Echinoctiu - Eclipsa: Culoarul adevarului

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 martie 2016, 2364 vizualizari
Echinoctiu - Eclipsa: Culoarul adevarului

Echinoctiu fericit! Abia imi vine sa cred, dar suntem deja la jumatatea drumului prin ciclul eclipsa (ce?) si acum intram in ceea ce se numeste "culoarul adevarului" pe masura ce incepem sa ne aliniem cu energiile invierii ale Pastelui, care vor fi raspandite atat de puternic in timpul viitoarei eclipse/luna plina.

Intrand in acest nou sezon planetar suntem izbiti de unele schimbari majore pe masura ce raiurile ceresti se pregatesc sa afiseze unul din cele mai fenomenale pasaje din istoria omenirii.

Deoarece ne miscam atat de rapid (perceptiv) prin timp si spatiu in acest moment pe Pamant, suntem adesea in imposibilitatea de a realiza scopul si magnitudinea unor asemenea schimbari, pana cand ele apar in dimensiunea fizica. Conform Surselor mele, asta este ceea ce vesteste 2016... incepand cu primavara (in nord) si aparitia ciclica a unei noi vieti.

De cand am intrat in luna martie si m-am tras catre interior, pentru a observa procesul meu si energiile care sosesc, am auzit despre si din nou ca "totul este pe cale sa se schimbe" si ca "nu a existat niciodata un moment ca acesta pe pamant".

Am auzit, de asemenea, ca "acest moment, chiar acum, este motivul pentru care atat de multi, care au fost aici inca de la inceput, se intorc pentru FINAL (al varstei)"... pentru ca asta a fost promisiunea noastra fata de pamant si umanitate, ca ne vom intoarce intr-o zi sa ne indeplinim destinul ca Fii ai lui Dumnezeu, sa deschidem caile si sa construim structurile necesare pentru a-i sprijini pe toti ceilalti in memoria lor, si sa ajutam planeta in propria ei calatorie pentru a deveni o fiinta solara divina.

Cu alte cuvinte, pentru unii, aceasta este intreaga noastra calatorie umana ajunsa manifesta in ACEASTA viata... si incepe acum (in acest an). Este recompensa pentru mii de vieti in devenire, si realitatea acestui fapt devine tangibila. Cu toata aceasta banalitate, acesta este momentul pe care l-am asteptat...nu doar in ultimele cateva decenii, ci pentru o intreaga odisee de experienta de viata ca pamanteni inconstienti.

Suntem in ceea ce se numeste "momentul de mare final"... un final de proportii epice (cum ar fi, la propriu) care este dus in spinare cu un nou inceput uluitor al experientei umane, dorintele a ceea ce aceasta planeta nu a mai vazut. Si, pe masura ce ne aventuram in urmatoarele cateva saptamani, fiecare dintre noi va fi chemat sa se ridice la un nou nivel de constiinta.

Pentru cei care au ales intruparea, aceasta va avea semnificatia unei eliberari a lumii de jos, o separare de cronologia 3D, care va avea ca rezultat unificarea spiritului si a materiei. Aceasta fuziune este necesara pentru deschiderea constiintei superioare a corpului, ce va activa noile tehnologii ale corpului despre care fiintele stelare au vorbit in rapoartele anterioare.

Dupa ce aceasta are loc, mi s-a comunicat ca ne putem astepta ca noua forma umana sa isi inceapa propria calatorie unica de intelegere a ceea ce inseamna ca cei pregatiti (mental, emotional si spiritual) vor trece printr-o serie de mutatii biologice necesare pentru a sustine sistemul nostru de chakre in dimensiunea a 5-a si corpul (christic) de lumina in lumea formei. Aparent acest lucru poate crea o stare euforica pe masura ce, toti cei pregatiti pentru a intra in lumina isi incheie contractele de deservire in lumea 3D, si in aceasta versiune, se pot angaja deplin cu misiunile lor divine din lumea 5D. (A se citi: pentru asta am venit aici)

Si, in timp ce aceasta aducere aminte a adevarului divin poate fi o experienta destul de extatica, mi s-a adus la cunostinta, de asemenea, faptul ca vine un moment in care acest proces de deconectare/reconectare va afecta foarte mult reteaua constiintei mondiale. Din acest motiv, suntem chemati sa ramanem treji si sa folosim discernamantul in relatiile noastre de zi cu zi, pe masura ce trecem printr-o perioada chiar mai accelerata de tulburari colective.

In zilele urmatoare, vom fi indemnati sa acordam mai multa atentie modurilor in care incepem sa ne adaptam la noua viata, in lumea din jurul nostru, in timp ce devenim canale clare, constiente ale Sursei. Urmatoarele cateva luni ce ne conduc catre solstitiu vor fi o perioada de echilibrare a noii noastre experiente divin-umana cu cei din jurul nostru.

Toate ca toate, vor fi multe de vazut pentru fiecare dintre noi, in felul nostru propriu, conform galacticilor... si pentru urmatoarele 4 saptamani, in special, vom fi martori la o multime de "noutati", atat in noi insine cat si in lumea din jurul nostru.

In acest raport special daruit noua de catre Ierarhia Spirituala (organul de conducere al maestrilor ascensionati ce dirijeaza evolutia spirituala a tuturor celor care isi doresc sa se reuneasca cu constiinta divina/Dumnezeu), celor care arata calea li s-a dat in sfarsit "culoar liber" pentru a intra in lumina.

Lauren Corgo

Sursa:http://thinkwithyourheart.com/

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole