Energiile lunii SEPTEMBRIE. Tranzitie, Transformare si Aliniere

Autor: AstroCafe.ro - joi, 11 septembrie 2014, 1417 vizualizari
Energiile lunii SEPTEMBRIE. Tranzitie, Transformare si Aliniere

Luna septembrie da semnalul de incepere al ultimelor patru luni ale anului 2014 si fie ca vi se pare ca acest an a trecut repede fie ca nu, am fost cu totii parte a unui proces deliberat de schimbare a intregii alinieri a fiecarui aspect al energiei in care si cu care traim. Michelangelo spunea ca recunostea formele viitoarelor sculpturi, in blocurile de marmura cu care lucra si nu facea altceva decat sa indeparteze excesul de piatra, pentru a le scoate la iveala. Am facut acelasi lucru, indepartand straturile de deseuri emotionale adunate in vieti intregi de karma, rani sufletesti, contracte, angajamente, dezamagiri, tradari, tristete, durere si frica, pentru a scoate la iveala iubirea, bucuria si frumusetea miezului sinelui nostru. A venit momentul sa adaugam ceva divin in vibratia noastra si sa trecem de la vindecare, la intregire. Facem asta, alegand rezultatele cele mai puternice si aliniindu-ne la energia care le face posibile.

Pentru cei interesati in astrologie, planetele Saturn si Pluto se afla una in semnul celeilalte (un aspect numit receptie reciproca), Saturn este in Scorpion, semn guvernat de Pluto si Pluto este in Capricorn, semn guvernat de Saturn. Aceasta face ca energiile si impactul acestor planete sa fie si mai puternic, astfel incat invatarea si transformarea trec la un cu totul alt nivel al intelegerii si impactului, un nivel ce se traduce in experiente de invatare de genul „FA-O ACUM!” Asta a fost experienta voastra de pana acum, in anul 2014? Lucrurile vor fi mai usoare in luna septembrie, dar numai daca avem curajul sa perseveram. Suntem aproape acolo unde vrem sa ajungem si exact acolo unde trebuie sa ne aflam, pentru ca asta sa se intample.

Ce v-a adus pana acum, acest an? Daca a fost un an greu, asta este pentru ca s-ar putea sa fi ajuns in punctul nefericirii maxime. Catodata trebuie sa trecem prin punctul respectiv, inainte de a lua decizia ca meritam altceva. Calatoria noastra de transformare, evolutie si inaltare nu este o miscare liniara sau de avans continuu, ea este deseori un du-te vino si uneori ne putem intoarce foarte mult, inainte de a ne hotari ca ne-a ajuns. Calea de iesire din necazuri este prin ele si apoi in sus – dar deseori ne pierdem in luptele noastre si nu ne mai concentram pe luminita de la capatul tunelului.

Adevarul dificil cu care ne confruntam cu totii acum este ca noi suntem sursa puterii pe care o cautam pentru a ne indeplini visele. Si in luna septembrie avem nevoie sa cream o conexiune cu acest adevar, deoarece el este cel care ne va trece podul 4D, catre dimensiunile superioare ale caror strafulgerari le-am vazut ocazional, in ultimele cateva luni. Stim ca ele exista, trebuie doar sa vrem sa trecem acel pod, spre teritoriul necunoscut al dimensiunilor superioare, fara sa ne temem ca vom fi dezamagiti de rezultate.

Marte isi schimba semnul in luna septembrie, trecand din Scorpion in Sagetator. In Scorpion, el a sapat adanc in profunzimile credintelor, actiunilor si gandurilor noastre limitative. In Sagetator, ne poate ajuta sa ne extindem in adevarul nostru superior, atata timp cat suntem dornici sa credem in el. Marte a fost deosebit de activ in acest an, petrecand opt luni lungi mai intai retrograd prin Balanta, unde ne-a predat lectia echilibrului, trecand apoi in Scorpion, unde s-a axat fara mila pe adevar, aliniere si cinste, pentru ca acum sa intre intr-un spatiu mai expansiv cu care insa nu trebuie sa ne obisnuim prea tare. Sagetatorul este semnul filozofului, dar si cel al zelotului. „Totul cu moderatie” sunt cuvintele cheie ale lunii septembrie.

De multa vreme am definit lupta omenirii cu viata, ca o fiind o incercare de a invinge omenescul din noi. Asta este insa ca si cum ne-am lupta cu focul. Calatoria noastra inseamna sa invatam sa trecem de la vindecare la intregire, de la fiinte umane la oameni divini, de la limitare la expansiune, de la frica la iubire si de la judecata la acceptare – si acest lucru se poate face doar printr-o realiniere energetica, care sa includa si aspectele noastre divine. Nu trebuie sa fim mai putin umani, deoarece omenescul nostru include potentialul de a integra cele mai inalte energii si dimensiuni din Univers. Trebuie sa fim mai complet aliniati cu toate aspectele noastre energetice si sa ne extindem aceste aspecte, pentru a include si divinitatea noastra. Divinitatea se refera la integralitate, nu la sfintenie.

Am sadit semintele pentru ca acest lucru sa fie posibil tot acest an – si acum, in septembrie, lucrurile sunt posibile. La inceputul acestei luni, avem sansa sa trecem in revista unde ne-am aflat pana acum, sa aruncam peste bord bagajul emotional si psihic si sa trecem la actiune, incepand cu intentie si aliniere.

Tot ce se afla in aliniere cu vibratiile noastre joase trebuie sa plece, astfel incat sa il putem inlocui cu variante de vibratie mai inalta.

Ce inseamna asta, pentru voi?

Vedeti unde va este limitata viata, unde va simtiti blocati, nefericiti sau speriati.

Aveti curajul sa faceti o schimbare, chiar daca nu sunteti siguri ce inseamna ea sau incontro vă va conduce?

Va sunt frica, lipsurile si limitarea, dependenţe sau obiceiuri? Daca asa traieste toata lumea din familia voastra, atunci probabil ca da. Puteti sa va rupeti de aceste obiceiuri si dependenţe si sa invatati sa traiti dintr-un punct mai vindecat, mai intreg si mai implinit, dar veti fi pionieri, asa ca nu veti avea nicio idee despre directia in care va indreptati. E nevoie de curaj pentru a fi pionier sau pentru a trai intr-o vibratie mai inalta, in conditiile in care nu stiti ce inseamna acest lucru pentru voi sau ce rezultate veti obtine - dar, odata ce veti face un pas in directia podului 4D si veti vedea o frantura din dimensiunile superioare si din alte moduri de a fi, nu va mai exista cale de intoarcere.

Cuvintele cheie ale lunii septembrie sunt tranzitie, transformare si realiniere. Potentialul miscarii noastre este inainte, atunci cand suntem pregatiti. Acum este vorba despre temporizare, nu despre timp, iar temporizarea se refera la energie, aliniere, rezonanta, frecventa, vibratie si gradul nostru interior de pregatire pentru transformare, cu un accent pus pe integralitate (nu sfintenie) si un imbold de a ne ridica vibratiile, pentru a crea un parteneriat omenesc/divin. Sa aveti o luna minunata!

Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman

Editura For YouAstro Shop

Cele mai noi articole