Dispute și tensiuni: Marte în Taur formează o cuadratură cu Pluto în Vărsător (11 Iunie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 10 iunie 2024, 1547 vizualizari

Marte în cuadratură cu Pluto în harta natală îi face pe acești nativi extrem de ambițioși și dominatori. Această energie puternică se poate transforma uneori în agresivitate dacă obiectivele sau ambițiile personale le sunt blocate de alții. 

Poate exista și tendința de a nu exprima pe moment furia și de a acumula resentimente care în timp pot duce la explozii de furie distructive. 

Este recomandat să vă folosiți de intensitatea energiei dintre Marte și Pluto pentru a vă atinge acele obiective ambițioase la care visați. 

Persoanele care îl au pe Marte în cuadratură cu Pluto în harta natală, posedă o etică extraordinară în privința muncii și o determinare de a reuși tot ceea ce își propun. Cu toate acestea, există riscul ca setea de putere să îi conducă uneori spre agresivitate. 

Cuadratura Marte - Pluto (11 Iunie 2024)

Cuadratura formată de Marte în Taur cu Pluto în Vărsător ne oferă curajul și voința de a reuși tot ceea ce ne propunem. Atenție, însă la dorința intensă de a deține controlul asupra celorlalți. Se poate ajunge extrem de ușor la lupte pentru putere și la confruntări. 

Există posibilitatea să simțim nevoia de a avansa din punct de vedere profesional. Chiar dacă profesia noastră este stabilă, s-ar putea să apară persoane în jurul nostru care să-și dorească să ne domine, să ne provoace sau să ne intimideze. 

În preajma zilei de 11 Iunie este posibil să resimțim mai multă furie și agresivitate, atât la nivel individual cat și la nivel colectiv. Se recomandă să evităm nervozitatea excesivă, tehnicile de manipulare și cruzimea. 

Nu este recomandat nici să cădem în cealaltă extremă să fim prea asertivi și să îi lăsăm pe ceilalți să ne calce în picioare. Oamenii cu putere din jurul nostru se vor simți în avantaj datorită acestei cuadraturi dintre Marte și Pluto, așa că nu sunt excluse tensiunile, disputele și luptele pentru putere. 

Sursă articol: www.astrogyking.comAstro Shop

Cele mai noi articole