Eclipsa inelara de Soare si Luna Noua in Gemeni din 21 mai 2012. Reprogramarea interioara

Autor: Nicoleta - duminica, 20 mai 2012, 2312 vizualizari
Eclipsa inelara de Soare si Luna Noua in Gemeni din 21 mai 2012. Reprogramarea interioara

Pe 21 mai 2012, ora 2:45 ora Romaniei, are loc prima eclipsa de Soare din acest an, odata cu Luna Noua in Gemeni la gradul 0 si 20 minute. Luna Noua se produce in apropierea Nodului Sud (Gemeni 5 grade si 3 minute) si declanseaza un "vartej energetic" imens care ne scoate pe toti din zona de confort, impulsionandu-ne sa trecem la un alt nivel al constiintei si la o noua perspectiva asupra sinelui.

Pentru multi dintre noi, aceste zile sunt precum un restart, un inceput de drum complet nou, necunoscut, iesit din tiparele cu care ne-am obisnuit. Dupa patru luni ale lui 2012 extrem de dificile pentru exploratorii constiintei, prin acordajele permanente si recalibrarile necesare la noile energii, resimtite deseori ca durere (chiar fizica), acum ni se permite trecerea intr-o noua etapa, saltul la un nou nivel.

Luna Noua in Gemeni, semnul mesagerilor, ne permite sa primim si sa integram mesaje subtile, sa ne regandim trecutul, sa renuntam la credintele vechi care nu ne mai slujesc scopurile, sa ne aliniem la altele noi, mai inalte si mai utile. Practic, acum e necesar sa articulam si sa aliniem gandurile si sentimentele, credintele si intentiile, mintea cu corpul si cu sufletul.

Ascendentul Lunii Noi in Gemeni este in Pesti, la 14 grade si 12 minute, semn ca e necesar sa avem credinta, sa ne bazam pe intuitie si sa fim receptivi la mesajele subtile. Primim acum mesaje de tot felul, daca ne retragem in sine si suntem prezenti. Caci Mercur, stapanul Lunii Noi, se afla in Taur, in conjunctie cu Luna Neagra si cu Jupiter. Asadar, acum nu ne foloseste, ba chiar ne incurca, gandirea analitica. In schimb, ne este extrem de util sa fim atenti la simturi si senzatii, sentimente, trairi. Pentru ca acum experientele sunt traduse cu acuratete de catre corp, si putem integra aceasta energie noua doar daca suntem prezenti, centrati in inima noastra, intr-o acceptare a tot ce este, permitand tuturor manifestarilor sa fie.

O analiza mentala a acestor stari nu face decat sa ne distraga de la mesajul central, de la esenta, plasandu-ne in trecut, in ce cunoastem si ne este familiar, in experiente si trairi vechi. Ori perioada cuprinsa intre 20 mai si 20 iunie este una a eliberarii credintelor vechi, karmei, tiparelor toxice, gandirii excesive, semnificatiilor purtatoare de vinovatie sau alte resentimente.

Traim o perioada cheie din 2012, o perioada cu un potential transformator urias. Nu numai ca ne putem vindeca in foarte multe moduri (evident, trecand prin procesele aferente, nu mereu usoare), dar acum avem ocazia sa ne eliberam de dualitate si neincredere. De asemenea, putem capata o claritate cum nu am avut niciodata, in privinta dorintelor noastre, a scopului inalt, a misiunii liber alese in aceasta viata. Venus se afla in Gemeni, in trigon cu Saturn din Balanta. Ambele planete sunt retrograde, oferindu-ne un ragaz pentru a ne redefini intentiile, relatiile, scopurile. In aceasta perioada, intelegem cum stau lucrurile in relatiile noastre, care este scopul lor, ce ne-au invatat, in ce masura vrem sa le continuam. Constientizam ca unele dorinte nu au fost autentice, asa ca le putem schimba.

Urmeaza o perioada de schimbari radicale, atat relationale cat si de alta natura. Insa toate aceste schimbari exterioare au ca motor declicul interior care se produce mai ales in cei deja constienti, aflati in plin proces de ascensiune spirituala. Nu este o etapa usoara, dar faptul ca avem o mai mare claritate asupra adevarului interior face ca lucrurile sa para mai simple si mult mai usor de integrat.

Probabil ca vor veni spre noi o multime de informatii, mesaje, vesti, unele cu pretentii de "adevar absolut", altele socante. De asemenea, vom avea revelatii profunde, intuitii puternice, vom trai sincronicitati din ce in ce mai spontane si frecvente, adevarate miracole. Ne deschidem mintea, capatam o perspectiva mai inalta si deslusim mai multe "mecanisme" universale. Fenomenele despre care vom auzi nu vor face decat sa ne intareasca credinta ca totul face parte din acest proces de ascensiune si integrare a noii energii.

Acum e important sa ascultam de propria voce interioara, sa ne ascultam si urmam inima, sa ne lasam ghidati din interior. Intentiile lansate cu putere, din inima, se materializeaza rapid. Daca facem alegeri ferme in privinta experientelor pe care ni le dorim, acestea se concretizeaza cu mai multa usurinta. Chiar daca vom simti sa ne rupem putin de viata sociala (asta poate ati simtit de cateva luni incoace), iar cei din jur vor interpreta in fel si chip manifestarile noastre, e important sa avem incredere in ce simtim sa fim si sa facem, sa incetam cu compromisurile si sa ne urmam propria cale, sa ne rostim propriul adevar. De asemenea, e momentul sa trecem de la sintagma "iubire si lumina" prezenta in minte si in cuvinte, la lumina si iubire in manifestare.

Din inima,
Nicoleta Svârlefus
Astro Shop

Cele mai noi articole