Este identitatea nationala cine esti cu adevarat?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 septembrie 2013, 2657 vizualizari
Este identitatea nationala cine esti cu adevarat?

Poate o fiinta infinita sa aiba identitate nationala? Poate fi o fiinta infinita roman, ungur, american, francez? Ce energie iese la suprafata cand citesti aceasta intrebare? Care sunt punctele tale de vedere legat de nationalitatea de roman? Sunt aceste puncte de vedere ale tale? Ce creaza aceste puncte de vedere in viata ta? Bucurie, Ura, Separare, Uniune? 

Punctele de vedere si judecatile sunt modalitati prin care cream separare de lume si de noi. Ele creaza limitari care ne impiedica sa vedem alte posibilitati. Care sunt judecatile tale, pozitive si negative, legate de identitatea de roman? Care sunt judecatile tale, pozitive si negative la adresa celorlalte nationalitati?  Vrei tu sa eliberezi toate aceste puncte de vedere? Vrei tu sa eliberezi toata aceasta energie care iese la suprafata legat de acest subiect?  Multumesc! Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds ( mai multe informatii  despre acest instrument Access, gasesti pe www.carletatiba.wix.com/carletatiba, la pagina: fraza de curatare). Cine ai fi daca nu ai avea aceasta identitate nationala? Ce alte identitati ai mai creat, cu care te identifici?  Ce ai contribui in aceasta lume daca nu te-ai mai separa de tine si de lume? Care sunt talentele, darurile, calitatile unice pe care le poti aduce lumii dincolo de identitati? Cum ar arata aceasta lume daca, in loc de separare si competitie intre nationalitati am avea contributie si includere? 

Ce te opreste sa alegi sa creezi acest lucru acum? 

Access Consciousness este un sistem PRAGMATIC de instrumente care te ajuta sa iti creezi viata dincolo de limitari, identitati, convingeri. Scopul Access este crearea unei lumi constiente, in care fiecare poate sa fie ceea ce este si unde fiecare este recunoscut ca un dar unic pentru aceasta lume! Vrei sa participi in crearea unei lumi constiente alaturi de noi? Vrei sa devii un ambasador al constientei? Esti binevenit! Ce LUME putem crea impreuna?

Este ACUM timpul sa ai Bucurie, Usurinta, Bucurie si Glorie in tot ce faci?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

*Sursa imagine: www.seosmallbusiness.netCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole