Echinocțiul de primăvară, 20 Martie 2023. Ori acționezi, ori dă-te din drum!

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 18 martie 2023, 17938 vizualizari

Pe 20 martie, la ora 23:24, Soarele intră în Berbec.
Berbecul spune: "Fă o mișcare! Ori acționezi, ori dă-te din drum." Când Soarele se mută în acest semn de foc, ai nevoie să te concentrezi pe luarea de măsuri. Cu toate acestea, asigură-te că acțiunile tale sunt strategice, astfel încât acestea să poată să ajute dinamic propulsarea creațiilor tale înainte. Utilizează acest combustibil al Berbecului.

Întreabă-te ce acțiuni ar determina cea mai mare diferență în rezultatul tău. De multe ori, adoptarea unor pași strategici va produce schimbări în multe domenii din viața ta și în afaceri. A petrece puțin timp gândindu-te la acțiunile tale, înainte de a acționa, va produce o diferență în rezultatele tale.

Ca și în cazul tuturor arhetipurilor de Foc, această perioadă te va ajuta să determini unde ai nevoie să îți îmbunătățești vizibilitatea. Aceasta ar putea fi ce ai nevoie pentru a aprinde lumina interioară, ca să atragi o nouă relație sau să o energizezi pe cea pe care o ai. Sau poate ai nevoie să te concentrezi pe a aduce mai multă lumină în afacerea ta, pentru a crește numărul clienților.

După toată această energie contopită cu Soarele în Pești, este timpul să te gândești la acele domenii din viața ta, în care e necesar să concentrezi energia pe tine însuți, pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Este timpul să fii activ, plin de viață, curajos, încrezător, decisiv, inspirat, spontan și energic. Infuzează-ți viața cu entuziasm, aventură, joacă și competiție.

Întreabă-te ce ai nevoie să faci, să lansezi sau să începi, în scopul de a da forma creațiilor tale. Și întreabă unde e nevoie să deschizi drumul. Alege una sau două idei, cu care ai nevoie să lucrezi mai mult, apoi concentrează-te asupra acestora. Intențiile funcționează cel mai bine atunci când există doar una sau două asupra cărora să te concentrezi în timp.

Sugestii de acțiuni personale pentru Soare în Berbec:


Afaceri/ Sugestii de acțiuni profesionale pentru Soare în Berbec:


Echinocțiul de primăvară
 - 
Perioada: 19-21 Martie
Data exactă a echinocțiului: 20 Martie - ora 23:24

Echinocțiul de primăvară și Soarele în Berbec izbucnesc cu exuberanță tinerească, jucăușă, și nou. Este din nou timpul pentru un nou ciclu de creștere solară. Lucrurile încep cu adevărat să se încălzească aici precum începe ciclul de creștere activă, așa că fii gata să-ți plantezi în mod activ gradina și dorințele tale. Focul, domeniul de acțiune din energie și lumină oferă forța vieții care încălzește pământul și culturile de creștere. El creează emoție și pasiune pentru orice încercare și asigură scânteia necesară pentru a activa dorința.

Ca și forța solară, el își manifestă expresia yin/ yang din schimbarea zilei în noapte și a nopții în zi. Soarele te învață să iți echilibrezi mișcarea exterioară, activă, energia de la lumina zilei, cu energia rece, odihnitoare și reflexivă a serii.

Având în vedere că echinocțiul reprezintă un moment în care lumina și întunericul există într-un echilibru sacru, acesta îți oferă oportunitatea să te adaptezi la echilibrul din viața ta. Acum poți evalua lucruri care pot necesita atenția ta, în scopul de a ajunge la o armonie și o aliniere mai mare. Ai nevoie să echilibrezi ceva în viața ta pentru a-ți aduce în mod eficient dorințele la viață? Probabil ai nevoie să echilibrezi acțiunile active din lumea exterioară cu mai multă energie liniștitoare și odihnitoare sau să armonizezi timpul petrecut în interior cu mai mult timp petrecut în natură. Puteți întreba pur și simplu, în interior, ce trebuie să fie echilibrat în acest moment.

Acest punct al rotii anului este numit după Zeița Pământului Ostara sau Eostar. Deoarece iepurii și ouăle erau simbolurile sacre ale Zeiței fertile, le poți vedea folosite în mai multe sărbători ale Echinocțiului de Primăvară. Dacă te simți inspirat, decorează-ți altarul cu aceste imagini și flori proaspete de primăvara și conectează-te la fertilitatea vieții, pe care ele o aduc.

Alege una sau doua idei, cu care ai nevoie să lucrezi mai mult, apoi concentrează-te asupra acestora. Intențiile funcționează cel mai bine atunci când exista doar una sau doua asupra cărora să te concentrezi în timp.

Sugestii de acțiuni personale:

* Creează o ceremonie pentru a onora Echinocțiul de Primăvara. Creează activări jucăușe pentru toate domeniile din viața ta, care necesită atenție.

* Aprinde o lumânare, dansează, cântă sau bate la tobe; fă ceva care este distractiv pentru tine și care îți pune energia în mișcare.

* Folosește această perioada de Echinocțiu de Primăvara pentru a adăuga energie creațiilor tale; umple-le cu forța vieții pe care o oferă această perioadă.

* Conectează-te la entuziasmul din spiritul tineresc, cu inima ușoară, prin onorarea copiilor și a copilului interior, în aceasta perioadă, de asemenea.

* Umple-ți inima cu recunoștință pentru tot ce ai energizat, ca pe deplin format.

* Simte-ți dorințele în formă, pline și complete.

* Întoarce-ți gândurile la Spirit și mulțumește-i.

Afaceri/ Sugestii de acțiune profesionale pentru Echinocțiul de Primăvară:

* Observă ce idei de afaceri iau naștere.

* Uită-te peste tot la afacerea ta pentru a determina ce zone necesita activarea. Apoi ia măsuri.

* Pune flori pe biroul tău și în jurul intrării în birou sau a locului de muncă.

* Întreabă-te cum îți poți face munca mai amuzantă, jucăușă și incitantă. Notează toate ideile care îți vin.

* Creează o ceremonie concepută să infuzeze energie în afacerea și finanțele tale.

* Du-te afară cu jurnalul tău sau o hârtie și un creion. Găsește un loc confortabil pentru a sta pe pământ. Conectează-te cu pământul și cu soarele. Întreabă ce este nevoie să faci pentru a dezvolta sisteme de afaceri mai eficiente, care vor activa creșterea veniturilor tale.

* Conectează-te cu Zeița Ostara și întreab-o cum poți crea mai multă rodnicie în afacerea ta.

Ghidare esențială:

* Mulțumește Pământului și întreabă: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de creștere?"

* Mulțumește Apei și întreabă: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de creștere?"

* Mulțumește Aerului și întreabă: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de creștere?"

* Mulțumește Focului și întreabă: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de creștere?"

* Mulțumește Spiritului și întreabă: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de creștere?"

Acum cere câmpurilor unificate ale tuturor elementelor, și Spiritului, un mesaj unitar despre activarea creațiilor tale.

Autor: Lisa Michaels 
Sursa foto: Maria Jarda

------

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole