Energia lunii SEPTEMBRIE. Cunoastere, Claritate si Expresie radicala

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 05 septembrie 2015, 1399 vizualizari
Energia lunii SEPTEMBRIE. Cunoastere, Claritate si Expresie radicala

Septembrie 2015 - Alege-ti propria aventura: Consolidata prin cunoasterea ta, claritate si expresie radicala

Salutare tuturor si bun venit la Prognoza Energetica pentru septembrie 2015.

Sa respiram. (Lee inspira si expira profund)

Si inca o respiratie.

Si inca una.

Este foarte bine sa va amintiti sa faceti acest lucru in fiecare zi, de cate ori puteti. Doar ofera-ti un moment de respiratie constienta - in special daca lucrurile se simt accelerate sau coplesitoare.

Am vorbit in prognozele din iulie si august despre energia focului, in special de energia kundalini a focului care s-a miscat prin toata lumea in moduri diferite. Insa, pentru multi dintre voi, aceasta s-a afisat intr-un mod foarte profund, launtric. Exista o parte din voi care a fost re-calibrata din interior spre exterior, si la viteza fulgerului - si uneori cu o intensitate sau ferocitate cu care nu sunteti obisnuiti.

Salutand Energia Apei

Asadar, in aceasta luna vom simti un pic mai mult energia apei, iar acest lucru va aduce mai mult spatiu focului care s-a miscat pentru si in majoritatea dintre voi, in ultimele doua luni.

Desigur, cu totii vom fi in locuri usor diferite. Unii dintre voi ar putea doar sa intre in aceasta acum si sa prinda din urma finalul valului de foc din ultimele doua luni. Dar pentru aceia dintre voi care au simtit intensitatea despre care am vorbit, ceea ce va va aduce septembrie este un nou nivel de claritate si cunoastere care va va permite sa faceti schimbari. Daca iulie si august au fost simtite ca fiind intense, inflacarate sau reactive, acum acest proces ia sfarsit pentru voi. Veti iesi din aceasta perioada de re-calibrare interioara si veti incepe sa aveti mult mai mult un sentiment de directie exterioara: "A, da, am nevoie sa re-aranjez usor aceasta relatie." Sau, "Am nevoie sa fac ceva usor diferit aici."

Energia lunii septembrie va fi mai mult despre cum sa aducem aceasta shimbare interioara intensa in lumea exterioara, intr-un mod constant si eficient. Deoarece, exista modalitati eficiente si linistite pentru a face schimbari de durata, care nu pot avea loc in tine intr-un moment de inflacarare.

Puterea propriei cunoasteri

Deci, inainte de toate haideti sa ne uitam la acest cuvant "cunoastere".

Traim intr-o lume in care suntem influentati unii de ceilalti. Suntem influentati de atat de multe opinii si idei diferite, si avem teninta de a le prelua ca si cum ar fi ale noastre.

De exemplu, daca aveti un tata (sau mama) care are convingeri foarte puternice despre un anumit tip de persoana sau o anumita slujba, multi dintre voi au fost influentati de acest lucru. Da, exista intotdeauna rebeli care se impotrivesc. Dar chiar si atunci cand sunteti impotriva a ceva, o parte din voi are o credinta sau se aliniaza cu aceasta, altfel nu ar fi niciodata nevoie sa fiti impotriva ei.

Asa ca, atunci cand vorbesc despre cunoastere, vorbesc despre faptul ca doar voi si numai voi cunoasteti ce inseamna asta in felul vostru propriu. Pentru ca, indiferent cat de mult v-ati putea privi ca subordonati sau ca o "persoana afirmativa" fata de ceilalti oameni din viata voastra, sunteti de fapt foarte puternici in ceea ce priveste acel lucru pentru care ati venit aici, pentru a-l face sau a fi, si care este unic pentru fiecare.

Comunicare cu certitudine si calm

Deci in aceasta luna, propria voastra cunoastere concreta va iesi la lumina intr-o maniera foarte puternica. Asta poate insemna ca veti intra in unele probleme cu ceilalti. De exemplu, v-ati putea expune cunoasterea altora si acestia ar putea dori sa se impotriveasca sau se opuna ei; ar putea dori sa va testeze. Dar diferit de lunile anterioare, va veti simti si mai siguri de propria cunoastere a ceea ce este adevarat. Si pentru multi dinte voi, veti avea un mod mult mai calm de a o spune altor persoane, "Da, vad ca asta e parerea ta, dar nu, pentru mine este ceva diferit."

Anxietatea demascata

Acest lucru este important, deoarece anxietatea, care a stat la baza pentru atat de multi oameni de-a lungul ultimilor ani, a crescut in ultimile 3 - 4 luni. Anxietatea exista pentru mai multe motive, dar viteza de transformare pe planeta joaca un rol important. O inconstienta in legatura cu aceasta energie a anxietatii ii duce adesea pe ceilalti la a incerca sa isi impuna propria lor energie asupra voastra sau asupra unei circumstante exterioare din viata lor.

De exemplu, daca cineva imi spune ca vrea sa faca parasutism si eu nu am fost constient de propria mea anxietate sau disconfort despre parasutism, as putea incerca sa vorbesc din acest spatiu. Daca nu am fost onest cu mine insumi despre cum ma face sa ma simt (ingrozit) parasutismul, as auzi dorinta ta doar prin propriile mele filtre anxioase. As putea spune, "Ei bine, stii, fii atent pentru ca am citit saptamana trecuta unele povesti foarte periculoase in legatura cu asta si cred ca ar trebui sa fii constient de acest lucru."

Astfel, acest lucru ar fi inconstient pentru mine, oferind sau fortand energia mea asupra persoanei. Si cand aceasta este o persoana foarte receptiva, empatica sau sensibila - multi dintre voi se vor raporta la acest lucru - ea ar putea pleca din aceasta conversatie absobind energia si avand indoieli: "O da, poate n-ar trebui, poate are dreptate..."

Fii constient de energia pe care o aduci in lume

Acesta este locul in care e nevoie sa fim constienti de energia pe care o dam si o oferim celorlalti. Cei mai multi oameni de pe planeta nu sunt constienti de faptul ca asta e ceea ce fac.

Deci, avand acest nivel mare de cunoastere in si pentru voi - avand aceasta claritate a cine esti si pentru ce esti aici sa faci si de ce o faci - vei descoperi mult mai usor cum sa fii constient de faptul ca detii puterea cand esti in jurul celorlalti si de energiile care se misca inconstient prin oameni.

Si daca sunteti onesti cu voi insiva, veti fi cu adevarat impresionati de cum gestionati acestea acum, fata de cum erati in urma cu 2-3 ani.

Sarbatorirea cresterii si a descoperirilor voastre

Intotdeauna sarbatoreste-te pentru descoperiri.

Este cu adevarat important sa fiti capabili sa va uitati in urma si sa mergeti, "Wow, acum doi ani aceasta ar fi fost o adevarata lupta pentru mine." Este parte din a fi onest si recunoscator cu voi insiva in legatura cu propria voastra calatorie de crestere; pentru ca avem o viata fizica cu aceasta identitate, in aceasta forma.

Si pentru aceia dintre voi care iubesc calatoria vietii, si cresterea din viata, una din caile prin care puteti continua sa stimulati mai multe deschideri si mai multa crestere este sa aveti o mare recunostinta si apreciere pentru cat de departe ati ajuns.

Deci, luati-va un moment pentru a va gandi la asta pentru voi.

Ce va vine in minte, despre voi si calatoria voastra, in timp ce eu va vorbesc despre asta? Ce puteti spune ca este diferit pentru voi incepand cu 2013 sau 2011? Este foarte important, deoarece constientizarea cresterii voastre tinde sa se schimbe si mai mult acolo unde mergeti in continuare.

Asadar, uitati-va la aceasta diferenta intre cine sunteti acum, fata de cine erati atunci. Si recunoasteti ca aceasta diferenta din voi provoaca uneori reactii de la ceilalti - cand ei incearca si va aduc inapoi la cine ati fost, sau incearca si va aduc la acel nivel al fricii in care traiesc ei...despre parasutism, de exemplu. :-)

Expresia radicala si puterea de a ne remodela vietile

Deci, cunoasterea si claritatea voastra nu sunt doar interioare acum, ci din acest septembrie, pana in decembrie, ele vor fi mult mai mult din ce veti aduce in lumea exterioara.

Tocmai am discutat la Londra despre "Expresia Radicala". Si baza acestui interviu a fost despre cum nu avem nici o idee despre puterea incredibila a cuvintelor noastre de a remodela si a ne redirectiona viata. Astfel devenim iritati sa exprimam foarte autentic cine suntem si sa scoatem aceasta la suprafata, din corpurile noastre. Din cauza impactului urias pe care schimbarea de expresie il va provoca in vietile si experientele noastre. Ca oameni, pana cand ne trezim si ne abandonam unui rang mai inalt, avem tendinta sa ne dorim si sa ne temem de schimbare in egala masura.

De expemplu, persoana care mi-a spus despre dorinta de a face parasutism imi poate raspunde mie si fricii mele, bazate pe reactia la dorinta ei, "Da, inteleg ca ai putea fi speriat de parasutism Lee, si iti multumesc ca m-ai avertizat. Asta e dragut. Stiu ca-ti pasa de mine. Dar crede-ma, am s-o fac. Va fi uimitor! Stiu doar ca o voi face!"

Asta schimba dinamica. Decat sa-ti tina gura inchisa sau sa evite conversatia, mai degraba pleaca de la aceasta intalnire intr-un mod foarte diferit - si asa si eu. Multi dintre voi, care obisnuiau sa stea tacuti, in aceste zile nu vor fi capabili sa-si tina gura in acelasi fel in care o faceau. Calea minimei rezistente, pentru multi dintre voi, era tacerea.

Acum, calea va fi libertarea de a va exprima in fata oamenilor din lumea voastra si sa recunoasteti ca, atunci cand iti rostesti adevarul intr-o maniera plina de putere, iubitoare si cu compasiune - deschis si sincer, fara nevoia de a lupta cu cealalta persoana - va schimbati complet propria viata si energia interactiunii, pentru toti. Voi schimbati modul in care tot ceea ce este in fata voastra, si fiecare interactiune din fata voastra, se va desfasura.

Alegeti propria voastra aventura

Unul din lucrurile pe care avem tendinta sa le uitam este ca exista multiple cai pentru noi toti, tot timpul, in fiecare zi.

Spre exemplu, modul in care te prezinti intr-o interactiune cu o persoana va influenta extrem ce se intampla in continuare si catre ce te indrepti.

Imi reamintesc ca in Anglia, cand eram copil, aveam aceste carti - Alege-ti propria ta carte de aventuri. In functie de modul in care citesti o pagina sau locul in care vrei sa ajungi, ai putea avea diferite pagini in carte pe care le-ai putea intoarce, bazat pe alegerea ta. Energia din viata este foarte asemanatoare. Acest nivel de trai este mai ridicat decat oricand, acum. Astfel, viteza la care puteti trece intr-o realitate diferita este mult mai mare decat oricand.

Mai mult ca oricand, multi dintre voi vor simti mai mai mult - se vor simti mai inaltati, mai vii, mai pregatiti decat oricand inainte. Si acesta este acel nivel de constiinta care transforma planeta.

Intram intr-o perioada mult mai mareata in care atat de mult din ce este vechi se schimba, si atat de mult din ce este nou se apropie direct. Incepe cu noi si incepe in interiorul nostru.

Asadar, acesta este procesul in care suntem. Aceasta este calatoria pe care o facem. Si mai mult decat inainte, vi se vor oferi oportunitati de a simti miracolul acestui mod de a trai in propriul vostru fel, in propria voastra viata, in fiecare zi.

Asa ca va urez multa iubire in aceasta luna, pe drumul vostru. Amintiti-va: cunoasterea si claritatea duc la o exprimare mai puternica si la abilitatea de a sti ca esti viu. Si din acest punct de vedere, puteti sarbatori faptul ca traiti intr-un mod foarte, foarte autentic.

Lee Harris

http://leeharrisenergy.com/

Traducere: Cristina Ciobanu

Imagine: www.soulartstudio.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole