Divinul - Sinele Suveran: Cosmica intoarcere acasa. Lauren Gorgo, 6 decembrie

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 10 decembrie 2014, 1327 vizualizari
Divinul - Sinele Suveran: Cosmica intoarcere acasa. Lauren Gorgo, 6 decembrie

Dupa multe saptamani de excavare in super profunzime am ajuns la un capat si acum, in sfarsit, iesim din nou la aer. Si in timp ce decembrie e o energie foarte diferita, este, de asemenea, gata pentru un start lent. Tineti minte ca am calatorit atat de adanc in noiembrie, ca trebuie sa ne ridicam la suprafata cu responsabilitate pentru a manui cu delicatete decompresarea care, adesea, insoteste adancimile neexplorate intr-o asemenea scufundare.

Si da, noiembrie a fost bestial, dar a fost tortionar pentru un motiv bun.

Pentru unii, aceasta a fost ultima chemare la caderea cortinei... Ultima noastra impaunare in separare inainte de 2015, un an in care multi dintre noi vor inainta ca Zei de Aur. ( mai multe despre asta in ultima sectiune).

Acum ca suntem ceva mai limpezi, soarele din Sagetator serveste la a impinge in sus spiritele noastre eliberate si a reumple cupele Iubirii cu oaresce optimism necesar si expansiune fara precedent. Spatii noi se deschid cu certitudine prin noi si vom dezvalui cateva daruri ale sufletului la timp, chiar inainte de Craciun. Datorita acestui lucru, acum vad clar de ce acest raport trebuie impartit in doua... Pentru ca partea a doua contine cateva “prezente” indelung asteptate si pentru care era absolut necesar sa fim in spatiul potrivit pentru a le primi.

Una peste alta, Decembrie aprinde magia!

Mi s-a transmis ca aceasta luna va ärde stralucitor” si sunt necesare noi aptitudini de maiestrie, cele mai multe prin ancorare, reorganizare si restructurarea vietilor noastre pentru schimbarea care se apropie... si printr- o noua intelegere a cine suntem si ce avem de facut la inceput de 2015.

Totul s-a schimbat. De cand cu eclipsele, nu mai suntem cine eram odata si s-ar putea sa va simtiti un pic instrainati de viata voastra si de sinele vostru. Nu conteaza, totul e bine. Pe masura ce scriu acestea, noi inca dam la o parte panza de paianjen, punand in ordine trecuturile noastre, punand piesele la un loc, inlaturand greutatea, rearanjandu-ne ADN-ul sa asimileze expansiunea noastra obtinuta cu greu, navigand confuz intre inaltimile naturii noastre cosmice si adancimile experientelor umane. Dar nu faceti nici o greseala, ieri s-a dus si ne pregatim pentru un foarte nou maine.

Luna trecuta am fost aruncati inapoi in vidul creativ, lasati sa ne amestecam in mediocritate (3D) din nou, ceea ce a fost tare neplacut. Deconectarea de la natura noastra adevarata s-a simtit ca o lovitura in plex dupa inaltimile creativitatii si am fost in stare sa constatam asta doar gratie portalului 11.11... La anumite momente s-a simtit ca si cum am suspina dupa aer (a se citi: Iubire)... Si am fost de asemenea in stare sa remarcam cu claritate cat de mult am ajuns sa depindem de Iubire pentru a ne sustine si a ne hrani.

Aceasta ultima runda a alungarii intunericului s-a simtit atat de gol incat n-a mai avut nici un sens, in adevaratul sens al cuvantului. Fara incarcatura, pur si simplu de neinteles.

Viata, asa cum am trait-o pana acum, pare ridicola intrucat conceptele de viata adevarata si super puterile ei insotitoare, acum par relativ normale. Daca simti acest “nou normal” este un indicator bun ca treci in partea cealalta sau macar esti pe pod pentru a traversa.

Cel mai recent val de contraste a servit ca o ultima privire amanuntita in colturile intunecate ale ultimelor (mii de ani) distrugeri care au sustinut toate circumstantele si conditiile ridicole pe care le-am acceptat ca si comportament uman “normal”... cum ar fi imbatranirea. Oricine ar fi scris-o in scenariul nostru uman... si a propos... raspunsul este: noi am scris-o... e un pacalici. Ce concept ridicol si mic pentru atat de magnifice fiinte Divin-suverane. Cat de absurd! A fost mereu... 

Diferenta acum este ca putem simti adevarul biologiei noastre, prin intermediul corpurilor noastre, ceea ce inseamna ca nu doar putem vedea stupiditatea in umanitate ci suntem si in pozitia de a face ceva in legatura cu asta... dupa transcenderea sufletului.

Masiva trecere in revista a vietii de la noul nivel de (divina) constiinta a fost antecedentul perfect pentru imbinarea completa a sufletului pentru care multi se pregatesc. Stiu ca multi dintre voi s-au simtit agresati de noiembrie ( sinele mai inalt) in orice caz, acum sunt sigur ca retrospectiv realizati ca, chiar si maiastra vibratie 11 mereu pare ca are felul ei cu noi, in tot acest tumult de fapt vi s-a dat o oportunitate suprema sa vedeti si sa schimbati cateva paternuri uzate, rezultate din reactii de-o viata, pentru rani din vechime.

Am spus in ultimul raport ca influxul de energie divina masculina poate fi simtit ca fiind fara mila sau punitiva, dar cu adevarat aceste frecvente ne tin responsabili pentru toate alegerile noastre  in feluri remarcabile, astfel incat sa ajungem deja la creatia noii lumi. Si pe masura ce timpul se scurge este mai usor decat oricand sa vezi formula in actiune: Alege Iubirea intotdeauna. Chiar daca te percepi pe tine ca o victima sau ca autor , formula este aceeasi.

Pur si simplu nu ni se permite sa mai uitam puterea noastra si, daca o facem, reactia este imediata si extraordinara. Pe masura ce ne miscam dincolo de separatie/cauzalitate, timpul si spatiul dintre cauza si efect se diminueaza simtitor pana la punctul de nonexistenta. Ultimii 15 ani de trezire ne-au dat suficient timp si spatiu sa scapam de alegerile nostre (karmice) si de reactii astfel incat sa putem vedea, cu o claritate in crestere, alunecarile noastre si sa alegem Iubirea... In fiecare moment.

Multi dintre noi sunt aici acum... Gata sa faca acea alegere instantaneu si in timp real, dar pentru unii (cei mai multi dintre oameni) inchiderea acestui decalaj, disolutia celei de-a 4 dimensiuni, poate crea iluzia unei “pedepse” si e vorba de cei care nu sunt constienti de faptul ca sunt fata in fata cu alegerile lor nealiniate din multe vieti anterioare.

Vestea buna e ca masa critica a fost atinsa, ceea ce inseamna ca ne putem ancora pe deplin in nou si restul umanitatii isi poate urma... propria inima.

Intre timp. Noi vom fi aici ca o dovada vie ca singura alegere ramasa este Iubirea.

Lauren Gorgo

www.thinkwithyourheart.com

*Traducere: Cornel Svârlefus

*Sursa imagine: www.ebsqart.comAstro Shop

Cele mai noi articole