto-conservare, o demonstratie a propriei sale umanitati pierdute in iluzia de separare. Pentru ca primul lucru pe care Natura il face clar este negarea nevoii de religie organizata.

Natura, prin auto-definire, in esenta, inseamna revelatie. Delectandu-te cu flora si fauna din jurul tau, devenind una cu ele, este clar ca mantuirea ta nu a fost niciodata in pericol, doar credinta ta ca a fost.

In fiecare aspect al Creatiei este Constienta de Sine, absolut nimic nu este ascuns. Esti liber sa te interesezi de natura ta, si, de fapt, esti incurajat sa o faci. Observa tendinta naturala a oamenilor de a fi curiosi si de a investiga viata dintr-o multitudine de puncte de vedere, nu doar prin cercetare stiintifica. A fi intr-o stare de uimire si de mirare pentru lumea in care traim si de ce suntem aici, reprezinta Creatia in veneratie si mirare de sine!

Daca nu ai experimentat inca oglinda magica a Naturii, una care se extinde la infinit, esti incurajat sa incepi prin a pune intrebarea de baza "Care este sensul profund a ceea ce vad in fata mea?". Astfel iti exprimi dorinta de a cunoaste si inviti Natura sa fie descoperita de tine. Fii pregatit pentru ca acest lucru sa schimbe totul in viata ta, precum tot ce ti-au spus altii sa fie vazut ca un sistem de credinte limitat si invechi.

Devin-o pierdut in imensitatea a ceea ce esti cu adevarat prin cufundarea in Unime cu Natura. Sopteste in urechea Naturii si Natura va sopti catre tine. Natura/Creatia ti-a dat totul ca un dar. Tu esti darul - Darul Vietii.

Christine Horner

www.collective-evolution.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa imagine: www.natureyogi.blogspot.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole