Energiile lunii noiembrie 2013

Autor: Cristina Ciobanu - miercuri, 06 noiembrie 2013, 1549 vizualizari
Energiile lunii noiembrie 2013

Luna noiembrie este o luna ale carei energii sunt dedicate incheierilor, curatarii camarilor noastre emotionale, mentale si spirituale si observarii cu atentie a ceea ce vrem sa schimbam in vietile noastre. Asta nu inseamna ca nu putem incepe lucruri noi, dar s-ar putea sa nu existe energia care sa sustina chiar acum, initierea acestora cu usurinta si gratie, mai cu seama datorita unui Mercur retrograd, pisalog, care insista sa ne mentina toata luna pe calea curateniei.

Vom face multe schimbari in aceasta luna, dar s-ar putea ca ele sa nu devina vizibile pana in decembrie. Retineti ca densitatea (3D) este ultimul loc in care devin vizibile schimbarile si nu primul. Pana cand sa coboare ele in 3D – astfel incat sa le putem vedea, din punct de vedere energetic – schimbarile s-au propagat deja pretutindeni. Inca de la inceputul anului 2013, ne-am aflat intr-un proces de transformare profunda, atat pe plan individual cat si colectiv si, daca am evitat anumite probleme, ne vom confrunta cu ele din nou si va trebui sa ne alegem calea. Acum exista doar doua optiuni, trecutul sau prezentul – una tinandu-ne pe loc si cealalta propulsandu-ne intr-un viitor necunoscut.

Noiembrie incepe cu a patra din cele sapte cuadraturi Uranus/Pluto, cu un Mercur retrograd (in Scorpion) si o eclipsa solara de luna noua in Scorpion. (Saturn are si el un impact asupra tuturor acestor lucruri si el se afla tot in Scorpion).

Fortele de transformare ne bat la usa colectiva; oare vom raspunde?

Daca energiile lui noiembrie ar putea vorbi, ele ar spune a venit momentul sa iti faci miscarea, sau cel putin sa te gandesti la ea, deoarece nu mai conteaza ce alegem, atata timp cat alegem ceva.”

Zona de confort a trecutului nostru este locul in care alegem sa stam, atunci cand ne temem prea mult sa ne confruntam cu zona de disconfort a potentialului nostru necunoscut. Si, cu toate acestea, atunci cand potentialul striga suficient de tare, trebuie sa ne punem fricile deoparte si sa ne decidem sa ne uitam la ce mai avem la dispozitie. Stim ca a venit momentul schimbarii, atunci cand nimic nu mai merge si ne simtim blocati – dar daca suntem sau nu pregatiti pentru schimbare sau daca vrem sau nu sa actionam, asta este o cu totul alta problema.

Daca ne uitam la cele sapte cuadraturi Uranus/Pluto, ca fiind in aliniere cu cele 7 chakre, dupa cum a scris Carol Ciocco, atunci aceasta cuadratura corespunde chakrei inimii, care este chakra a patra. Sa ne gandim la deschiderea inimii, invatand sa primim, sa ne pretuim pe noi insine, sa rezolvam toate problemele legate de iubire – atat din punct de vedere energetic, cat si emotional – sa ne reparam energia inimii frante, recapatandu-ne energia iubirii si invatand sa ne iubim pe noi insine.

Rezoneaza toate acestea cu oricare dintre schimbarile cu care va confruntati in prezent?

Toate binecuvantarile incep cu iubirea de sine; daca nu va simtiti binecuvantati, inseamna ca a sosit vremea sa va faceti un inventar al iubirii de sine si sa lucrati in sensul evolutiei catre iubire.

Cuvantul cheie pentru luna noiembrie este excavare sau sapatura adanca – si a avea curajul sa mai sapi inca si mai adanc.

Atat de multe dintre lucrurile care ne blocheaza ne asteapta sa le eliberam, dar pentru asta trebuie mai intai sa sapam. Multe dintre experientele noastre de viata ne ajuta acum sa identificam acele zone in care credintele, experintele, atitudinile, fricile, judecatile si amintirile noastre ne tin pe loc. Insa a le elibera este doar punctul de pornire; trebuie sa avem si intentia urmatorilor pasi, pentru ca altminteri vom crea un vid, pe care nu vom sti cum sa il umplem.

Asemenea tuturor lucrurilor din viata noastra, este un proces, de cautare si gasire, de eliberare si primire, de contractie si expansiune, un proces prin care ne miscam din trecut spre prezent, pe masura ce ne alegem, in fiecare moment, spatiul energetic. Dupa cum am scris despre luna noiembrie, in previziunile pe 2013: Noiembrie – Luna incepe cu Mercur retrograd, a patra cuadratura Uranus/Pluto si o eclipsa, asa ca va fi interesanta. Aceia care sunt bine ancorati in schimbarile pe care le-au facut tot anul (si chiar in toata lucrarea pe care au facut-o in ultimul deceniu) nu vor simti presiunea acestei luni. De fapt, vor simti mai mult o confirmare a muncii lor. Va exista un puternic sentiment de unire a popoarelor lumii, in vederea crearii unei lumi sustinatoare, mai durabile si mai iubitoare. Atunci cand ma gandesc la luna noiembrie, imi vine in minte expresia Nu ai unde sa fugi, nu ai unde sa te ascunzi – si aceia care nu au nimic de ascuns, nu au nimic a se teme. Nu lasati haosul sa va distraga si tineti minte – schimbarea este inevitabila, haosul este optional.

Asadar, pe masura ce trecem prin aceasta luna, fiti atenti la gandurile voastre legate de trecut, la dureri, de regrete, de lucruri pe care nu le-ati facut inca si ati vrea sa le faceti, lucruri pe care le-ati evitat sau pentru care simtiti ca sunteti pregatiiti, mai ales lucruri din trecut, pe care Mercur retrograd se pricepe sa le scoata la iveala, acest lucru fiind si mai accentuat, atunci cand se afla in Scorpion. Incheiem un ciclu de eclipse de 19 ani, ciclu ce a adus evenimente incepand cu 1992, 1994.

Ce ati facut atunci si ce puteti face acum, diferit, mai satisfacator, mai util si mai orientat spre aducerea binecuvantarilor in viata voastra?

Mercur retrograd se incheie pe 10 noiembrie si se termina complet pe 27, asa ca veti simti ca dezvaluirea propriilor adevaruri este un pic mai presanta, mai implicata si mai grea. toata aceasta luna.

Nu va descurajati, continuati sa inaintati si veti progresa. Mai avem inca o luna din 2013 si vom avea de lucru pana in ultima clipa. 2014 va aduce cu totul alte alegeri si oportunitati – previziunile pentru 2014 vor fi postate la sfarsitul lunii decembrie. [..]


Jennifer Hoffman 

www.enlighteninglife.com

Sursa: Editura For You 


*Sursa imagine: Cliff Vestergaard


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole