Dupa ce a fost medic timp de 25 de ani, a ales libertatea. Interviu cu Ghislaine Lanctot

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 iunie 2013, 3836 vizualizari
Dupa ce a fost medic timp de 25 de ani, a ales libertatea. Interviu cu Ghislaine Lanctot

A renuntat la nume, posesii, buletin de identitate. Chiar daca a trebuit sa stea luni de zile in inchisoare pentru aceasta si pentru ca nu si-a platit taxele si amenzile impuse de sistem, Ghislaine Lanctot a devenit libera. Un interviu plin de traire menit sa ne detaseze de matricea in care suntem obligati sa traim, pornit initial pentru a demasca itele mafiei farmaceutice, reuseste sa atinga zone mult mai profunde, precum iluzia mortii ca si incetare a existentei.

"A venit vremea sa aruncam mortalitatea materialismului si sa intelegem adevarata natura a imortalitatii noastre."

"Singura cauza reala a bolii este separarea de suflet."

"Am crezut in medicina, de asta am facut facultatea si am vrut sa devin medic. Pana cand am inceput sa inteleg ca unele lucruri nu au sens. Am inteles ca medicina e o dogma si toti medicii sunt invatati sa nu se abata de la ea." 

Asta sunt eu. În ultimii șaizeci de ani, am tot cautat un adevăr absolut. Am încercat diferite țări, și am experimentat diferite roluri, inclusiv acela de medic, antreprenor, mamă, autor, lector … Și după toate astea, am venit acasă doar pentru a descoperi că ceea ce am cautat a fost parte din mine tot timpul. (Ghislaine Lanctot)

Un material documentat, un interviu profund, inspirational, revelator. Tradus de Ioan Fira. Sursa: noulpamant.roAstro Shop

Cele mai noi articole