Este mai înțelept să accepți curgerea energiei vieții, decât să opui rezistență

Autor: AstroCafe.ro - joi, 30 martie 2023, 2816 vizualizari

A te încredința nu înseamnă a-ți pune mâinile în aer și a arbora un steag alb, nu - nu este despre înfrângere, renunțare sau eșuare. A te încredința înseamnă a fi înțelept. Este înțelept să accepți curgerea energiei vieții, mai degrabă decât să-i opui rezistență. A te încredința înseamnă a accepta necondiționat „Ce este aici și acum” și a renunța, fără nicio rezervă la orice rezistență interioară față de momentul prezent.

Făcând o alegere conștientă în acest moment și în fiecare moment prezent, pentru a accepta pe deplin că momentul prezent este așa cum este, prin încredințare, demonstrezi o putere mai mare decât ți-ai putea imagina. Nu judecând momentul prezent - aici și acum, ci acceptându-l.

Când renunți să mai opui rezistență față de tot ceea ce este PREZENT în viața ta, arăți o credință de necontestat în Dumnezeu și în toate forțele Universului. Acest lucru îți permite să fii într-o stare de grație, să fii în flux, să te lași cu ușurință purtat către acea stare interioară de iluminare.

Dacă lucrurile sunt percepute drept “bune” sau “rele”, intervine judecata. Lucrurile sunt ceea ce sunt și în cele din urmă totul se întâmplă așa cum este menit să se întâmple. Poți cu adevărat să renunți la control și să te încredințezi Divinității fiind într-o permanentă stare de conștiență. Renunțând la a controla “ceea ce este aici și acum” în această stare de predare grațioasă, vei putea vedea mult mai clar ce acțiune trebuie făcută…care este pasul următor.

Astfel, acționând pas cu pas, centimetru cu centimetru, moment cu moment, așa cum este natural și firesc, vei primi ghidare pentru a realiza ceea ce trebuie făcut.

Energia eliberată dintr-o stare de acceptare este o energie puternică, vindecătoare. Această energie sporește vindecarea, creșterea și evoluția. 

Încredințează-te pentru a descoperi cât de puternic ești cu adevărat.

Sursa articol: Raising Vibrations 
Sursa foto: Gabe Tomoioaga  
-----

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole