Draga Femeie

Autor: AstroCafe.ro - joi, 31 octombrie 2013, 6112 vizualizari
Draga Femeie

Un apel pentru toti barbatii constienti. Un dar facut femeilor si barbatilor deopotriva. O initiativa care misca si inspira, vindeca si transforma.

Fiecare femeie de pe acest Pamant merita sa asculte acest mesaj. Si poate ca fiecare femeie il astepta, cine stie de cand. Fiecare barbat constient isi poate deschide inima spre ascultare respect in fata Creatiei.

Gay Hendricks, Arjuna Ardagh si un grup de barbati constienti din intreaga lume isi cer iertare de la femei pentru mii de ani de dominare de catre energia masculina, in spiritul unui inceput nou si in ideea restabilirii echilibrului dintre feminin si masculin. 

Autorii acestui documentar doresc sa puna in lumina posibilitatea unei noi constiinte pe Pamant, bazata pe respectul egal acordat ambelor energii, masculina si feminina, si aducerea lor in armonie si echilibru.

Sursa: A manifesto for conscious menCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole