Energia lunii Iulie - simbolistica cifrei 7: odihnește-te, reflectează și sărbătorește

Autor: AstroCafe.ro - luni, 03 iulie 2023, 3791 vizualizari

Energia este în permanentă schimbare, este dinamică. Curge în mod constat în viețile noastre, astfel că, energia din exterior poate afecta și curgerea energiei noastre interioare. Cu fiecare lună care trece există o schimbare semnificativă a energiei ce poate avea legătură cu simbolistica cifrei corespunzătoare lunii pe care o reprezintă. 

Simbolistica cifrei 7, caracteristică lunii Iulie ne poate oferi sugestii și îndrumări importante legate de îndeplinirea dorințelor, de scopurile noastre și de pașii pe care îi avem de urmat pentru a ajunge pe calea sufletului. 

Este Iulie! Știi ce înseamnă asta, nu? Este timpul să sărbătorim!

Când mă refer la a sărbători, nu vorbesc despre un eveniment special sau despre o sărbătoare anume. Este timpul să ne sărbătorim pe noi înșine și tot ceea ce suntem noi ca ființe. Fiind și sezonul Racului, recomandarea este să facem un pas înapoi și să reflectăm la cât de departe am ajuns. Este momentul pentru autoevaluare și introspecție. Luna Iulie este despre a savura bucuria și aprecierea pentru ceea ce suntem: niște ființe uimitoare. 

Suntem oficial în a doua jumătate a anului. Prima jumătate din an este încheiată. Și nu există cale de întoarcere. Fiind un moment de introspecție, ne-am putea gândi la cum a decurs pentru fiecare dintre noi, prima jumătate a acestui an de Vibrație 7. Putem relua rezoluțiile de Anul Nou și să bifăm tot ceea ce am realizat până acum cât și lucrurile la care mai avem de lucrat. 

Retrospectiva experiențelor din prima parte a anului 

Numărul 7 ne reamintește că tot ceea ce trăim reprezintă doar o parte din viață. Toate eșecurile, întârzierile și evenimentele neașteptate – toate – fac parte din călătoria noastră aici. Și toate experiențele ne aduc pe calea pe care suntem meniți să fim.

Am putea crede că știm exact ce ne dorim, știm de ce avem nevoie și ce ar trebui să facem pentru a fi pe calea pe care ne-am ales-o. În realitate, de fapt, nu știm. Dacă te îndrepți pe o cale care nu te duce în direcția corectă, Universul va crea evenimente care te vor opri și te vor forța să schimbi direcția. Și asta nu este întotdeauna ceva plăcut. 

Deci, această energie a celebrării adusă  de energia lunii a-7-a este de o importanță vitală. Acesta este momentul să facem un pas înapoi de la toate, să luăm o pauză și să ne relaxăm puțin. Pe măsură ce facem acest lucru am putea reflecta la tot ceea ce am realizat de la începutul acestui an până în prezent. În loc să ne concentrăm pe ceea ce nu a funcționat așa cum ne-am fi dorit, am putea face un inventar al tuturor experiențelor pozitive de până acum. Ce situație sau experiență ne-a determinat să ne schimbăm direcția? Ce lucruri neașteptate ne-au ajutat? Ce am realizat până acum? Cât de departe am ajuns? 

Recunoștință și apreciere pentru ceea ce primim de la Univers

Cifra 7 este considerată simbolul Divinității, așadar este un moment potrivit pentru a practica recunoștința și pentru a ne arăta aprecierea pentru tot ceea ce am primit.  Energia acestei luni este despre acțiune, dar  nu genul acela de acțiune exterioară. Luna Iulie prin simbolistica cifrei 7 presupune acțiuni centrate spre interior. 

Luna Iulie ne provoacă să ne uităm la noi și la drumul pe care ne aflăm. Dacă ceva ne aduce nemulțumire este momentul să facem noi planuri, să ne stabilim obiective care să ne ducă în direcția dorită. Energia cifrei 7 este despre Sine și despre evoluție spirituală. Cifra 7 ne îndeamnă să mergem mai departe, oferindu-ne timp pentru a ne odihni, a reflecta și a ne înțelege cu adevărat pe noi înșine. Și poate cel mai important, energia lunii Iulie ne îndreaptă atenția către realizările noastre pe care ar trebui să le sărbătorim așa cum se cuvine. 

Mesajul îngerilor pentru luna Iulie este următorul: „Drumul tău, viața ta și trezirea ta spirituală nu se referă la destinație. Tot ceea ce contează este călătoria ta aici. Nu permite experiențelor neplăcute să te îndepărteze de pe calea sufletului. Fă-ți timp să sărbătorești și bucură-te de această călătorie în care te afli!” 
Deci în luna Iulie, asigurați-vă că: vă odihniți, reflectați și nu uitați să sărbătoriți ființele uimitoare, minunate și puternice care sunteți!    

Sursă articol:www.sarahdawntunis.com

----- 
Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca poate fi mai mult decât a manifestat până acum și vrea sa își trăiască viața cu conștiență, creativitate și libertate.

Pentru mai multe detalii despre înscriere apasă aici!

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole